Wij hebben een toetsel besteld, wij kregen na een aantal weken een mail dat het toestel is overgedragen aan de leverancier met een link om te bezorging te volgen. Daar staat op de dag van vandaag nog... Voir plus
Lisez les avis des autres
Wij hebben de Wickey GhostFlyer gekocht, omdat deze veel variatie heeft (o.a. glijbaan, schommels, wiebelbrug, klimtouw, klimmuur, zandbak, campingtafel). Hier kunnen de kinderen eindeloos op spelen... Voir plus
Het was even flink klussen maar eindelijk staat het speeltoestel😅 het huisje is iets krapper dan verwacht maar ja, het zijn natuurlijk ook vier kinderen in ons gezin. Vooral de YouTube filmpjes waren... Voir plus
Wir haben das Spielgerät mit viel Freude und viel Freude mit unserer Familie aufgebaut. Es war zwar eine große Aufgabe, aber es sieht fantastisch aus. Unsere Kinder und Enkelkinder haben viel Spaß und... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Maak uw kinderen blij met een Wickey speeltoestel voor in de tuin ☀ Glijbaan ✓ Schommel ✓ Zandbak ✓ 10 jaar garantie • 0,- € verzendkosten ➤ Nu bestellen!
Coordonnées de contact
Franz-Savels-Straße 69, 52538, Gangelt, Allemagne
- +31 (0)85 0187 632
- info@wickey.nl
- wickey.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Erg duidelijk en mooi artikel
Na een maand wachten en niets te hebben ontvangen
Na een maand wachten en niets te hebben ontvangen, geen informatie, geen antwoord via email, geen geld terug.
Niemand is via telefoon bereikbaar! Wat een slechte service!
Als je niet kan leveren moet je geen bestellingen meer aannemen!

Réponse de Wickey GmbH & Co. KG
Betrouwbaar bedrijf met degelijke producten!NL
Betrouwbaar bedrijf met degelijke producten die jaren meegaan!
Een klimtoestel gekocht 4 jaar geleden en de kids genieten er nog dagelijks van. Zojuist klimstenen besteld om een klimmuur te maken, weer een nieuwe uitdaging voor de kids. Veel leuke accessoires om uit te breiden naar wenst!
Veel mogelijkheden, nette prijs
Veel mogelijkheden! Keuze is reuze, nette prijzen
Wickey!
Duidelijke site. Veel keus. Leuke verschillende modellen. Goede aanbiedingen.
Speeltoren met houten dak Wickey Smart Shelter
Eenvoudig speelhuis met glijbaan en schommel gekocht, onze 2 jarige zoon kan niet wachten tot de aflevering!
Duidelijke omschrijving op de website…
Duidelijke omschrijving op de website met goed advies! Wij wachten met plezier op ons mooie nieuwe speeltoestel!
een overzichtelijke website
een overzichtelijke website met goede foto's en beschrijvingen
Uitstekende koopervaring
Uitstekende koopervaring. Vooraf duidelijk over de levertijd en de voorwaarden voor het verkrijgen van de verlengde garantie op in ons geval het klimtoestel van de kids. Veel betaalmogelijkheden die zonder extra kosten worden aangeboden.
De site ziet er overzichtelijk en…
De site ziet er overzichtelijk en helder uit, de producten zijn makkelijk te selecteren en een en ander werkt snel en eenvoudig.
het selecteren en vervolgens betalen verloopt ook makkelijk eenvoudig en snel. hopelijk is het product dadelijk in praktijk net zo goed van kwaliteit als de site! ;-) de kids kunnen niet wachten tot het er is.... ;-)
M.vgr E.B. R
Na lang zoeken heb ik toch maar voor…
Na lang zoeken heb ik toch maar voor een Wickey speeltoestel gekozen. Deze zien er het leukste en speels uit. Heldere website met bestellen!
Zeer overzichtelijke website en vlot…
Zeer overzichtelijke website en vlot bestelproces!
super snellle service en kwalitatief…
super snellle service en kwalitatief goede artikelen!
De bestelling ging gemakkelijk
Top nu hopen dat die snel binnen is en…
Top nu hopen dat die snel binnen is en onze kleine meid blij is.
Prima website met duidelijke…
Prima website met duidelijke informatie.
We kijken uit naar de ontvangst van het speelhuis.
Catootje
Op naar veel speelplezier
Zojuist de multiflyer besteld. Onze jongens kunnen niet wachten. Na veel speuren op jullie site zijn ze laaiend enthousiast geworden.
Moet wel eerlijk zeggen dat jullie telefonisch moeilijk bereikbaar zijn.
Hoop keuze en mooie speeltoestellen op…
Hoop keuze en mooie speeltoestellen op de site. Deze kregen we aanbevolen van een vriendin die ook een wickey heeft. Wel minder dat de ankers en tegels niet inclusief zijn. 18 tegels zijn ruim 200 euro en dat is een behoorlijk bedrag bovenop het speeltoestel.

Réponse de Wickey GmbH & Co. KG
L’expérience Trustpilot