Ik had een klacht. En er werd binnen 5 minuten gereageerd, ik kreeg een duidelijke uitleg en heldere communicatie van Tim, wat een op bedrijf. Ik zal hier zeker vaker bestellen!!
L'entreprise a répondu
Super geweldige service.Antwoord binnen het uur op zondag( had ik zeker niet verwacht). Zonder moeilijk te doen meteen een super voorstel gedaan.👍
L'entreprise a répondu
WIETZAADJES .NL ZIJN TOPPERS ,,naar opzoek te zijn geweest voor autoflower zaadjes ,en diverse sites te hebben bezocht en zaden heb gekocht heel veel coboys meegemaakt nu eindelijk een top adres 1... Voir plus
L'entreprise a répondu
Oplichters. Bestelling gedaan met achteraf betalen. Bestelling vervolgens geannuleerd. Maar wietzaadjes.nl weigert de annulering aan Billink door te geven. De boodschap: betaal maar gewoon dan krijg j... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wietzaadjes biedt meer dan 2000 soorten wiet zaden van ruim 100 wietzaad merken voor de thuiskweker! Binnen dit enorme assortiment vind je bij wietzaadjes snel de beste wietzaden om de voor jou ideale wietplant te kweken.
Postbus 150, 6580 AD, Malden, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Ik vindt die SEED van Wietzaagjes.nl zeer ok ze komen allemaal uit .ook als ik vragen heb mailen ze gelijk terug toppie .puntje van aandacht het huismerk van wietzaadtjes.nl ook zeer over te spreken Kush auto zeker doen
Let Op ... Top zaad Barney,s farm Sky auto 24% feest
Runtz Auto 26% nog meer feest
Vladimir oud uitbater shop Etten-Leur Noorderlicht X
BioX cup winaar 1999
Ik heb bij wietzaadjes besteld
En altijd het huis merk heb daar zeer goeie ervaring mee worden mooie planten verder is hun service gewoon goed zoals het moet zijn
Gr Ron
Tijdje geleden wiet zaadjes besteld bij jullie en snel/discreet in huis, niet veel ervaring maar door de beschrijving op de site toch makkelijk een keuze kunnen maken en ze roken heerlijk;)
Overzichtelijke website. De keuzehulp vind ik zelf erg makkelijk! Zo krijg je altijd wat je wenst.
Daarbij komt kijken dat de klantenservice van mij een dikke 10 krijgt! Zéér snel met reageren, super klantvriendelijk en bieden de juiste hulp.
Voor mij zeker voor herhaling vatbaar!
Goede service, bij vragen krijg je een snelle reactie. Snel verzonden en goed verpakt. Een duidelijke en overzichtelijke website. En de kwaliteit van de zaadjes is goed!😁
Heb er paar keer besteld in het verleden dat ging goed.
Tot je wat groter bedragen besteld. Ze steken het altijd op de postnl of ze zeggen dat je niet bij hun bedrijf hebt besteld als je een review plaatst zeggen ze dat het wel een ander bedrijfje zal zijn.. Lees ik hier ook vaak.
Mensen uit mijn omgeving ervaren net hetzelfde.
Ze lichten nu en dan mensen gewoon op en komen er met weg.
Het zijn geen domme jongens al kan t*m van de klantendienst soms wel zijn ware aard laten zien in het mailverkeer.
Nooit of te nooit zal ik nog bij wietzaadjes.nl bestellen!

Réponse de Wietzaadjes.nl
behulpzaam en snelle levering binnen paar dagen.
website geeft veel informatie en handige tips.
en door de lage verzendkosten loont het om 1 of 2 zaden te kopen.
Super service, uitermate professioneel en een gezonde dosis monty pythoneske humor in de communicatie, love it 😁
Beste wietzaatjes van top kwaliteit zeker aan te raden aan om huismerk zaadjes te kiezen! Top service en snelle levering!!
Ondanks een miscomunicatie ben ik toch goed geholpen ik raad iedereen alleen aan laat je bestelling aangetekend verzenden verder is het een top bedrijf en word er snel geleverd

Réponse de Wietzaadjes.nl
Super service en snelle reactie op vragen! Leuke site voor informatie en vele soorten zaadjes naar keuze. Dit is zeker een aanrader.
Snelle levering en een uitstekende communicatie. We gaan aan de slag. Aan het einde van de zomer zullen we weten of alles gewerkt heeft.
Tot dan voor de volgende recentie.
Ben super tevreden. Als ik met een vraag zit wordt er ook onmiddellijk geantwoord. Voor mij is deze de beste shop.
op deze site is het zeker een aanrader om te bestellen
* snel.
*eerlijk
*betrouwbaar!
*goede prijs / kwaliteit ( zeker de huismerk een aanrader! )
succes met bestellen, en ik weet zeker volgend jaar bestel je weer!
Bijzonder goede ervaringen met wietzaadjes.nl.
Ik bestel ieder jaar mijn zaadjes op wietzaadjes.nl. goede service, kwaliteit en informatie.
Volgend jaar weer! Complimenten aan wietzaadjes.nl.
Vorig jaar bij ze besteld, mooie struiken waren dat geworden. Dit jaar opnieuw besteld, alles op één ding na goed gegaan maar na kort contact weer tevreden gesteld. Top bedrijf, top personeel, top service... Ga zo door!! ;)
Goede service en samen zijn we tot een goede oplossing gekomen
Een email gestuurd met een paar vragen. Ik had direct antwoord, en een oplossing voor mijn probleem. Kan niet anders zeggen dan wat een TOP SERVICE...
Mooie site met topservices. Men geeft een duidelijke beschrijving van wat er wordt geleverd en helpt je bij waar dit nodig is.