Wietzaadjes.nl Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had een klacht. En er werd binnen 5 minuten gereageerd, ik kreeg een duidelijke uitleg en heldere communicatie van Tim, wat een op bedrijf. Ik zal hier zeker vaker bestellen!!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super geweldige service.Antwoord binnen het uur op zondag( had ik zeker niet verwacht). Zonder moeilijk te doen meteen een super voorstel gedaan.👍

Noté 5 sur 5 étoiles

WIETZAADJES .NL ZIJN TOPPERS ,,naar opzoek te zijn geweest voor autoflower zaadjes ,en diverse sites te hebben bezocht en zaden heb gekocht heel veel coboys meegemaakt nu eindelijk een top adres 1... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Oplichters. Bestelling gedaan met achteraf betalen. Bestelling vervolgens geannuleerd. Maar wietzaadjes.nl weigert de annulering aan Billink door te geven. De boodschap: betaal maar gewoon dan krijg j... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Pépinière

Informations provenant de diverses sources externes

Wietzaadjes biedt meer dan 2000 soorten wiet zaden van ruim 100 wietzaad merken voor de thuiskweker! Binnen dit enorme assortiment vind je bij wietzaadjes snel de beste wietzaden om de voor jou ideale wietplant te kweken.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

35 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Het valt mij op "eigenaar van…

Het valt mij op "eigenaar van wietzaadjes.nl" , dat je nooit de fout bij jezelf ziet, maar altijd bij anderen. Je verdient genoeg aan die zaadjes, stuur ze gewoon nieuwe op ofzo. Ipv te doen alsof het zo perfect is allemaal, want dat is het bij geen enkel bedrijf

10 mars 2021

Réponse de Wietzaadjes.nl

Ik snap niet precies wat je bedoelt, neem even contact met mij op dan ga ik kijken wat ik voor je kan doen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer bagger wat ze hier verkopen

Zeer bagger wat ze hier verkopen. Miskoop. Maakt niet uit welke omstandigheden je hebt of creeert je autoflower plant word niet groter dan 20CM en begint dan al aan het flower proces terwijl er nog net 10 blaadjes op zitten. Vind dat ik voor een tientje bij de shop beter uit ben dat dat tientje dat ik aan n zaadje heb betaald

7 mars 2021

Réponse de Wietzaadjes.nl

Jamie, Jammer dat je gelijk ons de schuld geeft. Een autoflower gaat gewoon snel bloeien, misschien moet je je even beter verdiepen in de materie van de autoflowers.

Advies

Advies, koop niet bij dit bedrijf, sinds een jaar geleden had ik geen ervaring en kocht ik drie zaden van een smart shop en met enkele eenvoudige instructies slaagde ik erin om drie bomen te planten, en ik kocht verschillende keren en ze zijn allemaal geslaagd , maar toen ik hier kocht, is helaas een vertraging in de ontvangst en een catastrofale mislukking ondanks mijn keuze voor gemakkelijke zaden White Widow autoflowering , plus een zeer slechte en onbeschofte klantenservice, verdrietig over mijn verlies, vooral toen ik een tent kocht en veel elektriciteit en warmte gebruikt, ik heb veel geld verloren, maar ik zal een betere plek vinden,

8 février 2021

Réponse de Wietzaadjes.nl

Beste, wij zijn een perfect bedrijf dus ik denk dat je in de war bent met een ander bedrijf. Neem even contact met mij op via het contactformulier met vermelding van je bestelnummer. Dan ga ik kijken wat ik voor je kan doen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Heb al meerdere keren zaden bij hun…

Heb al meerdere keren zaden bij hun besteld,. Verschillende soorten strains en hybrids,. Voorheen altijd buiten en sinds kort binnen,. Maar de klantenservice is top! Je kunt alles vragen en tips en tricks zijn goed te volgen via de website en ook via de Facebook pagina!

27 janvier 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Heb verleden jaar 2020 jan,zaadjes…

Heb verleden jaar 2020 jan,zaadjes besteld,nooit ontvangen,zelf niet als het aangetekend was,moet wel bij zeggen vroeger nooit een probleem heb gehad,durf niet meer te bestellen,geld kwijt!!! Eddy

23 janvier 2021

Réponse de Wietzaadjes.nl

Beste Eddy, dat is niet de bedoeling. Echter ligt het probleem in dat geval bij de post, niet bij ons. Dus deze ene ster hoort dan ook bij PostNL en niet bij ons :) Neem even contact met mij op, vermeld ook je bestelnummer, dan ga ik kijken wat ik voor je kan doen.

OPLICHTERS

Is echt een schande dat je zo lang moet wachten tot je je geld terug hebt! Wacht al 2 maanden op meer dan 100 euro!! Dikke oplichters zijn het!!

6 janvier 2021

Réponse de Wietzaadjes.nl

Beste, ik denk niet dat je ons bedrijf bedoelt. Wij regelen dit soort zaken altijd keurig. Graag even contact met mij opnemen via het contactformulier en vermeld daar even je bestelnummer bij. PS ik heb zojuist even in ons systeem gekeken maar ik kan je naam niet vinden. Ik denk daarom dat je nooit bij ons besteld hebt, als dat wel het geval is, mail me even met je bestelnummer erbij.

Slechte kwaliteit zaadjes

Ik ga voortaan rechtstreeks bestellen bij Royal Seeds. Het is al eerder voorgekomen dat meer dan de helft van huismerk niet uit wilden kiemen. Nou gebeurd het helaas weer, maar nou met merk zaadjes. De eerste keer nieuwe zaadjes gekregen. Mijn laatste bestellingen rechtstreeks gedaan bij Royal, en echt allemaal ontkiemd. Ik weet genoeg voor mij geen wietzaadjes.nl meer! Hierbij nog een toelichting met de manier van ontkiemen, zoals ik altijd doe tussen vochtige watjes op een schoteltje, met daarover folie met een paar gaatjes erin. Heb bij deze de recensie verandert naar een 1. Gauw je tekst veranderen waarin je de schuld in mijn schoenen schuift, lekkere verkoper ben jij!!

31 décembre 2020

Réponse de Wietzaadjes.nl

Beste, we krijgen geen tot nauwelijks klachten over ons Huismerk, de kwaliteit is dus in orde. Dat bepaalde merk-zaden niet ontkiemen, daar hebben we helaas niet volledig controle over. Ik ben een prima verkoper en sta voor iedereen klaar om altijd de beste oplossing te bieden. Ik wil graag nog even naar je probleem kijken en proberen het naar wens op te lossen. Neem even contact met mij op met vermelding van het bestelnummer dan ga ik direct kijken wat ik nog voor je kan doen.

Super service!

Heb al vaker bij wietzaadjes.nl besteld. De service die ze verlenen is echt top! Altijd netjes mijn zaadjes goed verpakt gekregen. Heb zelf 1 keer gehad dat een zaadje niet ontkiemde maar dit word goed opgelost! Super service dus!

30 décembre 2020

Brol

Als er eens een retour is en je moet geld terug krijgen doen ze zeer moeilijk ik wacht al 2 maanden,
Huismerk zaadjes zijn ook al paar keer niet uitgekomen ben over gestapt rechtstreeks naar barneys farm en greenhous en nu heb ik teminste zekerheid!

28 décembre 2020

Réponse de Wietzaadjes.nl

Beste, we hebben je gevraagd of we het aangetekend moesten versturen, je ging daarmee akkoord. Vervolgens zijn er 2 bezorgpogingen geweest maar je was niet thuis. Het pakje is retour naar ons. Zodra het retour is nemen we contact met jou op. Jammer dat je op deze manier ons een slechte review geeft terwijl je zelf tot 2 x toe niet thuis was voor ontvangst.

Noté 5 sur 5 étoiles

Prima website met goede service!

Goede website met prima prijzen en snelle levering. Ik had helaas een probleem met een van de zaden maar dit was door de klantenservice goed en snel opgelost, zeker aan te raden!

10 décembre 2020

Mooie zaden

Mooie zaden! Ik heb ze net allemaal binnen en ze zien er prima uit. De levering duurde wegens corona wat lager maar dan heb je ook wat

10 décembre 2020

Réponse de Wietzaadjes.nl

Super leuk om te horen! Bedankt ;)

Ik word er blij van

Wat een assortiment! Wat dat nog fijner maakt is dat ik filters kan toepassen en zo precies het zaadje naar mijn wens kan kiezen. Tot nog toe altijd snelle levering.

Noté 5 sur 5 étoiles

Een gebruiksvriendelijke webshop met…

Een gebruiksvriendelijke webshop met een heel groot assortiment. Ook de huismerkzaden zijn van goede kwaliteit.
Discrete en snelle levering. Erg goede service. Fijn bedrijf. 👍

EDIT:
Wil even mededelen dat ik bovengenoemde review gelogen heb omdat mij dan 2 gratis zaden werden beloofd.
Na het schijven van deze reviews nooit meer iets vernomen van ze.

Heb zaden besteld voor 12,50 per stuk die niet wilde kiemen. Omdat het geen huismerkzaden waren konden ze mij niet tegemoet komen, maar voor deze ene keer wel.
2 nieuwe zaden gekregen (deden het ook beide niet) en een mailtje met de vraag of ik een positieve review wilde plaatsen, in ruil voor 2 gratis huismerkzaden naar keuze, maar het voorval niet wilde melden.

Helaas geen afspraken met deze mannen te maken. Slechte zaak dit.

Réponse de Wietzaadjes.nl

Jammer dat je het zo opvat :) Je mag alles melden, en ik heb het anders gevraagd dan dat je omschreef. Je mag het voorval melden, deze oplossing is persoonlijk voor jou. Jammer dat je het op deze manier afkapt. Veel succes verder.

zeer blije nieuwe klant

uit ervaring hoor je mensen snel klagen over “zaden ontkiemen niet” ik ken dit probleem. maar dat ligt zeker niet aan de winkel. soms heb je gewoon pech met een slechte batch maar dat zegt niks over deze shop. zij proberen alle tijden je te helpen. ik vind t een fijne winkel en een duidelijke overzicht met een zeer groot assortiment.. perfecte filters om zo jou bewuste variant te vinden. ik ben geen onbekende met deze hobby. te lang bij diverse winkels me vaste soortjes gehaalt. maar dit is zeker mijn fav. winkel geworden

geen op of aanmerkingen. wel aan te raden

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben zeer te spreken over de zaak.

Ik ben zeer te spreken over de zaak.
Plaats daar enkel een kleine orde puur voor mij zelf

En laatst ook een pakje daar besteld en kwam niet aan.
Klantenservice benaderd en mail contact.
Week wachten weer een mail
De beste mensen daar kwamen met een leuk voorstel
Dat geaccepteerd.
Pakje is naar een maand toch gekomen
Met track en tracé

Goede zaak en ja ga daar zeker vaker bestellen
Gr

2 décembre 2020
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus