Wifidesk: Internet zonder gedoe Avis

TrustScore 4 sur 5

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de connexion internet

Écrit par l'entreprise

Wifidesk helpt consumenten eenvoudig het beste internetabonnement te vinden en af te sluiten.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

goed geholpen door sebastiaan gezellige…

goed geholpen door sebastiaan gezellige kerel heeft me goed begeleid en laten in zien dat lang bij een internet aanbieder zitten, niet loont. Bedankt voor de besparing Sebas het gaat je goed kerel

1 octobre 2026

PAS OP

PAS OP! Wilde mij een extreem duur abonnement afsluiten voor ziggo internet dat nog duurder was maar ja je krijgt een bol bon van 400 euro er bij die je zelf na 2 jaar betaald omdat het duurder is. Ze weren amper te verstaan en enorm aan het pushen niet dat ze iets hadden om te pushen maar goed kan me voorstellen dat andere mensen hier voor vallen en veel duurder internet afsluiten dan direct bij ziggo of bij kpn goedkoper waren ze niet.

29 septembre 2026

Bellen ongevraagd met verkoop

Bellen ongevraagd met willekeurige (of oude?) informatie om vervolgens hun diensten te verkopen.

Kunnen niet aangeven waar ze mijn nummer vandaan hebben anders dan 'mogelijk ergens ooit iets aangegeven' zinnetje. Sta in het belmijniet register en heb zeker nooit gevraagd om mij te bellen.

22 septembre 2026

SCAM

SCAM! Meteen ophangen en niet op ingaan!

21 septembre 2026
Logo de Wifidesk: Internet zonder gedoe

Réponse de Wifidesk: Internet zonder gedoe

Beste,

Vervelend om te lezen dat u deze ervaring zo heeft gehad. Dat is uiteraard niet de indruk die wij willen achterlaten.

Wij hopen dat u contact met ons wilt opnemen via Info@wifidesk.nl, zodat wij kunnen onderzoeken waarom u dit op deze manier heeft ervaren en samen kunnen kijken wat er precies is gebeurd. Wij staan u graag te woord.

Klantenservice
Wifidesk

Goed geholpen door Lucas

Goed geholpen door Lucas. Hij heeft alles keurig uitgelegd en netjes met mij geregeld. Hij stak er veel moeite en tijd in om het allemaal zo goed mogelijk te regelen.

1 septembre 2026

Ongewenst gebeld

Hoewel ik in het belmeniet register sta hebben ze me toch gebeld. Ze deden eerst of ze van Ziggo zelf waren. Ze konden ook niet zeggen hoe ze aan mijn gegevens komen. Toen ik vroeg of ze mijn gegevens wilden verwijderen werd er gewoon opgehangen.

31 août 2026
Logo de Wifidesk: Internet zonder gedoe

Réponse de Wifidesk: Internet zonder gedoe

Beste,

Vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. Dat is uiteraard niet de manier waarop wij met (potentiële) klanten om willen gaan.

Onze administratie kan altijd inzien via welke bron contactgegevens zijn verkregen en op basis waarvan er contact is opgenomen. Omdat wij op basis van alleen een voornaam uw gegevens helaas niet kunnen terugvinden, verzoeken wij u vriendelijk een e-mail te sturen naar info@wifidesk.nl met uw naam en telefoonnummer.

Wij zoeken dan graag voor u uit waar uw gegevens vandaan komen, kunnen uw vragen hierover beantwoorden en zorgen er desgewenst direct voor dat uw gegevens worden verwijderd uit onze systemen, mocht dit nog niet eerder zijn gebeurd.

Klantenservice
Wifidesk

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben heel prettig geholpen door de…

Ik ben heel prettig geholpen door de medewerker van Wifidesk. Ik had niet in de gaten dat ik zo ontzettend veel betaalde bij mijn huidige provider. Ik heb een super goede deal gekregen nu, ben er blij mee.

7 août 2026

Besparing

Ik werd opgebeld door wifidesk voor ziggo abonnementen. Ik kwam erachter dat ik teveel betaalde en ze hebben mij toen een leuke korting aangeboden. Ik betaal nu nog maar de helft.

5 août 2026
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus