När matpriserna stiger så sjunker kvaliteten hos Willys. Man får vara glad om grönsakerna håller sig till man kommit hem (6km). Väldigt dåligt lagerhållning generellt i min butik. Willys har nu förv... Voir plus
Willys Tornby Linköping, är ett relativt nytt livsmedelsvaruhus med brett sortiment och bra priser till skillnad från andra, sällan varor saknas i hyllorna. Personalen i stort kunde väl vara en smula... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Willys appen visar för andra gången en…
Willys appen visar för andra gången en faktura som obetald, trots att den redan är betald. Varken personalen i varuhuset i Nyköping eller kundtjänst på telefon kunde hjälpa mig att lösa problemet. Nu går appen inte att använda överhuvudtaget. Riktigt frustrerande.
Önskar man kunde ge noll poäng
Önskar man kunde ge noll poäng. Taggmakrillen i tomatsås är torr med smaklös tomatsås. Bättre att sluta sälja makrill i tomatsås om ni inte kan leverera en likvärdig produkt som fanns tidigare så slipper kunderna kasta bort pengar på att köpa undermåliga produkter från Willys som får ges till katten. Istället kan vi köpa god makrill i tomatsås från andra butiker istället
Low prices & nice quality
Always tidy, cheap and still good quality. Often are Willy's own products better than the more expensive alternatives.
Jag handlar regelbundet online från…
Jag handlar regelbundet online från Willys Sisjön i Göteborg, men är tyvärr mycket missnöjd med kvaliteten på de frukter och grönsaker som levereras. Vid upprepade tillfällen har varorna varit av mycket låg kvalitet, ibland så dåliga att de borde ha sorterats bort innan leverans.
Det ger intrycket att de frukter och grönsaker som skickas vid onlinebeställningar inte håller samma standard som de som säljs i butiken. Som kund känns det både orättvist och frustrerande att betala fullt pris för produkter som ofta är övermogna, omogna och inte mognar ens efter flera dagar, skadade eller på annat sätt inte uppfyller rimliga krav på färskhet och kvalitet.
Skyll inte på willys inte dom anställda…
Skyll inte på willys inte dom anställda hlr är vissa hyllor tomma så betyder de att fålk handlar som galningar på willys
Jag har varit kund på willys 35år har aldrig blivit dåligt bemött från willys personal ni som skriver skitt är säkert såna som har problem med er själva.70% överlever inte Sveriges befolkning utan den biliga matt affären willys älskar willys kommer vara kund där hela livet
Gå inte dit
Gå inte dit, värdelöst parkeringssystem, fick böter, fullt av tiggare som lämna pantburkar i stora säckar, höll på så länge jag handlade, åk inte dit.
När matpriserna stiger så sjunker…
När matpriserna stiger så sjunker kvaliteten hos Willys.
Man får vara glad om grönsakerna håller sig till man kommit hem (6km).
Väldigt dåligt lagerhållning generellt i min butik. Willys har nu förvärvat City Gross, är kanske meningen att man skall handla där i stället.
Slarvigt o hemskt upplagt
Slarvigt o hemskt upplagt, personal som mår dåligt o som skiter fullständigt i butiken. Alltid slut på grejer o det fylls inte på. Kampanjer är slut innan det ens har börjat. Personal står o hänger o snackar istället för att jobba. Chefer som är otrevliga o tjuriga o d märks VERKLIGEN på personalen. Har bestämt mig för att sluta handla där överhuvudtaget. Fattar inte hur det kan fortsätta vara så här jvl dåligt o att ingen högre upp reagerar. Skäms på er
Köpte bröd och enligt deras policy är…
Köpte bröd och enligt deras policy är det okej att leverera icke dagsfärskt bröd. Då handlar jag hellre själv och kan välja färska produkter. Tidigare köpt frukt vilket jag inte heller kommer göra i fortsättningen. E-handel på Willys är därmed ett avslutat kapitel.
Rutten mat
Handlade en köttbit på Willys hemma i Skara när jag upptäckte att den var dålig eftersom bäst före datumet passerat så gick jag tillbaks till butiken och ville göra ett återköp! Personalerna vägrade och blev väldigt otrevlig ! Kommer aldrig handla där nåt mer så illa behandlar man inte sina kunder
Jag är så tacksam över att få maten…
Jag är så tacksam över att få maten hemlevererad! Alltid trevliga och punktliga transportörer. Skulle något någon enstaka gång bli fel, vilket är mänskligt, då fixas det alltid till kundens fördel.
Tack änglar!
Mona
Jag hittar allt när jag behöver det
Willys online affär.
KÖP INTE KÖTT FRÅN WILLYS ONLINE AFFÄR!!!!
De ger dig kött som håller på att gå ut eller faktiskt har gått ut. Köpte fläskkött med svål för jag ville försöka mig på att göra asiatiskt mat. Första biten var ok, men den andra biten som jag skulle använda ett par dagar senare luktade så surt och halvruttet när jag öppnade förpackningen och köttet hade inte gått ut enligt datummärkningen. Så det är något lurt med det. Kommer inte att köpa från dem igen. Sämsta affären.
Kommer att gå tillbaka till Coop och de har inte en massa extraavgifter som Willys har för att leverera hem heller.
Det er sygt at man skal være svensk for at få deres rabatter
Anstændig pris politik, drop deres racisme hvor det kun er for svenskere
Bojkottar Willys för dåligt bemötande!
Kom En sen eftermiddag, trött efter jobbet och med tre hungriga barn, handlade jag snabbt på Willys Erikslund. Väl hemma slängde jag ihop maten i en form – bara för att upptäcka att tortellinin var full av hårig mögel. Det visa sig att datumet gått ut 2 1/2 vecka sen. Hela middagen fick kastas och vi fick åka och köpa snabbmat istället, en helt onödig och oväntad utgift.
Dagen efter åkte jag tillbaka till butiken för att få ersättning för maten och någon form av kompensation. Chefen valde att inte ens möta mig, utan skickade fram personalen som erbjöd två paket kaffe (troligen extraprisvaror) som ersättning. När jag tackade nej fick jag istället ett skamligt lågt erbjudande på 100 kr – vilket alla vet knappt räcker till något i dagens läge. Jag bad dem hälsa chefen att stoppa upp de där 100kr någonstans…
Efter denna upplevelse känner jag noll förtroende för Willys Erikslund. Dålig hantering, dåligt bemötande och ingen vilja att ta ansvar. Jag bojkottar butiken framöver!
Willys E-handel är det sämsta jag…
Willys E-handel är det sämsta jag upplevt!
Flertal ggr får jag inga varor då det samma dag är driftstörning och därför försvinner de ordrar som beställts! 160 kr i kompensation för att inte få varor och beställa till en helt annan dag. Uselt!
Medlemskap raderat för tredje gången
Idag ska jag betala med min telefon och, igen, blir mitt medlemskap inte registrerat. När jag uppmärksammar saken ber kassören mig att framvisa legitimation. Jag replikerar att anledningen till att jag har kort på min telefon är att jag inte ska behöva ha med mig andra kort. Detta är tredje gången som mitt medlemskap behöver omregistreras på telefonen och jag har fått nog. Framöver kommer jag endast att ha ID kortet med mig och så får kassören helt enkelt ta den tid det tar för att knappa in informationen.
Otacksamma och dryga personal
Personalen är otacksamma och dryga, de lägger allt ansvar på praktikanterna som inte vet var alla varor ligger någonstans. Man får heller ingen genomgång eller hjälp. Så fort man gör minsta lilla fel så skriker de på praktikanterna istället för att faktiskt hjälpa dem.
Willys tv-reklam är verkligen sunkig
Willys tv-reklam är verkligen sunkig. Är de någon, ens någon som tror att ett matföretag i en oligopolställning kämpar för lägre matpriser
Vilken planet är Willy AB född på!? Tror de att konsumenter är idioter! Det våras för "nyspråket"