Wizard card Avis 253

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Met veel dank voor het meedenken! Ik ben erg blij met het resultaat. Het bedrijf achter Wizard card heeft snel gehandeld; ik ontving mijn kaartjes al binnen twee werkdagen. Een klein nadeel: de... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Op het laatste moment zocht ik een goed alternatief voor een visitekaartje en eventueel het delen van een folder. Direct een online meeting gehad met een perfecte uitleg over product en proces. Na... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Binnen enkele minuten na het plaatsen van onze bestelling ontvingen we de mail om ons logo te uploaden. Nadat we ons logo en reviewlink geupload hadden ontvingen we de bevestinging dat men aan de... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne vriendelijke service en hulp. Duidelijke informatie. Goede en vlotte communicatie via de mail voor ontwerp en een heel mooi resultaat. Erg blij mee!

À propos de l'entreprise

1. Entreprise de logiciels
  2. Fournisseur de logiciels

À propos de Wizard card

Écrit par l'entreprise

Wizard Card

Wizard Card is gespecialiseerd in digitale visitekaartjes, een duurzaam en modern alternatief voor de ouderwetse papieren kaartjes. Onze visitekaarten worden helemaal in de huisstijl van onze klanten geleverd, zodat ze perfect bij de rest van hun branding passen. We werken inmiddels samen met meer dan 700 bedrijven in Nederland en België.

Review kaarten

Naast digitale visitekaartjes bieden we ook NFC review kaarten aan voor Google en Tripadvisor. Met deze kaarten kunnen bedrijven op een eenvoudige en efficiënte manier klanten vragen om een review achter te laten, wat bijdraagt aan een verbeterde online zichtbaarheid en reputatie.

Digitale visitekaartjes

Wij zijn experts in het vervaardigen van digitale visitekaartjes, en gaan daarin een stap verder dan de traditionele kaarten. Elk van onze visitekaartjes is uitgerust met de nieuwste technologie, namelijk een NFC-chip en een QR-code. Dit zorgt ervoor dat het delen van je contactgegevens een fluitje van een cent wordt, en dat op vrijwel elk toestel!

Compleet in je eigen huisstijl

Maar Wizard Card gaat verder dan alleen technologie. We begrijpen het belang van branding en uitstraling. Daarom wordt elk visitekaartje standaard geleverd in jouw unieke huisstijl, zodat het niet alleen functioneel is, maar ook perfect aansluit bij jouw merkidentiteit.

Voordelen

📲 Te scannen via NFC of QR-code
💾 Gegevens eenvoudig op te slaan
🎨 100% in jouw bedrijfshuisstijl
🌱 Geen onnodige papierverspilling meer
✅ Altijd up-to-date
🌐 Koppel al je sociale media
💼 Professionele en moderne uitstraling

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte klantenservice

Klantenservice geeft aan dat ze binnen 3 uur zullen reageren op je whatsapp bericht.
Na 3 dagen nog steeds geen reactie ontvangen.....
Erg slecht!
Van de concurrent kreeg ik binnen 30 minuten een reactie. Ik zal daar dus ook mijn bestelling gaan plaatsen.

update:
Nu hebben jullie wel op de review gereageerd, maar nog steeds geen reactie via whatsapp. Mensen kunnen fouten maken, maar nu zijn jullie op de hoogte en heb ik bijna 2 weken later nog steeds geen antwoord op mijn vraag gekregen...

8 mai 2024
Avis spontané
Logo de Wizard card

Réponse de Wizard card

Beste Anouk,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je ervaring met onze klantenservice niet aan je verwachtingen voldeed. We zien inderdaad dat er contact is geweest via WhatsApp. Je eerste bericht hebben we binnen een uur beantwoord. Echter, op je tweede vraag hebben we niet tijdig gereageerd, waarvoor onze excuses.

We waarderen dat je ons hierop wijst. Je had ons natuurlijk ook mogen bellen of mailen. Waar mensen werken worden nu eenmaal fouten gemaakt. Dit was natuurlijk niet onze intentie en we bieden daarom nogmaals onze oprechte excuses aan voor het ongemak.

Team Wizard Card

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus