Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Absolutely lovely clean waiting areas and toilets. Food expensive but it always is at airports…. The real let down is being stood in a tent when the weather app shows it feels like -15!! Totally wrong... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Sikke da en ringe lufthavn hvor der stort set ingen plads er for folk at sidde. Når der er to fly ca samme tid, så kan alle ikke sidde ned. Og samtidig er tingene så vanvittigt dyre, man skulle tr... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejligste rolige måde at starte ferie til NYC på. Fred og ro om security og god plads og rolig atmosfære i venteområdet. Så dejligt at kunne flyve til KBH og få afleveret kufferterne i fred og ro inde... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi var ved en fejl kørt til Billund lufthavn men skulle fra Aarhus lufthavn til Faro fredag d. 23/6. Da vi opdagede vores fejl ringede vi til lufthavnen og kom i kontakt med Susi i passagerservice. Me... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Aéroport
  2. Site de recherche de vols

Écrit par l'entreprise

Aarhus Airport ligger omkring 30 minutters kørsel fra Aarhus og 40 minutter fra Randers. Aarhus Airport giver adgang til en lang række populære og kendte rejsemål både for privatrejsende og erhvervsrejsende. Hvis du ikke finder en direkte rute til din foretrukne destination, kan et stop i København, Oslo eller Stockholm være din videre vej ud i verden. Lufthavnen er totalmoderniseret og vokset fra 5.000 til 10.000 kvadratmeter. Stilen er gennemgående nordisk med skarpe linjer, men samtidig hyggelig og imødekommende. Fra Security går du direkte ind i lufthavnens moderne Tax Free Shop, hvor der kan købes beauty-produkter, modetøj, slik, spiritus og meget mere. I kiosken kan du købe snacks, læsestof og andre fornødenheder til rejsen, og skal sulten stilles med et godt måltid så besøg restauranten Ingerslevs på førstesalen. Maden kan du nyde i den lækre og stemningsfyldte lounge med en flot panoramaudsigt over landingsbanen. Lufthavnen tilbyder, som den første lufthavn i Danmark, et in-airport hotel. Hotellet byde på 37 dobbeltværelser i et innovativt og nordisk design. Morgenmad kan bestilles fra restaurant Ingerslevs, når du booker et værelse og så leveres den foran foran din værelsesdør om morgenen. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Aarhus Airport og give dig den bedste start på rejsen - fra check-in til take-off.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 62 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Noté 1 sur 5 étoiles

Sild i en tønde - og aggressivt p-firma

Skulle med ét af 3 fly, som havde afgang inden for 30 min. Det kunne lufthavnen slet ikke håndtere. Folk stod i kø ud af dørene, og bagagebåndet kunne ikke håndtere det. Vi ventede 45 min. bare på bag-drop - vi havde selv checket ind og sat klistermærker på kufferterne. Der var ingen information nogle steder, og skiltningen var uklar. Det viste sig, at alle skærme kunne bruges til bag-drop, selvom det kun stod på én af dem. Vi tog heldigvis chancen og sparede på den måde ventetid, som altså endte med "kun" at blive 45 min.

Selve lufthavnen er kedelig og ekstremt dyr. Flyet blev pga. ovennævnte kaos forsinket.

Da vi kom hjem var der usædvanlig lang ventetid på at få kufferterne på båndet. Igen står man i en lille hal som sild i en tønde, fordi to fly ankommer cirka samtidig.

Utroligt, at ting kan tage så lang tid i sådan en lille lufthavn.

Jeg vil råde til, at man max lader ét fly lande og lette inden for en halv time.

Og så parkeringen - "betal inden for 48 timer efter hjemkomst" - det lyder jo flot. Men vi faldt i fælden - tænkte, at det kunne vi sagtens huske. Kom i tanker om det efter 53 timer, og det var for sent; man kunne ikke længere betale online. Efter 2 uger kom der så en regning med posten med et såkaldt "kontrolgebyr" på hele 300 kr. Hvorfor ikke bare sende en venlig påmindelse med f.eks. et rykkergebyr på 50 kr? Uhyrligt.
Så fik jeg ved et fejlklik lagt regningen til betaling én dag for sent i Netbank. Klap - dagen efter regningen var betalt til Parkzone, udskrev de en rykker med rykkergebyr. Selvom jeg altså havde betalt, mener de, jeg skylder dem rykkergebyet. Uanstændigt og umenneskelig praksis at opkræve rykkergebyr, når rykkeren krydser betaling. Hvorfor har I valgt at udlicitere parkeringen til et ekstremt aggressivt p-firma, som kun er ude på at malke passagerernes kreditkort og har nul service?

Vil fremover benytte Aalborg. Der er gratis parkering, hurtig ekspedition og fly til tiden - selvom der er en lang transporttur derop.

Aarhus Lufthavn: èn stjerne, som gives for beliggenheden.

19 août 2019

Elendig lufthavn!!!

Elendig lufthavn!!!

Svare ikke på mails ang. parkering. Har i 3 dage prøvet at ringe til dem, uden at komme igennem.

Ærgerligt at den er kommunalt drevet, Aarhus Lufthavn bliver aldrig en succes med ejerkreds som nu....

Bruger aldrig lufthavnen igen...

Har lige booket rejse til 7 personer afgang fra Billund.

8 mai 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Århus lufthavns parkeringssystem er dårligt

Århus lufthavns parkeringssystem er dårligt på den måde, at man ikke får nogen kvittering ved ind- og udkørsel. Dermed har man ingen fysisk billet med tidsstempling man skal forholde sig til og man kan derved forholdvis nemt glemme at betale parkeringen inden for tidsgrænsen på 48timer efter udkørsel. Syntes man skal have mulighed for en kvittering ved ind- og udkørsel. Det lugter kraftigt af at dette system med ind- og udkørsel uden bom og kvittering er iværksat af Parkeringsfirmaerne, så der kan tjenes ekstra penge på gebyrer, hvis folk ikke betaler inden for 48timers efter udkørselen. Et alternativ kunne være, at man skal bruge kreditkort ved ind- og udkørsel, så parkering registreres direkte på kreditkort.

1 mai 2019

Ekstremt negativ oplevelse..

Jeg bor i Århus og valgte for første gang at tage Århus lufthavn, frem for Billund eller Aalborg. Det blev desværre sidste gang.

Desværre løb jeg ind i det nye parkeringssystem som er designet til at fange så mange som muligt i kontrolafgifter frem for at give en god oplevelse i lufthavnen.

I hele lufthavnen forsøger man at vise os hvor smart det er vi bare kan sætte os ind i bilen og køre, og så skal vi bare lige huske at betale derhjemme. Super, det gør vi.

Efter en flyrejse er man sjældent frisk indenfor 48 timer, hvilket er den tid man har til at betale. Men så får man vej en fin notifikation som enhver anden service ville gøre? Nej...

Okay, så betaler man vel sit almindelige rykkergebyr på 100 kroner? Nej, det er selvfølgelig 300 kroner så selve gebyret er højere end prisen på at parkere. Derudover fremgår det ingen steder hvad gebyret rent faktisk er. Den information kan man ikke selv finde frem til.

Endnu værre er at man ikke kan se noget i systemet, der står blot man ingen åbne fakturaer har. Så godtroende som jeg er ringer jeg for at fortælle at jeg tror deres system har lavet en fejl, da jeg ikke kan se min regning. Har jeg ikke krav på at kunne se i systemet at min parkering rent faktisk er registreret?

For at sætte prikken over I'et, er systemet bygget op så man giver "kontrolgebyrer" og ikke "rykkergebyr", da et rykketgebyr maks må være 100 kroner og ikke sendes på første regning efter dansk lovgivning... Det er en smart måde at omgå lovgivningen ved at kalde det noget andet.
Det undrer mig dog at i slipper afsted med at kalde det et "kontrolgebyr" når hele systemet er automatiseret, og der derfor ikke er nogen personer som rent faktisk skal udføre en kontrol.

Det er min klare opfattelse at man i Århus lufthavn "nudger" de besøgende til at vælge denne betalingsmulighed, fordi det er en ekstremt god forretning at kunne lægge 300 kroner ekstra på de passagerer som vælger den mulighed..

Tak fordi i har givet mig en god grund til at køre til Aalborg næste gang, hvor parkeringen oven i købet er gratis.

11 avril 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Griskheden og ualmindelige dårlig service.

Er rystet over man kan have så dårlig service hvor man i ét lokale samler folk som sild i en tynde før de føres ud til hvad de kalder "gaten" som er et haltag hvor folk kan stå og fryse inden de gå på flyet.

Flere oplever så at der ofte er forsinkelser med afgangen i den lille lufthavn trods der ikke er nogle ankomster og afgange indenfor nærmeste fremtid.

Chocket får man så når man skal hente sin bil - 280kr for en weekend parkering. Så kan virkelig ikke se hvad jeg som "kunde" får af goder i lufthavnen længere.

Finder er bedre alternativ til griskheden og ualmindelige dårlig service.

22 novembre 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

TIRSTRUP LUFTHAVNS NYE PARKERING ER…

TIRSTRUP LUFTHAVNS NYE PARKERING ER DÅRLIG SERVICE!!!!

Jeg har fløjet ofte fra Tirstrup, da der er god service. Dette vil jeg kraftigt genoverveje, efter de har indført deres nye parkeringssysten. Her er der kommet en privat parkeringsaktør ind over, og det der skulle have været smart, er gået hen og blevet en UHYGGELIGT DÅRLIG service, da man som bruger at lufthavnen risikerer et kontrogebyr fra et grisk parleringsselskab.

23 octobre 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

En lufthavn der ikke fungerer

En lufthavn der ikke fungerer - og en lufthavn der på ingen måde er kundeorienteret. Vi skulle i dag (18 januar) med et fly fra Aarhus lufthavn til Stansted London. Først skulle vi stå i kø i 40 min. for at komme i gennem security (fordi der kun var to bånd), hvor både SAS og øvrige kunder havde første prioritet, dvs. de 100+ Ryanair kunder skulle stå længe og vente - dette til trods for det blot er en weekend i Januar uden for sæson. Da vi endelig kom i gennem security, fik vi at vide, at vores fly til London var 1 time forsinket. Alligevel blev alle, der skulle med dette fly til London, sendt ud i en udendørs gang med minus grader. Her kunne ældre sågar små børn stå og vente i 45 min. på at flyveren skulle komme, i mens ben og arme var ved at fryse af. Altså ikke i orden!!! Vi betalte mange penge for at ombooke vores billetter fra Billund til Aarhus, for at spare tid, men sandheden er, at med forsinkelse og kø kunne Billund bedre have betalt sig. Det er hvertfald sidste gang vi vælger Aarhus lufthavn.

18 janvier 2018
Noté 2 sur 5 étoiles

Ikke godt nok...

Dårlig udendørs belægning, hvilket gør det svært at benytte bagagevogne, uden disse vælter grundet huller i belægningen m.v. Om natten er belysningen så dårlig, at førnævnte vogne vælter, da man ikke når at se hullerne førhen det er for sent. Få det fixet - det er pinligt der ikke er bedre styr på den slags!

16 juin 2013

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus