Vorige week met advitas gebeld mbt mogelijkheid gesprek over ophogen hypotheek met stukje overwaarde en het borgen van extra zekerheden op financiëel gebied. Medewerker aan de telefoon heeft meop ee... Voir plus
Lisez les avis des autres
Blijven maar bellen. Zeggen dat ze 1 of andere overlijdensrisico polis hebben gekocht van SNS bank. Als dat zo zo zijn, mogen ze me een brief sturen. Bellen is dwingend, vervelend en geeft overlast! P... Voir plus
L'entreprise a répondu
In eerste instantie verliep de communicatie moeizaam. Nadat ik een klacht had ingediend is dit uitstekend opgepakt. De nieuw toegewezen adviseur heeft de zaak prima afgehandeld en er werd vlot en nauw... Voir plus
Was relatief eenvoudige afwikkeling hypotheek met nog openstaand bedrag dat komend jaar wordt afgelost mbv verzekringspolis van Allianz. Adviseur legde goed uit hoe e.e.a. wordt afgewikkeld en gaf adv... Voir plus
À propos de l'entreprise
- 072 303 48 25
- planning@advitas.nl
- www.advitas.nl
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Het was duidelijk
Het was duidelijk.
Ondanks dat ik voor iets anders heb gekozen waren ze niet opdringerig.
klantbelang voorop
snelle reactie, pro actief meedenken, begrijpelijke taal klant belang voorop
Oplichters Advitas
Adviesgesprek van Johan Ramsewaksing gehad.
Verliep aardig goed en er was achteraf al blijkbaar een plan opgezet.
Na enig overleg besloten de hypotheek over te sluiten, dit had ik beter niet kunnen doen.
Na verloop van tijd het voorstel gehad en vervolgens moest ik alles zelf regelen met de nieuwe hypotheekverstrekker.
Hoop gedoe maar uiteindelijk gelukt.
Vervolgens kwam de volgende uitdaging, mijn spaargeld terug krijgen van de oude hypotheek, wat verrekend zou worden met de nieuwe, nou niet dus.
Al met al zonde van de tijd en extra geld.
Kan het iedereen afraden om met Advitas in zee te gaan.

Réponse : Advitas
Alles werd goed en duidelijk uitgelegd.
helder en betrouwbare informatie
adviesgesprek
advies ging moeizaam. Ik moest overal achteraan bellen. Uiteindelijk heel summier antwoord per mail, waarin niet duidelijk was dat ik zelf de rest kon regelen en dat de telefonische afspraak daarom verwijderd was.

Réponse : Advitas
Een duidelijk en verhelderend gesprek.
Een duidelijk en verhelderend gesprek over de keuzemogelijkheden en gevolgen daarvan rond het vrijkomen van onze lijfrentekapitaalverzekering. We konden onze vragen stellen en kregen duidelijk antwoord van de medewerker. Prima allemaal.
Lijfrente rekening
Kort en duidelijk advies m.b.t. lijfrente rekening. Tevens prima tips voor risico spreiding.
Alles goed afgehandeld
Er is goed geluisterd naar wat ik wil.
Goed uitgelegd en vriendelijk.
Goed advies met minimale info
Met minimale info heb ik een goed financieel advies gekregen.
Duidelijke uitleg en info over de gang…
Duidelijke uitleg en info over de gang van zaken omtrent mijn lijfrente. En daarna een gied advies, in overeenstemming met mijn wensen en ideeen.
Gebrek aan kennis van de adviseur van mijn polis
2 dingen gingen goed (1) mij Brand New Day adviseren om mijn lijfrente om te zetten naar een pensioen uitkering en (2) mij € 400 laten betalen voor de vervolgservice die nooit gekomen is.
De datum van 1-1-2026 is voor mij helemaal nieuw. Zelfs in het laatste gesprek n.a.v bovenstaande is dit niet aan bod gekomen.
Verder bedankt voor jullie reactie.

Réponse : Advitas
Ten eerste heb ik geen gesprek gehad met Floris Elsinga…
Ten eerste heb ik geen gesprek gehad met Sjoerd maar met Floris Elsinga,er ging van alles mis voordat overdracht geregeld was,paar keer gemaild en gebeld,maar uiteindelijk is het goed gekomen,dus ben niet echt tevreden over Advitas. H van de kamp Altena 17 Ugchelen

Réponse : Advitas
En savoir plus sur les différents types d'avis.