Jeg har haft flere biler kørende ved AgiLease i forskellige sammenhænge, altid med Ken Jensen som leasingrådgiver. Ken og AgiLease yder konsekvent en kanon service og skarpe priser og samtli... Voir plus
L'entreprise a répondu
Virkelig god forløb med min nye leasing bil via Agileaing. Respekt og mulighed for tilpasning før aflevering og flexible ift ny bil Grundig gennemgang ved udlevering Kun gode anbefalinger her... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har kun gode ting at sige om Agilease. Jeg har leaset bil hos dem af nu to omgange , og servicen fejler absolut ingenting ! Kæmpe tommel op til alle deres medarbejdere, og især Ken som har vær... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super service fra Ken fra start kig til udlevering af bilen. Ønske bilen blev til virkelighed. Aftaler overholdt. 1 gang på leasing markedet blev en rigtig god oplevelse herfra. Mega flot afdel... Voir plus
L'entreprise a répondu
Agilease er eksperter indenfor operationel erhvervsleasing med eget Bosch Car Service værksted. Hos Agilese er vi stolte af at være en betroet partner for en lang række private og virksomheder, der ønsker fleksible og skræddersyede leasingløsninger. Med operationel leasing og en høj fleksibilitet, gør vi det muligt for vores kunder at fokusere på at drive og udvikle deres forretning - velvidende at de har en troværdig samarbejdspartner i os, som sørger for deres flåde af leasingbiler altid er godt kørende. Med en lokal tilstedeværelse og en dyb forståelse af markedets behov, arbejder vi tæt sammen med vores kunder for at sikre, at deres leasingaftaler passer perfekt til deres forretningsstrategi. Uanset om det drejer sig om leasing af personbiler eller varebiler kan vi levere løsninger, der sikrer økonomisk stabilitet og overblik. Vores tilgang er baseret på agilitet, ordentlighed og pålidelighed. Vi tror på værdien af stærke relationer og langvarige partnerskaber, og derfor prioriterer vi altid en personlig og professionel dialog. Hos Agilease handler det ikke kun om leasing – det handler om at skabe værdi og vækst for din virksomhed.
Lundborgvej 10, 8800, Viborg, Danemark
Havde leaset en Bmw M4 cab hos Agilease, virkeligt skarp pris og altid hjælpsom når man havde brug for hjælp. Kan varmt anbefale Mark som har været der hele vejen med mit forløb. Selvom det er lidt langt til Viborg, var det hele værd. Håber meget snart at vi ses igen :))

Réponse de Agilease A/S
Punkterede søndag eftermiddag på motorvejen, kontaktede Agilease som skaffede en ny bil i Viborg og vi var kørende igen på under 2 timer. Fremragende service.

Réponse de Agilease A/S
Ja den går absolut igennem Agilease. Ken var den første der tog imod os og var helt suveræn til at guide og svarer på alle vores spørgsmål.
Hele vejen igennem har vi været tryg ved handlen og vi må sige, at den service Ken leverer er helt i top. Også efter endt leasingperiode har der været den bedste service fra Ken’s side. Vi benyttede også deres værksted og her var der ligeså høj en standart. Så tøv ikke med at sætte dig i drømmebilen hos Agilease.

Purchase and sale transaction BMW X5
Very fast and high-quality car purchase and sale transaction, Agilease also helped with license plate and I came to pick up the car from the other side of Europe and the journey back to the homeland could begin. Everything was organized, can recommend.
Lauri from Estonia

Réponse de Agilease A/S
Jeg har kun gode ting at sige om Agilease.
Kæmpe tommel op til alle deres medarbejdere, og især Ken som har været min leasing konsulent begge gange 👍
Jeg vil hellere end gerne anbefale andre at gøre brug af Agilease, hvis der skal findes en lækker bil 🙏

Réponse de Agilease A/S
Vi fandt lige det vi skulle bruge hos AGILEASE og på grund af deres høje og ikke mindst agile service, kunne vi hente bilen allerede dagen efter vi var og prøvekøre den. Vi ser frem til et godt og langt samarbejde.

Réponse de Agilease A/S
Jeg har leaset flere biler ved agilease, det har kun været en god oplevelse, ken har hjulpet mig når jeg har haft spørgsmål eller når vi skulle ha fundet lige det der kunne passe til mit ønske, ken har en stor viden om biler og udstyr, så en mega fornøjelse og ha dig som konsulent, og så er han jo bare bilnørd.ikke mindst er det rart og komme i huset, og så er der kaffe på kanden.

Kunde gennem 6år
Takker Ken for en fantastisk service.
Og ikke mindst toldmodigheden😉
Kontakt Ken hvis du vil have den bedst service omkring bil fælge og sænkning

Réponse de Agilease A/S
Frederik har i flere år hjulpet os med vores firmabiler til stor tilfredshed. Økonomisk gennemsigtighed med god og professionel sparring. Vi kan klart anbefale Agilease og Frederik.

Réponse de Agilease A/S
Det er altid en fornøjelse at være på besøg hos Agilease. Flotte lokaler, imødekommende og professionelt personale. Jeg har leaset mine biler gennem årene hos Frederik. 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Réponse de Agilease A/S
Jeg har handlet ved Frederik i flere år og det skuffer bare aldrig! Klasse service

Réponse de Agilease A/S
Har nu haft 6 biler fra Agilease siden 2018, og har altid været i dialog med Ken. Han kender efterhånden de ønsker jeg har i en bil, og henvender sig hvis de får noget ind som kunne være noget for mig 😊 klar anbefaling herfra.

Réponse de Agilease A/S
Jeg kan kun komme med mine bedste anbefalinger
omkring Agilease. De er meget effektive, giver god sparring og oplevelsen af, at man er i trygge hænder fra start til slut i en leasing periode, er i den grad til stede. Min kontakt hos Agilease er Frederik Christiansen.

Réponse de Agilease A/S
Evig kyndig vejledning, guidning og forståelse fra den kompetente Ken.
Uagtet hvad kringlede spørgsmål vi stilede eller hvor skøre kravene var - så løste han opgaven til UG!
Vil til hver en tid anbefale ham!

Réponse de Agilease A/S
Min mand og jeg har altid handlet biler hos vores absolut favorit bilmand Ken!
Ken er altid opdateret inden for alt nyt hvad biler angår - Ken står derfor altid klar til at vejlede og guide til den bil der passer perfekt til dig/jer - samt at sikre dig den absolut bedste handel! Jeg har altid følt mig i gode hænder og fået den bedste service og kan derfor på det varmeste anbefale at tage fat i ham, hvis du står og skal have ny bil ☺️

Réponse de Agilease A/S
Jeg har leaset flere biler gennem Agilease/Frederik og jeg er super tilfreds! Kæmpe anbefaling herfra.

Réponse de Agilease A/S
Jeg har igennem flere år handlet bil med Frederik/Agilease B2B. Det har altid været en fornøjelse og der har aldrig været noget at sætte en finger på.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Réponse de Agilease A/S
Meget tilfreds med servicen i Viborg-afdelingen. Har brugt leasingkonsulent Frederik i et par år, som varmt kan anbefales. Han er super dygtig og venlig.

Réponse de Agilease A/S
Har leaset biler af Frederik tre gang nu. Samtlige forløb har fungeret gnidningsfrit og til min fulde tilfredshed.
Klar anbefaling herfra

Réponse de Agilease A/S
En savoir plus sur les différents types d'avis.