Virkelig god oplevelse hos AK Biler! Jeg har lige købt en Mercedes E220d hos AK Biler i Silkeborg, og jeg må sige, at det har været en virkelig god oplevelse fra start til slut. Jeg blev mø... Voir plus
Lisez les avis des autres
2 minutes ago New Efter en lang tur for at prøve en bil der stod til salg under firmaets hjemmeside, finder vi ud af at bilen ingen garanti har. Værre var den totalt ligeglade, dårligt forberedte... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kort efter købet af en 8 år gammel Citroen, opstod der et par mindre problemer. Disse blev udbedret hurtigt, uden diskussion, uden beregning selvom det må have kostet nogle tusinde og med gratis låneb... Voir plus
Min kone har lige købt en bil hos AK biler i Silkeborg. Super fin oplevelse, bil i topklasse som ærligt var beskrevet af Poul over telefonen. Hans beskrivelse af bilen var 100% i overensstemmelse med... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Marienlystvej 10, 8600, Silkeborg, Danemark
- info@ak-biler.dk
- www.ak-biler.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Jeg kan klart anbefale at købe en bil hos AK Biler
Jeg kan klart anbefale at købe en bil hos AK Biler!
Jeg skulle have min første bil, og det betød derfor rigtig meget for mig, at blive mødt med deres venlighed og rigtige gode service. Jeg endte med at købe bilen, som jeg er blevet rigtig glad for. Jeg er sikker på, at min kæreste også vil holde øje med hjemmesiden, når han skal have skiftet bil!
Hvad kan man sige om AK Biler
Hvad kan man sige om AK Biler, men der skal slåes fast, at man med sikkerhed bliver behandlet rigtigt godt og man får en god service, man møder en sælger der har sort humor og på samme plan som en selv (dog ikke så hurtig på computer😂😂) og jeg må jo nok indrømme, at da jeg kørte der fra havde jeg gjort en god handle og er meget tilfreds med købet og ligger forbi Silkeborg igen for, at få en kop kaffe. KAN KUN VARMT ANBEFALE AK BILER
For søren da, jeg glemte jo benzin kortet 🤣🤣🤣

Mega god service
Mega god service
Købte min allerførste bil hved dem og det bliver ikke den sidste

Fremragende bil & service
Jeg har for nylig købt en BMW 535 hos AK Biler, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med både bilen og den service, jeg har modtaget. Fra første kontakt blev jeg mødt med professionalisme, ærlighed og en oprigtig interesse i at finde den rette bil til mig.
Sælgeren var både vidende og hjælpsom, og hele købsprocessen var gennemsigtig og tryg. Jeg følte mig godt informeret hele vejen igennem, og der var ingen skjulte overraskelser – kun god service og en fantastisk bil.

Réponse de AK Biler
Jeg giver med glæde AK Biler 5…
Jeg giver med glæde AK Biler 5 stjerner. Poul var super hjælpsom og behagelig at handle med. Jeg vil give min allerbedste anbefaling, og handle der igen med glæde.

Réponse de AK Biler
Hammer god service og meget…
Hammer god service og meget behjælpelige med at få vi fik bilen i hænder næsten på dagen vi så den

Réponse de AK Biler
Mega god betjening hos AK biler
Mega god betjening hos AK biler. Mega fine biler i god stand. Flinke medarbejdere, især Poul. Han forstår at sælge!
Tak for god, hurtig og venlig service og en fin bil
-Erik

Fantastisk Bilhandel.
Dejlig Oplevelse,fantastisk Bilhandel hos AK Biler i Silkeborg.yderst behagelig sælger (poul) med en bred viden og lige dele humor og dedikation,så alt i alt en Rigtig god bilhandel,jeg kan varmt anbefale at handle bil hos AK Biler,profesionelle folk som kan deres kram.
Super oplevelse hos AK Biler i…
Super oplevelse hos AK Biler i Virklund.
Jeg skulle bruge bil ret hurtigt efter påkørsel af dyr. (den gamle blev totalskadet)
Fandt bilen på nettet, kontaktede Poul og inden for en time kunne jeg få en prøvetur.
Bilen var super fin og veludstyret. Jeg fik en god snak med Poul, og valgte ret hurtigt bilen.
Da forsikring ikke var hurtig nok, fik jeg bilen før alle pengene var i hus.
Det er i hvert fald en god “trust” fra Poul, som var klar over jeg var i bekneb uden bil.
Handler gerne her igen.
De bedste anmeldelser herfra.
Flabet svar på bud på bil.
Jeg fandt en bil fra AK på bilbasen, nærmere en Citroën C3, som stod til salg for 29.900 kr.
Jeg skrev til AK via bilbasens kontaktformular, og bød forsigtigt 25.000 for bilen, som start på en eventuel forhandling.
Blev lynhurtigt mødt af et flabet svar retur, hvor Poul så professionelt svarede tilbage "Find du en anden den her kan du ikke købe"
Jeg havde forventet en mere professionel tilgang, når man eftersigende er en seriøs bilforhandler.
Finder en nr. 2 bil et andet sted.

Købte en a3-etron
Købte en a3-etron, har haft den over weekenden nu og den kører fantastisk. Ringede til Poul og hørte mig ad, og igennem hele processen havde han styr på det hele, og jeg skulle sådan set kun sætte min underskrift. Poul møder dig med en fed humor! I dag ringede Poul igen, for at høre om jeg stadig var e-tron lykkelig. Klar anbefaling, bestemt ikke sidste gang jeg køber bil her!
Bedste bilforhandler nogensinde !!
Rigtig god oplevelse hos AK Biler
Blev mødt af bilsælger Poul i forretningen. Han så hurtigt jeg var seriøs, og var der for at købe en bil. Jeg blev budt på kaffe og onsdagsnegl! Vi fik en god snak jeg forklarede ham om min situation og jeg var interreseret i den Golf 7 de havde tilsalg. Jeg prøvede køre den, alt var godt 👍🏻 jeg kom tilbage, blev enige om en pris og vi aftalt jeg kom torsdag eller fredag for at hente bilen. Poul for bil synet og omregistreret onsdag eftermiddag så den var klar. Kl. 6 torsdag morgen skriver jeg til Poul om jeg kan hente bilen kl. 8. Det var intet problem. Jeg ankom klokken kl. 8 Poul lavede sjov vi havde samme humor. Vi fik en kop kaffe og afklaret papirerne. Rigtig god og ærlig bilhandler. Kan klart anbefales, jeg ville kigge denne vej igen efter bil 👌🏻👍🏻👍🏻
- Super og hurtig service
- Super og hurtig service
- Fint udstillingshus med stort udvalg af fine biler
- God forståelse for kundebehov og tryghed i en handel.
Poul er ærlig og serviceorienteret!
Fremragende service.
Fremragende service.
Kundeservice er i top
Paul er ærlig og har købt en dejlig bil ved ham
Utrolig imødekommende Poul sælger som…
Utrolig imødekommende Poul sælger som har en rigtig sjov form for humor som forekom os fra Skive godt-
Og Volvoen kørte rigtig godt- og så havde den ovenikøbet xeonlys som jeg tror at Poul havde overset-
Ha Ha kan anbefale at handle bil her-
Perfekt service og rådgivning
Kan ikke skriver mere end en perfekt oplevelse!
Kom med nogle krav omkring den fremtiddige bil jeg godt kunne tænke mig og dem overholdte de! De var hurtig til at finde nogle forslag til det behov og prisklasse, jeg havde givet. Mega god service!
Super god service
Super god service
imødekommende personale som hjælper med at finde den rette bil
Køb hos AK Biler
Vi har købt en bil for ca. en mnd. siden hos AK Biler. Helt fra den første kontakt har vi mødt en super serviceminded sælger Poul, jeg kan sige at det var hans måde at være på der var grunden til at vi valgte at købe hos AK Biler og ikke en anden som vi også kiggede på. Vi fik info vedr. alt fra start til slut af handlen. Ca. 14 dage efter købet blev vi ringet op af Poul igen, jeg blev lidt overrasket men han ville høre om vi var tilfredse med bilen. Det havde jeg aldrig oplevet før.
Vi kan kun anbefale denne bilforhandler.
Rigtig god service ved bilkøbet
Rigtig god service ved bilkøbet af min Golf 7 - mine ønsker blev imødekommet med godt humør :-)
L’expérience Trustpilot