Super flinkt personale. Jeg havde problemer med min wifi forbindelse, men det venlige team sørgede for en effektiv løsning på problemet. Ekstra tak til Mathias og Mikkel og teknikkerne der var forbi.... Voir plus
Lisez les avis des autres
Da vores internet pludselig ikke virkede en fredag eftermiddag fik vi fin support fra andels.net til at lokalisere problemet. Da det viste sig der var en fejl på vores udtag fik vi besøg af en teknik... Voir plus
Andels-net er den bedste løsning der findes. Gennemskuelige tilbud uden alle mulige mærkelige meromkostninger. Prisen på internet er kompetitiv med andre udbydere, der kundeservice er den bedste jeg h... Voir plus
Vi havde et udfald i vores internet på en kontakt i vores sammenlagte lejlighed så den ene router stod uden lys i den rigtige lampe, men Mikkel i kundeservice reetablerede kontakten så vi fik net ige... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Andels.net leverer førsteklasses fiberinternet til yderst konkurrencedygtige priser. Altid med god service og stabil drift med i pakken. Vi samarbejder allerede med over 900 boligforeninger i København. For nylig har vi lanceret en platform kaldet nabo.net. Det er både en foreningshjemmeside men også et sted, hvor hele nabolaget kan mødes - blandt andet for at udveksle viden, erfaringer, varer, services og andre ressourcer.
Coordonnées de contact
Jagtvej 223, 2sal, 2100, Kbh Ø, Danemark
- 36 92 62 32
- info@andels.net
- www.andels.net
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Service i verdensklasse og hurtig…
Service i verdensklasse og hurtig ekspedition.

Réponse de Andels.net
Jeg ringede for at få hjælp til netværkstilknytning af printer
Jeg ringede for at få hjælp til tilkobling af min trådløse printer og fik virkelig god hjælp af supporten. Jeg mødte tålmodighed og fik hjælp til at få den tilkoblet på alle mine enheder via telefonen. Der var lige et par ting der skulle justeres i Andelsnets ende og det blev gjort og så virker det. Efter jeg selv har prøvet i 5 timer, fik vi lige løst det sammen på 10 min.
Meget tilfreds. Tusinde tak!

God internetudbyder
Hurtigt, stabilt og billigt. Altid søde hjælpsomme folk. Fedt at de er i lokalmiljøet.

Internet virkede rigtig godt
Internet virkede rigtig godt. Fik also altid hjælp fra kundeservice da jeg havde bruge for det

Réponse de Andels.net
God service og et godt produkt til en…
God service og et godt produkt til en skarp pris

God og meget venlige ved henvendelse
God og meget venlige ved henvendelse
Tak for stabil forbindelse i mange år ,kan desværre ikke tage det med mig

Kunde siden 2015 uden problemer
Kunde siden 2015 uden problemer, men nu skifter vores forening udbyder. Jeg har aldrig haft problemer og kommer til at savne den gode service hver gang jeg har kaldt ind til supporten. Og nogle gange hjælper det at at genstarte sin router ;-)
Tak for jeres service

Réponse de Andels.net
Kundenservice kunne svare på mit…
Kundenservice kunne svare på mit spørgsmål direkte. Altid god service.

Fint internet og support
Fint internet. Flink telefon support.
Haft dem i 3 år (skifter kun fordi ejerforeningning har lavet bunden aftale med anden udbyder)

Réponse de Andels.net
Personalet er hjælpsomme og venlige----…
Personalet er hjælpsomme og venlige---- det er dog alt for dyrt med en tekniker på besøg ---- og der er ikke meget andet at gøre ----- klar dig selv !!!

Suveræn service
Fantastisk service!
Jeg fik personligt hjælp af Theodor, der hjalp fra start til slut. Meget positiv og altid klar til at hjælpe.

Great service
Great service, technician helpful and on time. Solved the issue in less than 10 minutes.

Réponse de Andels.net
Fin og hurtig oprettelse og support
Hurtig og personligt tilrettet support til hurtigt at få genoprettet wifi efter flytning.

Réponse de Andels.net
Super kompetent behandling , kombineret med et dejligt humør. Fik hjulpet os med vores problemer. Kan på det varmeste anbefale Andelsnet

Réponse de Andels.net
Det er et system der virker
Det er et system der virker. Og der er en god kundeservice.

Réponse de Andels.net
God, venlig og kompetent service.
Andelsnet tog i første omgang selv kontakt og fortalte, at der var noget hardware i min ende, der ikke fungerede optimalt, så jeg kun fik 1/10 af den hastighed, jeg betalte for. Lånte mig en router og et kabel, så vi sammen kunne se, hvor fejlen lå og sørgede for, at jeg kom hjem med et velfungerende kabel til langt under markedspris, da de havde vist, at det var der fejlen lå. God, venlig og kompetent service.

Réponse de Andels.net
Absolut fremragende og venlig…
Absolut fremragende og venlig kundeservice! Det bli'r ikke bedre!

L’expérience Trustpilot