Jeg købte DB shield, 15 db reducering på alle frekvenser (musiker db) efter rådgivning fra en konsulent. Jeg bruger dem i mit job som rutebuschauffør. De virker ved at dæmpe alle lyde, men s... Voir plus

L'entreprise a répondu

Produktet er så fint og flinke mennesker i tlf. ikke noget at sætte fingeren på Der gik meget meget længe fra vi fik taget aftryk til vi fik hørepropperne. Der blev oplyst 3 uger ved bestilling... Voir plus

Bestilte Westone formstøbte in ears hos Audiovox - Mikkel Farsø. Alt er forløbet perfekt og pasformen er ekstremt god og klart de formstøbte in ears jeg har haft, der har siddet bedst i mine ører😀 Be... Voir plus

Produktet fra Ultimate Ears er virkelig godt. Men der er alt for lang leveringstid, ingen mulighed for at diskutere prisen og selv med et headset til 10k skal man betale ekstra for at få levering på h... Voir plus

1. Fabricant de matériel médical

Écrit par l'entreprise

Audiovox forhandler og producerer formstøbte i-øret høreværn til private og professionelle. Audiovox’s specialister er opdateret med den nyeste viden omkring hørelse, høretab og ikke mindst beskyttelse af hørelsen. Vores specialister står klar hvis du ønsker mere information omkring vores produkter, har spørgsmål omkring en ordre eller hvis du ønsker at lave en tidsbestilling til et aftryk i Audiovox’s klinik i Herlev eller hos en af vores samarbejdspartnere rundt om i Danmark.

4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

281 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 60 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,2

Tous les avis

27 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Audiovox - Pris og “kvalitet” hænger slet ikke sammen

Jeg købte Audiovox Soundscope Pro-Tect I-Hunt i Ringsted med information i butikken om at jeg bare skulle informere om hvornår jeg havde tid så ville Audiovox komme til butikken og lave aftrykket, det viste sig så at de kun havde planlagt at komme til butikken 8 mdr efter min købsdato så jeg måtte selv køre fra Ringsted til Herlev for at få lavet aftryk!
Jagthørepropperne virker meget dårligt, selv nu efter Audiovox har haft dem til undersøgelse. Enten skal jeg dæmpe så meget at jeg ikke kan høre folk tale, eller jeg skal høre på konstant susende baggrundsstøj. Pris og kvalitet hænger slet ikke sammen. Jeg har også et par inear NOVACS høreværn de virker til gengæld perfekte, jeg ville bare gerne skifte dem ud til noget uden ledning.

1 décembre 2023

Jeg har brugt mine jagt høre værn to…

Jeg har brugt mine jagt høre værn to gange
- skyde biograf med riffel der er virkelig drøn på der var der ingen problemer hverken får eller efter, enste ulempe var at når man køle riflen af med tryk luft var det lidt vanskeligt at høre hvad der blev sagt sikkert støj over 80 db, jeg skød 120 skud vi var tre pers på banden.
- Pyrsjagt i ca 4 timer funger fint ingen vind støj, kun det jeg gerne vil høre.........( ingen skud) Ingen gene når huen var ned over høreværnet. levering var en uge hurtigere end lovet.
- glæder mig til driv jagten på lørdag hvor jeg driver med hunden og der bliver skudt i drevet, En af årsagerne til at købe disse høreværn er driv jagt med hund der sveder man meget let ( man bliver kold når man er våd af sved) selv midt på vinteren når man vader gennem brombær, over drænkanaler, gennem krat
claus

16 novembre 2023

Trods tilpasning duer de stadig ikke

Mine ørepropper duer ikke

18 octobre 2023
Logo de Audiovox

Réponse de Audiovox

Hej Susanne.

Vi er rigtig kede af, at dine sovepropper ikke passer. Vi stræber efter altid at levere den højeste service og derfor tilbyder vi også pasformsgaranti, så vi er sikre på, at høreværnet sidder som det skal. Vi har forsøgt at række ud til dig af flere omgange dog uden held, men du er meget velkommen til enten at ringe tilbage til os på eller skrive en mail på info@audiovox.dk, så vi kan udbedre problemet og finde en løsning sammen.

Venlig hilsen
Audiovox

De mest behagelige sovepropper!

Har fået de mest behagelige, formstøbte sovepropper fra Audiovox, der endelig har givet mig ro til at sove fra gadelarm og overboer i min gamle, lydhøre københavnerlejlighed.

11 septembre 2023

Super fin og service mindet behandling…

Super oplevelse i dag:-)
Da jeg desværre ikke var helt tilfreds med min sove ørepropper, de gjorde meget ondt i ørene og hvilket jeg havde skrevet her på TP og straks i dag fik jeg et opkald af Mikkel fra Audiovox der gjorde opmærksom på at som en del af mit køb af sove ørepropper er der 60 dages gratis tilretning, så forhåbentligt bliver de rette til så de passer til mine øre, allerede i morgen hvor jeg har fået en tid hos Audiovox, super god service, tak Mikkel:-)

3 octobre 2023