Jeg købte DB shield, 15 db reducering på alle frekvenser (musiker db) efter rådgivning fra en konsulent. Jeg bruger dem i mit job som rutebuschauffør. De virker ved at dæmpe alle lyde, men s... Voir plus

L'entreprise a répondu

Produktet er så fint og flinke mennesker i tlf. ikke noget at sætte fingeren på Der gik meget meget længe fra vi fik taget aftryk til vi fik hørepropperne. Der blev oplyst 3 uger ved bestilling... Voir plus

Bestilte Westone formstøbte in ears hos Audiovox - Mikkel Farsø. Alt er forløbet perfekt og pasformen er ekstremt god og klart de formstøbte in ears jeg har haft, der har siddet bedst i mine ører😀 Be... Voir plus

Produktet fra Ultimate Ears er virkelig godt. Men der er alt for lang leveringstid, ingen mulighed for at diskutere prisen og selv med et headset til 10k skal man betale ekstra for at få levering på h... Voir plus

1. Fabricant de matériel médical

Écrit par l'entreprise

Audiovox forhandler og producerer formstøbte i-øret høreværn til private og professionelle. Audiovox’s specialister er opdateret med den nyeste viden omkring hørelse, høretab og ikke mindst beskyttelse af hørelsen. Vores specialister står klar hvis du ønsker mere information omkring vores produkter, har spørgsmål omkring en ordre eller hvis du ønsker at lave en tidsbestilling til et aftryk i Audiovox’s klinik i Herlev eller hos en af vores samarbejdspartnere rundt om i Danmark.

4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

Demande des avis aux clients

A répondu à 60 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,2

Tous les avis

27 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ikke en god oplevelse (umiddelbart)

Kom og fik lavet aftryk hos dansk hørecenter den 06-02-2024 og fik pakken den 21-02-2024 og var ikke helt tilfreds, da jeg lagde mærke til, at de ikke helt passede mine ører. Efter det lagde jeg mærke til, at der var en tilpasnings-garanti på cirka 2 måneder. Jeg var enlig ret glad for at høre det. Kom igen til dansk hørecenter for at få lavet nyt aftryk den 19-04-2024 og fik at vide, at jeg kunne ikke få det lavet. Men kunne vælge imellem to valgmuligheder. 1. Få lavet et nyt par fra det samme aftryk, hvor firmaet ville lave noge modifikationer til aftrykket, og jeg ville skulle undvære mine ørepropper i en hel måned. 2. Købe et nyt aftryk (som koster 1.000 DKK). Jeg havde ikke likviditet til det på tidspunktet. Jeg synes, at audiovox godt kunne give kunderne en bedre oplevelse ved at give lov til at få lavet et nyt AFTRYK gratis vis formen ikke passer. (NYT: Jeg har fået lavet et nyt sæt (incl. et nyt aftryk) GRATIS og jeg er blevet meget tilfreds med dem. tusind tak til jer hos audiovox!)

19 avril 2024

Fik levere et halvfærdigt produkt.

Fik levere et halvfærdigt produkt.
Høreværnene var overhovedet ikke mærket. Hverken med tekst eller om det var til højre eller venstre øre. Så intet i brugsanvisningen kunne anvendes, da udgangspunktet er teksten på høreværnet.

18 mars 2024

Har MC Ørepropper som virker helt…

Har MC Ørepropper som virker helt fantasik. Er faktisk overrasket hvor godt lyd min hjelm har men.
Til et produkt som koster 1200kr så forventer jer lidt mere af det lavpraktiske. En MC hørværn unden fornunftig emballage når man ikke kører er lidt small.... Den lille plasttaske er ikke det jeg har forventet. Andre levere lille cases hvor propperne passer ind...

16 avril 2024

Fantastiske in-ear monitor ørepropper!

Jeg har fået mig nogle velfungerende ørepropper til mine in-ear monitors. De giver en klar og varm lyd omkring, specielt mit trommesæt.
Jeg har aldrig følt mig så sikker mens jeg har spillet, eller været til dødsmetalkoncert, det fungere bare!

Det eneste jeg ville kunne ønske mig, var en mere grundig brugsanvisning, til hvordan jeg monterer ørepropperne på mine monitors.

Men alt dette skal ikke komme i vejen for den service og kvalitet jeg har mødt. Fantastisk vejledning, i processen om at støbe ørene, og finde det rigtige produkt!
Kan anbefales!

17 décembre 2023

Målløs over manglende kundeservice

Var helt målløs over over manglende kunderservice / manglende almindelig menneskelig kontakt.

Skulle have lavet aftryk på deres kontor. Har aldrig talt med dem før, kun booket tid online.

Bliver vist ind af en mand som hverken præsenterer sig selv eller produktet. Det første han spørger om er, om jeg vil betale med mobile pay? Han undersøger min ører, hvilket er ret grænseoverskridende, når man slet ikke er blevet sat ind i, hvad processen kommer til at være.

Efter aftrykket beder han mig betale. Jeg har hverken fået information om, hvornår jeg får produktet, hvordan jeg skal bruge det, hvad det er for et produkt, om der er noget jeg skal være opmærksom på. Må selv spørge om jeg får en faktura og om der er andet relevant information.

Gik ud derfra og tænkte, hvad og hvem har jeg lige givet 1000 kr på mobilepay? Virkelig underlig behandling, men var alt for målløs til at sige noget. Nu har de så selv efterspurgt feedback, derfor dette skriv.

Har modtaget mine sovepropper nu. De er gode nok til at holde lyd ude, men de er, for mig, alt for hårde at sove med og gør ondt i ørene.

8 janvier 2024

Købte in-ears men måtte desværre sande…

Købte in-ears men måtte desværre sande at pasformen ikke var helt som den skulle være. Sendte en reklamationsmail, hvorefter jeg hurtigt hørte tilbage med anvisninger om at sende mine in-ears til reparation.
Allerede under en uge efter er mine in-ears retur og de passer!!
Super god efter-købs oplevelse - og support.

14 décembre 2023

Super!

God service og hurtig levering. Og sovepropperne er geniale.

19 décembre 2023