Banner for Avaofnorway.no

Avaofnorway.no Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg hadde behov for en reservedel, men den var merket som utsolgt. Det stod ikke noe om forventet dato for når den ville komme til lager, og det var ikke mulig å legge inn en bestilling. Jeg ringte... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kjøpet var enkelt på jernia- men den gule plastslangen som kommer med er altfor stiv. Kjøpte ny stålarmert 20 meter, brukervennlig slange og da har jeg jo skjøt ! Har ikke fått prøvd om den suger se... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg har kjøpt to. Den første holdt en dag. Hadde problemer med å få hjelp. Fikk spørsmål om jeg kunne tenkt meg å reparere selv!?. Frost pluggene har røket to ganger, ingen forhandler har disse på lag... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Rask ekspedering og frakt. Skulle bestille ny slange til eldre AVA P80. God info i nettbutikken om ombyggingssett ++ Varen kom raskt og var som forventa. Smart system med ombygging av slangetilkopl... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

252 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ny skumkanon

Kjøpte ny skumkanon.kom allerede etter få dager

Hei, Frank!

Takk for fem stjerner og god tilbakemelding! Så bra å høre at levering gikk så raskt!

Noté 2 sur 5 étoiles

Ingen forhandlere som kan ordne med reparasjon eller service.

Kjøp av deler er for så vidt ok. Kjøpte Ava da forhandleren skrøt av at ht.spyleren kunne repareres nesten uansett hva som gikk galt. Og joda en får kjøpt deler på nett men hvis en ikke har lyst/kunnskap eller har redskap som trenges til å gjøre jobben selv, så må den sendes til produsent for reparasjon, noe som er kostbart og tar lang tid.

13 mars 2026

Hei, Terje!

Vi beklager at du opplevde det slik!

De fleste av våre forhandlere tilbyr reparasjon av maskiner, dersom problemet ikke er altfor komplisert. Vi oppfordrer derimot alle våre kunder til å forsøke å reparere selv først, da dette er noe vi har lagt opp til at skal være enkelt for alle å utføre, selv uten forkunnskaper. Du finner hjelpsomme guider for reparasjon på vår nettside.

Vi håper dette kan hjelpe neste gang du har behov for service eller reparasjon på din AVA maskin.

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg liker produktene til AVA når de…

Jeg liker produktene til AVA når de fungerer. Jeg har til sammen sikkert kjøpt deler for til sammen samme sum som jeg gav for høytrykksspylereren.
Selv om jeg har frostfri garasje er det blitt til at jeg forventer at noe er ødelagt eller blir ødelagt når jeg tar den frem om våren.

12 mars 2026

Hei, Glenn!

Takk for tilbakemeldingen.

Det er forståelig at du er frustret når våre produkter opptrer slik som du bekriver. Dette beklager vi og det skal selfølgelig ikke være slik.

Våre produkter er laget for å vare. Når kunder gir tilbakemeldinger om negative opplevelser, tar vi det til oss og vil gjøre vårt beste for å forbedre produktene våre slik at de lever opp til forventningene.

Topp service

11 mars 2026

Hei, Arnfinn!

Takk for fem stjerner! Så bra å høre at du er fornøyd med vår service :D

Alt ok ingen problemer:)

26 février 2026

Hei, Rune!

Takk for fem stjerner! Så bra å høre at du er fornøyd med våre produkter!

Ha en fin dag :)

Alt ok Tussen takk 🙏

Alt ok Tussen takk 🙏

Hei, Mehmed!

Takk fo fem stjerner! Så bra å høre at du er fornøyd med våre produkter!

Ha en fin dag! :)

AVA P80 would not start

I received very good advice on what I needed to do to fix the error on my AVA P80. There I received a link to what I needed to buy as well as a link to how to do the job with good drawings.

Hi, Helge!

Thank you for five stars and your positive reply! We are happy to hear that you are satisfied with our service :)

Have a great day!

Best,

Reservedeler

Grei og oversiktlig nettbutikk, helt ok priser.

27 février 2026

Hei, John!

Takk for positiv tilbakemelding! Så kjekt at du er fornøyd med vår nettbutikk!

Noté 5 sur 5 étoiles

Veldig fint at reservedeler og…

Veldig fint at reservedeler og veiledning er lett tilgjengelig, slik at man slipper å kaste hele produktet når det kun er en liten del som feiler.

Pris på reservedeler hos AVA er absolutt akseptabel.

3 mars 2026

Hei, Jan!

Tusen takk for fem stjerner og positiv tilbakemelding!

Vi er glad for å høre at reservedeler og veiledning til våre maskiner er lett for våre kunder å finne.

Ha en fin dag videre!

Spare parts availability

Easy to find the parts i needed online, decent pricing 👍😀

4 mars 2026

Hello, Erik!

Thank you for five stars and your positive feedback! We are happy to hear that our website was easy to use and that you are happy with our prices.

Have a nice day!

Best regards,

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg hadde en feil med min…

Jeg hadde en feil med min høytrykksspyler. Måtte gå igjennom en chatbot, noe jeg ikke er så glad i. Fikk meldt inn feilen og ble så kontaktet på mail av Ava. Da fikk jeg instruksjoner om hvilke deler jeg skulle bestille og to rabattkoder som gav meg delen gratis og portoen gratis. Så det var veldig bra.

3 mars 2026

Hei, Per Anders!

Takk for positiv tilbakemelding!

Det er forståelig at chatbot ikke alltid er foretrukket av våre kunder. Vi er glad for å høre at det likevel ordnet seg og at du ble fornøyd med vår service!

Veldig bra

Veldig bra, kjapp levering.

2 mars 2026

Hei, Thomas!

Takk for fem stjerner og god tilbakemelding! Så bra å høre at du er fornøyd med vår leveringstid!

Med vennlig hilsen,

Noté 5 sur 5 étoiles

Bra nettside og veldig rask levering

Bra nettside og veldig rask levering. 😊

25 février 2026

Hei, Alf!

Takk for fem stjerner og god tilbakemelding!

Så bra å høre at du er fornøyd med nettsiden vår og den raske leveringen :)

Team AVA!

Noté 5 sur 5 étoiles

Greit utvalg og kjappe priser ✌️

Greit utvalg, kjapp levering og levelige priser ✌️

23 février 2026

Hei Ludvig!
Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding! Godt å høre du er fornøyd med utvalget vårt og prisene vi tilbyr :)

Meget fornøyd!

Grei pris, rask levering,greit å montere.
Kunne beskrevet hvilken olje og mengde som skulle brukes.

10 février 2026

Hei Johannes,

Takk for din tilbakemelding, kjekt å høre du er fornøyd med både pris, levering og monteringsmulighetene!

Vi tar til oss tilbakemeldingen din og forbedrer veiledning for å inkludere type olje og mengde.

Hvis du trenger noe hjelp, ikke nøl å ta kontakt med oss via ChatBoten på nettsiden vår.

Rask levering

Rask levering

10 février 2026

Hei Aleksander,

Tusen takk for dine 5 stjerner! Kjekt å høre levering var rask!

Team AVA!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus