Since it’s a Danish site, I thought the order would arrive quite quickly, but I was wrong. The order comes from China and takes a long time to arrive; even then, you don't actually receive the package... Voir plus
Lisez les avis des autres
Bestilte et par støvler str 45. Fik desværre str 43 leveret. Kunne ikke få et nyt par sendt eller alle penge retur. Derimod endte jeg blot med delvis refusion. Skal varer returneres til udenlandsk adr... Voir plus
Kan svært forestille mig en butik, der leverer bedre service og bedre produkter end bellashop.dk. Produkterne er noget af det bedste, vi har prøvet og Sabina sender altid en varm hilsen med samt ofte... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
BellaShop.dk er en dansk forhandler af naturlig skønhedspleje. Vi har tidligere gået under navnet BellaBellacci.dk, men skiftede i august 2020 navn til BellaShop.dk. Udover navneskiftet er alt andet som det plejer.
Coordonnées de contact
Rugaardsvej 7,1, 5000, Odense C, Danemark
- kontakt@bellashop.dk
- www.bellashop.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Anbefales
Hurtig levering og fine varer til gode priser - og en sød håndskrevet besked med i pakken.
God og hurtig
Købte gave derfra den 15.12.23.
Købte gave derfra den 15.12.23.
Den 18.12.23 fik jeg oplyst den var på vej.
Derefter forsøgt kontakt og fik nogle nytteløse links med ordre detaljer, hvor der står orderen er leveret og jeg skal tage kontakt til dem, hvis dette ikke er tilfældes.
Har skrevet efterfølgende den jo ikke er modtaget. Men ingen svar og ingen pakke.
Men pengene de dr trukket.

Réponse de Bellashop
Snød med fragten
Har købt nogle produkter hos BellaShop og hvis man købte for min. 599 kr., så var der fri fragt, så jeg valgte noget mere for at opnå fri fragt, så havde de 25% på ikke nedsatte vare hvilket jo altid er dejligt, men det gjorde så at selvom jeg havde købt for over 599 kr., og de 25% de gav, gjorde at de lagde fragt på alligevel, hvilket jeg ikke synes er i orden, det synes jeg faktisk er fup, for så havde jeg jo ikke behøvet at købe mere for at få fri fragt.
Jeg har skrevet til dem d. 31/12-23 og jeg har intet hørt fra dem, så lad jer ikke friste af det for det er bondefangeri.
Mvh.
Helle A.

Réponse de Bellashop
Hurtig behandling af ordre
Fin og hurtig behandling af ordre. Det er super hyggeligt at der er en lille håndskrevet hilsen med
Pakken er leveret til afhentning.
Stor anbefaling herfra
Overskuelig webshop - hurtig ekspedition og pakken er personlig og pænt pakken med en dejlig besked - dejligt at mærke der er mennesker bag man bakker op med sit køb
Hurtig levering og god service
Dejlige produkter og hurtig levering
Hyggelig hilsen i pakken
Super fin service og hyggeligt med den lille personlige håndskrevne hilsen
Hurtig levering og god kundeservice 👌
Ingen info om levering .Ventet uger…
Ingen info om levering .Ventet uger uden nogen info eller pakke.
Ved kontakt var pakke /ordre væk eller ikke afsendt ved en fejl.Blev kompenseret for fejlen.
Nem bestilling og hurtig levering af…
Nem bestilling og hurtig levering af varer, som er pakket forsvarligt.
Jeg bestilte innersense shampo og andre…
Jeg bestilte innersense shampo og andre hårprodukter af samme mærke.
Det var først og fremmeste absolut det billigste sted at købe og så fik jeg det efter kun få dage 😁🙏 fed oplevelse
Hurtig ekspedition og meget fin pakke…
Hurtig ekspedition og meget fin pakke er modtaget.
Hurtig levering og gode produkter.
Svindleri
Svindleri, produkterna matchar inte det som de visar på sin webbplats. De utlovar öppet köp och möjlighet till retur, men när man försöker kontakta Bellashop får man svar från en automatiserad e-posttjänst. Det är så oprofessionellt att jag överväger att rapportera Bellashop till Konsumentverket. Ett företag som ägnar sig åt bedrägeri bör inte tillåtas bedriva försäljning i Sverige.
Forkert vare leveret og svært at få kontakt med kunderservice
Det er desværre anden gang jeg får en forkert vare leveret og det er meget svært at få fat i kundeservice; de har dog været søde at lave en eftersendelse med den korrekte vare når jeg har fået kontakt med kundeservice.
hair and scalp mist 30 spf Coola
Jeg havde købt en hair and scalp mist med 30 spf den kom efter 3 dage og afhentede den efter 4 dage og er meget tilfreds med mit produkt, det var slet ikke i stykker og jeg havde betalt med MobilePay jeg køber måske snart hos jer igen :)
L’expérience Trustpilot