Købte 4 forskellige cheese kager med hjem i går. 69,- kr pr stk. Små stykker - nærmest mindre stykker end dem man får serveret på La Glace. Samtlige kagers bund havde ikke struktur (krumme), smagt... Voir plus
Som altid, en fantastisk god kage. Jeg var lidt skuffet over at i modsætning til tidligere, måtte helt ind til Fiolstræde for at hente kagen, når jeg bor tæt på Frederiksberg hvor ligger 2 butikker. D... Voir plus
Compre un gift card desde Lima Perú para mi novio en esta pasteleria que es una de nuestras favoritas ya que compartimos calidos momentos degustando los mas deliciosos chessecake y moccachino Gracia... Voir plus
Écrit par l'entreprise
HANDMADE IN DENMARK Bertels er grundlagt i København i 2014, og vi er stolte af at kunne præsentere et bredt udvalg af den klassiske håndlavet cheesecake, med et New York-touch. Bertels cheesecakes er en smuk blanding af den klassiske amerikanske opskrift og de karakteristiske smage, der kendetegner Danmark. Bertels er anerkendt for at fremstille byens bedste cheesecake, med mere end 30 forskellige smagsvarianter, lige fra vores berømte bestseller Oreo, til de mere klassiske Raspberry Vanilla og Chocolate Ganache. Besøg os i en af vores butikker, og nyd en kop friskbrygget kaffe, the eller anden drik, sammen med et stykke af byens bedste cheesecake. En udsøgt smagsoplevelse i en klassisk hyggelig dansk atmosfære. Vores mest besøgte butik, ligger i Kompagnistræde 5. Det er en gammel smykkebutik, en arkitektonisk perle fra det klassiske gamle København. Du er altid velkommen i vores butikker.
kompagnistrade 5, 1208, kobenhavn, Danemark
- bertelssalon@gmail.com
- www.bertelskager.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Ingen kager som Bertels👏🏻
Bestilte ris a’ la mande cheesecake som…
Bestilte ris a’ la mande cheesecake som et frisk pust til klassikeren juleaften og kagen levede uden videre 100% op til vores forventninger. Fantastisk lækkert og der var mere end rigeligt til alle!
Best service ,and cheesecake in…
Best service ,and cheesecake in Copenhagen, will definitely be back
Super lækre cheesecakes og høj kundeservice
Jeg havde bestilt to risalamande cheesecakes til lille juleaften som blev et kæmpe hit! De smagte fantastisk! Prikken over i’et var dog den meget flotte service jeg oplevede fra Bertels, da de ved fejltagelse kun havde givet os den ene cheesecake med ved afhentning. Det blev dog løst ved, at de personligt kom hjem til os og leverede den anden kage senere på dagen. Det var virkelig fint og vidner om en forretning, der værner højt om deres kunder.
Jeg har bestilt en vegansk kage med…
Jeg har bestilt en vegansk kage med tillykke hilsen skrevet på. Bertelskager er rigtig dygtig til cheesecakes- men det virker ikke som om de har den store erfaring med veganske kager. Pynten med skrift var meget simpelt, ikke som man skulle forvente af en konditor.
Unprofessional staff
The cake was ok but when I arrived to pickup the cake for my birthday, the store was closed (during open hours). spent a long time waiting outside in the rain. I called them many times but they didn’t pickup the call. I spent a stressful time outside waiting for some luck because I have no other choice and it was my birthday day. Of course I will never again order a birthday cake from there.

Réponse de Bertelskager

Réponse de Bertelskager
TRAUMA
First of all, I was served a very dry cake which was most likely a few days old! Second of all, their section upstairs smelled like a rotten corpse! Third of all, I couldn't fit in their toilet! There's barely space for 1/2 person. Instead of traumatizing your senses with bad food and horrible smells for 60 kr, go bake yourself a nice cake or something and stay at home with your children.
Delicious, high quality!!!!
Thank you for the very delicious cakes you made for us!
We chose from a varies of cakes, so we could wish a really happy birthday to our colleagues who enjoyed their favourite tastes.
The cakes are bigger than usually, so everyone was satisfied :).
Har købt både lime- og…
Har købt en hel limekage, som slet ikke smagte af lime. Lidt af appelsin. Har også købt hel strawberry-kage, som også manglede smag. Ekspedienten mente endvidere, vi havde bestilt til en anden lokation og prøvede at sende os videre. Han tjekkede butikken to gange og sagde hver gang, at de ikke havde vores (bestilte) kage og foreslog, vi tog til næste butik. Vi måtte insistere (skulle have den med hjem til fødselsdag)- og så blev den da også fundet med vores navn på.
Delicious cakes and very professional…
Delicious cakes and very professional and fast service.
5 stars and keel up the good work :)
Skøn kage og fantastisk personale <3
Lækker kage
Som så mange gange før en helt igennem fantastisk oplevelse - tak for dejlig kage og kaffe 😊 kan varmt anbefales
Her var fin service
Her var fin service. Og hyggelige omgivelser og skøn lille brunch
Ringe oplevelse hos kagesalonen i Kompagnistræde…
Besøgte kagesalonen i Kompagnistræde torsdag eftermiddag. Personalet virkede som om de var ret trætte af at vi overhovedet kom ind. Vi bestilte kaffe og 2 stk. kage. Citrontærten var virkelig ringe og cookie cheesecaken var spiselig men virkede absolut ikke frisk.
Til de priser bør kagerne var i top kvalitet.
Dårlige kager
Bertels Kager er virkeligt ikke værd at skrive hjem om…
De bagte cheeskager er tørre og smagsløse bortset fra dem der direkte smager af smør.
Det er mig en gåde at man kan drive en kagebutik med dét triste produkt der samtidig er i den dyre ende.
Bertels kager er normalt kendt for…
Bertels kager er normalt kendt for deres friskhed, men efter et besøg på afdelingen på Frederiksberg er jeg i chok
Vi var en gruppe på 3 som bestilte kage, de kager vi gerne ville have fra øverste hylde i køleskabet var “reserveret” selv om der var taget stykker fra nogle af dem!
Derfor var vi nødt til at vælge fra de andre hylder, alle kagerne var gamle, grynede i konsistensen og vi forlod stedet uden at spise dem. Jeg sender efterfølgende en klage til Bertels. Bliver ringet på af en meget sur ejer der skælder mig ud og siger han ikke sælger gamle kager. Jeg fortæller ham at normalt er kager e friske men at denne gang var de gamle, men han nægter og vi har en meget dårlig samtale. Jeg er i chok over at blive ringet op og råbt af på den måde, jeg skrev en klage direkte til Bertels hovedmail, men de vil ikke blande sig i sagen!!!
Stor anbefaling
Stor anbefaling. Virkelig gode cheesekager og et stort udvalg. Jeg har kun været i den butik på Gammelkongevej som desuden er lille og meget hyggelig. Har været der flere gange og min plan er at skulle afprøve hele deres sortiment af cheesecakes. Så kommer snart igen. :-)
Dyrt og dårligt
Vi valgte at købe hos Bertels Kager, netop fordi vi ville have forskellige cheesecake-stykker - men vi blev desværre svært skuffede. Kagerne var flotte, ja, men smagen helt anonym - kunne ligeså godt have været tilfældige, flade flødekager. Dét også selv om vi havde valgt forskellige varianter: rabarber, lime, banan/karamel og bær/yoghurt. Intet af det havde en egentlig lækker eller signifikant smag og det havde været til at leve med, hvis det ikke var for prisen: 55 kr. pr. stk.! Det bliver første og sidste handel i denne butik, hvor konceptet og udseendet ellers er godt. Når man handler i en specialforretning forventer man virkelig, at butikken kan sit kram, men dét kan denne butik slet ikke. Bertels Kager kan virkelig ikke anbefales.