Altid super service, hurtig levering…og uden tvivl de reneste, lækreste og mest hudgavnlige produkter jeg kender. Min hud elsker Bettes 💕🙏
Lisez les avis des autres
Jeg anvender kun Bettes Skincare. Hendes produkter er meget høj kvalitet og beroliger og fugter min hud dagen igennem. Særligt nu hvor jeg er i overgangsalderen, kan jeg virkelig se hvor stor en forsk... Voir plus
Jeg købte Glow Mask fra bettes skincare. Det er den bedste ansigtsmaske jeg nogensinde har prøvet! Efter kun én gangs brug oplevede jeg en synlig forbedring af min hud og efter flere ganges brug er mi... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Smuk og sund hud, med håndlavet økologisk hudpleje, med hjemmedyrkede urter.
Coordonnées de contact
Fjordvænget 14, 4700, Næstved, Danemark
- undefined
- info@bettes.net
- www.bettes.net
Elsker produkterne fra Bettes skincare
Elsker produkterne fra Bettes skincare.
De kommer hurtigt og er af høj kvalitet.
Den bedste håndcreme
Jeg elsker alt ved Bettes produkter!
Jeg elsker alt ved Bettes produkter! Det er ren kærlighed fra moder natur.
Elsker produkterne fra Bettes!
Bettes laver ganske simpelt de bedste…
Bettes laver ganske simpelt de bedste produkter af alle! … de er så lækre og velduftende og er helt uden tilsætningsstoffer og duftstuffer.
Hendes crem er silkeblød og føles kølende på huden, den er helt fantastisk. Er dybt afhængig af den og ja også alle hendes andre produkter, som huden bare suger til sig.
Så luxuriøst og lækkert!
Bedste creme i verden🤩
Fantastiske produkter- super service
Hurtig levering og de skønneste…
Hurtig levering og de skønneste produkter uden kemikalier.
Fantastiske produkter
Fantastiske produkter som har været en del af min hudplejerutine i flere år. De er kommet for at blive ! Kundeservice og levering er altid i top.. kæmpe anbefaling herfra 🍀❤️
super spændende kursus 10 maj
super spændende kursus . Bette er mega sød, og kompetent.
Simply The best
Used this product for almost 10 years now - I love every part of it 💚
Clean, luxurious and natural.
Bettes produkter er så lækre
Bettes produkter er så lækre - har brugt beauty cream i mange år og nu spørger min 11 årige datter om hun må få sin egen beauty cream👌. Anbefaler også rens, mist og øjencreme❤️🔥. Bruger meget forskelligt hudpleje, serum, syre (og laser) men vender altid tilbage til beauty creme når min hud skal holde fri, restituere og blive lækker fin og fugtet☺️. Og så er der super god service oveni. Tusind tak for Bettes🙏
Det bedste🥰🙏🏽
Jeg har seriøst ikke ord for både Mettes kundeservice og produkter!❤️ Mette yder en kundeservice langt ud over noget, jeg nogensinde har prøvet (har nærmest tårer i øjnene af taknemmelighed😅🙏🏽)
Derudover har hendes produkter reddet min hud, jeg fortryder at jeg ikke tog før og efter billeder. Jeg er gået fra vanvittig udbrud af ømme bumser og hudorme (trods en alder hvor det burde være overstået), til en vanvittig flot hud med glød og blødhed! Og det er hele kroppen! Jeg har investeret i ALLE Mettes produkter, og jeg kommer aldrig til at bruge andet. De er behandlet med kærlighed og respekt for både min hud og naturen.
Et godt tip, Harvest moon er tillige mega god som hårolie, og beauty cremen er også mega god som enkelt behandling på urenheder, og lemon balm cleaner er også god som intimsæbe🙏🏽👍🏽
TAK herfra❤️😍
Det bedste nogensinde!🥰
Et godt tip, Harvest moon er tillige mega god som hårolie, og beauty cremen er også mega god som enkelt behandling på urenheder🙏🏽👍🏽
TAK herfra❤️😍
Største anbefaling!!!
Kan kun anbefale!!
Jeg elsker at vide at det er godt for min krop uden alt muligt skidt, lavet af en kvinde der ved hvad hun laver, og forstår sig på både naturen (hun har selv dyrket og plukket det der er i!), og på at fremstille produkter ordentligt. Og mærke hvor meget min hun elsker at lave produkterne.
Bare helt geniale produkter og altid top service <3
Har bestilt min 11. Og 12. Beauty serum og flere produkter igen igen fra Bettes Skincare. Har købt i over 2 år
Min kæreste låner af beauty serum, så derfor køber jeg nu to.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.