Kom til at bestille de forkerte filtre til en af mine ventilationsanlæg. Efter modtagelsen skrev jeg en besked og straks modtager jeg et svar, hvori der står at de sender de rette og vedlægger en ret... Voir plus
Lisez les avis des autres
Top top service Jeg bestilte de forkerte filtre (min fejl) og alligevel vil de gerne sende nogle nye og betale returfragten på min fejlbestilling. Der sender de så de forkerte filtre, men rette... Voir plus
Gode priser på filtre til ventilationsanlæg. De sendes fra udlandet, hvilket gør, at leveringstiden er et par dage – men det fremgår tydeligt ved bestilling. Filtrene er produceret i EU og virker til... Voir plus
Jeg lavede en fejl og de kompenserede! Bestilte forkerte filter til mit anlæg. Smed dem en mail med råd og vejledning. Fik link inden for 12 timer til de rigtige plus de lovede et pakkelabel kom me... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Hos BilligFilter.dk sælger vi filter til ventilationsanlæg til diverse ventilationsanlæg.
Coordonnées de contact
Merkurvej 1, 6650, Brørup, Danemark
- info@billigfilter.dk
- www.billigfilter.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Jeg bestilte mundbind hos dem
Jeg bestilte mundbind hos dem, og ja ventetiden var lidt lang, men ja hvad kan man forvente når hele dk går amok i mundbind.
Jeg talte med en flink fyr ved firmaet som godt kunne forstå at folk er trætte af ventetiden, men som vi blev enig om at alle bestiller næsten på samme tid og ja det kræver jo at de løber på højtryk ( som de så også har) for at folk kan få hvad de bestiller.
Læser man deres hjemmeside kan man følge at de opdatere med det samme da deres ordrebog går amok.
Vi som forbruger skal jo nok lære at væbne og med lidt tålmodighed nu vi skal til at leve på andre måder i dagligdagen med nye regler. Og ja dette firma havde nok ikke forventet denne storm da det jo meget hurtigt kom i nyhederne.( og så på en fredag)
Og vi skal jo alle huske på at kravet først gælder fra den 22 aug så mon ikke man når det.
Men jeg kan kun sige jeg er super tilfreds med den behandling jeg modtog ved firmaet og jeg fik en fantastisk service.
Husk når i anmelder et firma på trustpilot så giv lige plads til de lidt mindre virksomheder med knap så mange ansatte (som kun er mennesker) Sug lidt ekstra luft ind og smil
Mundbind
God service især i den her tid hvor alle vil have mundbind. Ja lidt længere ventetid.
Langsom levering på mundbind
Langsom levering på mundbind, men det skyldes nok mest omstændighederne. Jeg kan sagtens se ud over det, og alt andet fungerede fint :)
Bestilte mundbind som resten af Danmark…
Bestilte mundbind som resten af Danmark d. 2/8-20. Fik en ordre bekræftelse med det samme. Tog selv kontakt til Billigfilter da jeg undrede mig over hvor mine mundbind var. Både på mail og telefonen fik jeg kontakt og med den efterspørgsel der er på mundbind forventede jeg en meget længere respons tid. Snakkede med Brian og han var ydmyg og ærlig omkring situationen og jeg fik mine mundbind efter 11 hverdage. Desuden fik jeg tilbuddet omkring at annullere min ordre. Utrolig folk ikke kan se ud over deres egen næse i disse tider.
Jeg afgav en ordre på mundbind type II
Jeg afgav en ordre på mundbind type II, kirugisk 3 lags CE og EN godkendte, ved Billigfilter.dk den. 1.8.20.
Få øjeblikke efter modtog jeg en ordrebekræftelse på ordren.
Den. 2.8.20 kontakter jeg Billigfilter.dk, idet vi har overvejet at ændre ordren til 2 pakker.
Samme dag, den. 2.8.20 modtager jeg en mail fra Billigfilter.dk, der meddeler at det sagtens kan lade sig gøre.
Dette bekræfter jeg via mail samme dato.
Der modtages ingen ny eller rettet bekræftelse på ændringen af ordren.
Den 5.8.20 vælger jeg at rykke sælger for varen, da de lover levering efter 1 - 2 hverdage.
Jeg hører INTET fra billigfilter.dk absolut intet. End ikke en besked om at der desværre er udsolgt, men at man forventer leverance den og den dato.
Jeg forsøger at kontakte dem flere gange telefonisk, men rammer dem HVER gang uden for åbningstiden !
Idag den. 17.8.20, modtager jeg så en mail om, at ordren er afsendt og kan følges vil følgende tracking nr.xxxxxxx
Det er 17 dage siden jeg afgav oprindelig ordre, 16 dage efter ændring af ordren, IKKE 1 - 2 arbejdsdage som de reklamerer med, de har ikke ønsket at svare på min mail henvendelse den 5.8 eller kontaktet mig efterfølgende for at høre om jeg stadig ønsker at købe mundbindene !
Jeg har desværre købt mine mundbind andre steder - Til lavere pris, og de blev modtaget på 2. hverdag efter afgivelse af ordren, og de har idag meddelt, at grundet myndighedernes udmelding om priser, returnerer de 105,45 kr efter køb af 2 x 50 stk, og det er service.
Billigfilter.dk vil jeg IKKE anbefale, da de ikke interesserer sig for at gøre det bedste for kunderne, men kun deres egen indtægter, bla. ved at fastholde kunderne i uvidenhed og derefter, når de engang har varen, sende den frem.
Denne anmeldelse er redigeret, da firmaet har anmeldt mig for at skrive navnet på den person jeg var i kontakt med !
Én stjerne da der ikke kan gives mindre.
Hold dig væk!
Bestilte mundbind online. Da de ikke ankom, annullerede jeg ordren, hvilket billig-filter bekræftede med det samme. -MEN, efter en uge har jeg stadig ikke fået mine penge tilbage og de svarer ikke på mine henvendelser. Virkelig useriøst og lugter af svindel!
Mundbind
Mundbind leveret som lovet på deres oplysende hjemmeside. Der vil jeg meget gerne handle igen. 👍🏻😊
Jeg bestilte mundbind for 14 dage…
Jeg bestilte mundbind for 14 dage siden. Dengang stod der, at leveringstiden var 2-4 hverdage. Jeg hører ingenting, og da jeg selv ringer og spørger hvor min levering bliver af, fortæller de, at de er blevet overrendt af henvendelser, hvilket er forståeligt nok. Men det duer ikke med fejl-information og manglende kommunikation. Kan ikke anbefale det firma.
Godt tilfreds
Ja der var lidt forsinkelse på levering af mundbind, men da de er mangelvarer mange steder er det naturligt nok. Jeg har modtaget og havde man ikke tålmodighed til at vente har de kommunikeret fint omkring fortrydelsesmuligheder.
Nogengange har man bare brug for…
Nogengange har man bare brug for 5-stjerner.
Jeg har annulleret min ordre - men jeg synes ærlig kommunikation og en ekstraordinær situation er 5-stjerner værd for mig.
Bestilte Mundbind og fik dem
Bestilte Mundbind, men hørte ikke noget. Jeg skrev derfor en mail for at forhøre mig om aftenen en uge efter.
Jeg fik svar indenfor en time efter min forespørgsel, at efterspørgslen havde været overvældende, og de nu havde lukket for flere bestillinger, så de kunne sende nuværende ordrer ud.
Jeg har nu fået mine bestilte mundbind - så jeg er tilfreds 😊
Og ærgerligt at handel med disse mundbind, har gjort at firmaets bedømmelser er faldet fra 4,6 til under 3 - jeg mener bestemt at de er værd at handle med en anden gang - og man skal være mere tålmodig med varer som der er rift om, i disse corona tider 😊
Mundbind
Det tog lidt længere tid end forventet at få mundbind, men ellers er alt gået som lovet. Pengene blev først trukket da pakken var afsendt. Så helt tilfreds herfra.
Jeg anbefaler billigfilter!
Jeg anbefaler billigfilter!
Jeg havde bestilt mundbind som først er kommer idag, jeg mener det er ærgerligt at folk er så sure over det kommer senere.
Det koster 3 gange mindre end ved købmanden :)
Det er et lille firma af hvad jeg lige kunne se, det gør at de ikke har så mange ansatte til og håndtere det :)
Lever ikke op til det de lover på deres…
Lever ikke op til det de lover på deres hjemmeside, får bare en sluder for en sladder når man kontakter dem, af en eller anden telf. passer
En stjerne er en for meget.
Forståelse er desværre blevet en mangelvare 😥
Jeg ser at BilligFilter pt nærmest drukner i negative anmeldelser.... DET er ikke fair! 🥺
Jeg har først i dag modtaget min bestilling fra den 31/7, men under hele forløbet er jeg blevet godt orienteret, og, som en anden skriver, endda haft mulighed for at annullere ordren! Jeg kunne købe nogle få steder til samme pris - men først til levering sidst i august! Ja, et lille firma der bogstavelig talt blev lagt ned pga sin egen succes! Hvorfor mon SÅ mange bestillinger hvis firmaet tidligere druknede i negative anmeldelser? 🤔 De har endda bedt om hjælp til levering fra andre forhandlere - det tænker jeg bestemt heller ikke gavner indtjeningen for firmaet! Lagt sammen med sure opstød må det være svært at være positiv som medarbejder. MEN det smitter ikke af på deres venlige behandling af kunderne - i hvert fald ikke da jeg i dag talte med Brian. 😁 SÅ vis nu firmaet lidt forståelse og støtte! Jeg handler der med STOR GLÆDE en anden gang og giver her maks stjerner! Tak BilligFilter 💐
Ærlighed og service som i gamle dage giver respekt trods længere leveringstid
Jeg bestilte 3 æsker mundbind online men besluttede mig umiddelbart efter for at opgradere min ordre til det dobbelte, da vi I min virksomhed ofte er i kontakt med ældre mennesker. Så jeg ringede og fik fat i en rigtig sød og hjælpsom medarbejder, der opgraderede min ordre uden, jeg selv skulle ind igen online. God gammeldags service!
Desværre "væltede verden" lige efter min bestilling, og pludselig ville alle have mundbind. I en sådan grad, at jeg faktisk ikke kunne komme igennem på telefonen for at spørge hvor min bestilling blev af. Derfor skrev jeg en mail, og så blev jeg igen glad. I det autosvar, der kom med det samme havde medarbejderne hos billigfilter.dk gjort sig umage med at forklare det voldsomme pres, de oplevede på deres systemer. Samtidigt undskyldte de oven i købet direkte og uforbeholdent den længere leveringstid og de tilbød oven i købet at annullere ordren, hvis jeg ønskede det. God gammeldags service!
Der var ikke et ord om "du må bare vente..." "du kan jo bare finde et andet sted, hvis du kan..." der var ingen hoven attitude overhovedet men derimod en blank erkendelse af at de som lille virksomhed var blevet overvældet, det gav problemer, de undskyldte og de gjorde alt for at rette op på situationen så hurtigt som overhovedet muligt.
Det har jeg som selvstændig med en lille virksomhed stor respekt for! De viste at de var mennesker også bag skærmen, de erkendte blankt problemerne i stedet for at bortforklare og de forstod at bruge ordet undskyld.
Jeg har nu modtaget de mundbind, vi skal bruge. Kvaliteten virker til at være i orden, og vi kan tilbyde vores kunder god gammeldags service nu også med mundbind!
Alle kan blive overvældet. Det er hvordan problemerne italesættes og forsøges løst, der tæller i længden!
Christian
Købmand
LoppeLYST - LYST til 600 kvadratmeter antik, retro, design og kuriositeter
Alt godt
Det hele gik som forventet dog lidt lang leveringstid men er super tilfreds kom ca 6-7 dage efter
Lang leveringstid og manglende information
Jeg bestilte en pakke mundbind 1. August. Det har jeg fortrudt mange gange siden. I dag d. 13. August er de stadig ikke kommet og firmaet sender ikke mail om forsinkelse eller lignende. Prisen for pakken blev inklusive porto 289kr. Jeg har forlænget købt mundbind af samme type i Løvbjerg til 225kr pr pakke.Man kan jo ikke vente i flere uger når de er påkrævede i offentlig transport.
Manglende ordre og dårlig kommunikation
Bestilte d. 31/7-20 type 2 mund ind 50 stk.
lørdag d. 8/8-20 er de stadig ikke afsendt, hvorfor jeg sender en mail til dem - denne kommer der ingen respons på.
Mandag d. 10/8 sender jeg en besked til dem på facebook, hvori jeg skriver jeg gerne vil annullere min ordre - dog uden respons
Tirsdag d. 11/8 om formiddagen forsøger jeg at kontakte dem pr tlf men kommer aldrig igennem.
Om eftermiddagen får jeg svar på min facebook besked om at de vil sende min ordre onsdag senest torsdag.
Jeg oplyser dem atter om, at jeg gerne vil annullere min ordre som tidligere oplyst, hvortil de svare at de annullere den.
Torsdag d. 13/8 får jeg en mail om, at min ordre er afsendt!
Manglende tilbagemelding og manglende opfølgning på aftale giver således kun én stjerne.
Jeg kan ikke anbefale firmaet eller deres kundeservice.
OK webside. Dårlig udførelse.
Udemærket webside i brug.
De har dog store problemer med rent faktisk at udføre leveringerne og håndtere forespørgelser.
Bestilt mundbind med 5-10 dages levering 31/7. De skulle således have været leveret på nuværende tidspunkt, men der er intet at finde.
Ligeledes har jeg kun fået en standard respons på min henvendelse til dem ang. min ordre. Jeg aner stadig ikke om jeg skal forvente mundbind eller ej.
To stjerner for udemærket webside. Men desværre heller ikke så meget mere end det.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.