Køber den ca. 2 gange om måneden, og udkommer om fredagen inden i EkstraBladet. Den giver gode informationer om de 7-10 største ligaer i Europa, samt gode tips til tipskuponen, samt... Voir plus
Lisez les avis des autres
Slettet min profil igen, efter få måneders medlemskab. Utroligt lavt fagligt niveau, meget dårligt journalistik. Ufatteligt ringe moderator arbejde, som er decideret regide. Banner folk der tør have... Voir plus
Blev bannet for undren om fck. Sitet har egentligt vækket min interesse for PL, da trådene i klubsnak (Arsenal og Chelsea) har klædt mig godt på til weekenden. Som flere nævner er moderatoren sir... Voir plus
BOLD+ virker ikke. Man betaler for en tjeneste, man ikke får. Fået ordrebekræftelse, men det fremgår ikke som om, at jeg har det + jeg skal aktivere en profil på en hjemmeside kaldet medielogin,... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Les gens ont aussi consulté
God avis for fodbold & tipning
Køber den ca. 2 gange om måneden, og udkommer om fredagen inden i EkstraBladet.
Den giver gode informationer om de 7-10 største ligaer i Europa, samt gode tips til tipskuponen, samt gode baggrundsrapportager.
Før Bold.dk var der Tipsbladet, som jeg købte on and off siden 1978-1979.
Dengang var der ikke det store udbud af spil, så der var kun Brevduer, Heste, samt tips 13.
Klumme-skribenten "Tavse Tipper Thomsen", var spændende læsestof, hvor han sad i sit kolonihavehus på Amager, og udfyldte ugens tip 13 kupon, og glædede sig til søndagens kamp i Sundby Idrætspark, hvor Fremad A. spillede kl. 10.30.
Der var også system-konstruktør Ron Høpfner, som har lavet mange gode systemer.
Lavede selv et system U 6-5-1128, som vi brugte i en
tipsklub på arbejdspladsen i Odense, og vandt 30.000, som skulle deles i 3. Systemet passede mest til de engelske kampe, men ikke til de danske kampe. Det var i 1985/86 og gevinsterne kom på en postanvisning, eller en check.
Jeg synes, at Bold.dk har nogle gode eksperter med kendskab til dansk og international fodbold.
Og så er der gode opdateringer af resultater og stillinger.
Man må ikke skrive noget som helst i…
Man må ikke skrive noget som helst i deres forum. De er så uprofessionelle på det bold.dk. flovt sted.
Ytringsfriheden truet
Lavede en kommentar om endnu en fck spiller der blev skadet og mindre en 30 minutter senere bannet
Betalte for at se Barcelona mod Real…
Betalte for at se Barcelona mod Real Madrid. Fik lov at betale men signalet virkede ikke. Prøvede at få mine penge retur uden held. Kommer aldrig igen. Hold jer væk. Fup site.
IKKE BRUG DET 😡😡
BOLD+ virker ikke.
Man betaler for en tjeneste, man ikke får. Fået ordrebekræftelse, men det fremgår ikke som om, at jeg har det + jeg skal aktivere en profil på en hjemmeside kaldet medielogin, hvilket heller ikke er muligt.
Ville se finalen mellem Real Madrid og Barcelona, men sidder nu og afventer svar fra kundeservice – og har derfor ingen udsigt til at kunne se kampen. Spild af tid og energi.
Det er noget møg blev scammet for 98 kr
Købte abonnement for at se El Clasico
Købte abonnement for at se El Clasico. Fik ikke adgang til før efter kampen var spillet
0 kompetence
Den dårligste, ringeste og mest amatøragtige hjemmeside jeg nogensinde har oplevet. Det er mig en gåde, hvordan I har formået at købe rettighederne til en El Clásico finale, når siden tydeligvis drives af folk uden den mindste tekniske kompetence.
Som mange andre købte jeg Bold+ for at se finalen. Hver gang jeg trykker på “Se live”, bliver jeg sendt til en side, hvor jeg bliver bedt om at købe Bold+. Når jeg trykker derind, står der, at jeg allerede har Bold+ og derfor kan se indholdet. Når jeg så trykker på “Se indhold”, siger systemet pludselig, at jeg ikke har Bold+ selvom der er betalt, og jeg har modtaget bekræftelsesmail.
Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Det var ren cirkus. Jeg prøvede endda at oprette og betale igen for at se, om det løste problemet, men nej.
Ærligt hvis I ikke kan finde ud af at drive en hjemmeside, burde I ikke have ansvaret for at streame store kampe, så lad hellere andre virksomheder som kan finde ud af det om det.
Købt et bold+ abonnement for at se…
Købt et bold+ abonnement for at se super cup finalen mellem barcelona og real Madrid. De har trukket pengene men stadig ingen kamp at vise. Held og lykke med at afmelde abonnementet, det ikke bare lige til.
Til alle der overvejer at købe det bræk af en streaming service, grundet en kamp i bare må se. Hold ud venner, det er ikke det værd.
BOLD+ virker ikke
BOLD+ virker ikke.
Købte et abonnement for at se en…
Købte et abonnement for at se en fodboldkamp, fik aldrig adgang til kampen og måtte opgive.
Det virker til at være en scam…
Det virker til at være en scam hjemmeside - man får ikke adgang til det man betaler for
Jeg har betalt for Bold+
Jeg har betalt for Bold+, men har ikke fået adgang. Jeg har bekræftet min e-mail og gjort alt, hvad jeg blev bedt om, uden resultat. Helt uacceptabelt at tage penge for noget, man ikke leverer. Spild af tid og penge.
bold.dk er nok noget af det værste sæk…
bold.dk er nok noget af det værste sæk tis, jeg nogensinde har brugt mine penge på. 49 kr. jeg kunne lige så godt have brugt dem på Bet365, og så kunne jeg have set Real mod Barca.
Brugte 49 kr. på deres Plus-pakke og glædede mig til at se kampen, lige indtil den sagde, at jeg ikke havde adgang. Pengene var trukket, og intet kører. Tusinde tak for det, bold.dk.
Håber godt nok, jeres dag bliver god, for min aften var dælme ødelagt. Prøv engang at lave jeres hjemmeside lidt bedre, i stedet for at købe rettigheder til en kamp, som man ikke engang kan se, efter man har brugt penge.
Elendig hjemmeside!!
Elendig hjemmeside, deres betalingsmetoder virker ikke og deres servere kan ikke håndtere at der er folk på siden.
Pinligt at prøve at tjene penge, på en hjemmeside, som ikke virker.
Verdens værste hjemmeside
Verdens værste hjemmeside. Jeg har betalt for at se el Classico. Men den gider ik at streame. Når jeg trykker stream står der jeg ik har betalt, men når jeg trykker betal igen står der jeg har et betalt abonnement, og pengene er hævet
Bold+ er ubrugelig
Bold+ er ubrugelig. Streamen stopper konsekvent efter 27 sekunder, uanset genstart, netværk eller enhed. Det er ikke et engangsproblem, men systematisk. Utroligt at man tager penge for det her.
God app
Denne her app er god hvis man vil følge med i transfers og meget andet jeg er begyndt at bruge den fordi transfervinduet
Er på vej stor anbefaling
Banned ligeså snart man siger noget om…
Banned ligeså snart man siger noget om fck. Moderaterne er kæmpe fck fans. Man intet sige om dem , så bliver man banned. Helt til grin
Rigtig god
Har i dag modtaget min varer fra BOLDEAK , som jeg er godt tilfreds med , og især kundebetjeningen , jeg har modtaget derfra.
Så kun anbefale.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.