Køber den ca. 2 gange om måneden, og udkommer om fredagen inden i EkstraBladet. Den giver gode informationer om de 7-10 største ligaer i Europa, samt gode tips til tipskuponen, samt... Voir plus
Lisez les avis des autres
Slettet min profil igen, efter få måneders medlemskab. Utroligt lavt fagligt niveau, meget dårligt journalistik. Ufatteligt ringe moderator arbejde, som er decideret regide. Banner folk der tør have... Voir plus
Blev bannet for undren om fck. Sitet har egentligt vækket min interesse for PL, da trådene i klubsnak (Arsenal og Chelsea) har klædt mig godt på til weekenden. Som flere nævner er moderatoren sir... Voir plus
BOLD+ virker ikke. Man betaler for en tjeneste, man ikke får. Fået ordrebekræftelse, men det fremgår ikke som om, at jeg har det + jeg skal aktivere en profil på en hjemmeside kaldet medielogin,... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Les gens ont aussi consulté
Inkompetente admins
Bold.dk er et useriøst medie. Administratorerne banner dig, hvis du holder med en konkurrerende klub. Stop med at give dem clicks.
Jeg håber inderligt, at alle medfans stopper med at bruge deres side, så deres indtjening falder. Jeg håber, at deres admins kommer til at opleve massiv modgang i deres smålige tilværelse. Dette pba af deres tydelige forskelsbehandling. Jeg håber ikke, at de reklamerer med deres hverv i fritiden.
God fodbold læsning.
Sladderblads hjemmeside
En engang så god hjemmeside, er blevet til en eb / seoghør sladderspalte hjemmeside
et elendigt site hvor man bliver bannet…
et elendigt site hvor man bliver bannet konstant for ingen ting.
Danmarks førende fodbold side.
Danmarks førende fodbold side.
bold.dk kommer hele ( næsten) vejen rundt omkring fodboldlivet i Danmark og Europa.
Glimrende forum for nørder ( vi er flere end I tror ).
Det kan altid blive bedre og det gør det skam også, langsomt men sikkert 🙂.
Jeg kan godt savne lidt dybere og håndværksmæssigt journalistik , både analytisk og oplevelsesmæssigt, - a la Per Høyer Hansen ( Tipsbladet ) og Knud Lundberg ( Aktuelt/DR ) fra det forrige århundrede!⚽🇩🇰 Hvis der ellers overhovedet er nogen, som kan huske de to herrer 😇
Kanon hjemmeside
Kanon hjemmeside, gode artikler, nyttig info, og overskuelig layout
Det nye layout er virkelig…
Det nye layout er virkelig forfærdeligt.
Man kan skrive indlæg der forsvinder og der kan gå flere minutter, inden et indlæg kommer op på siden.
Folk bliver smidt ud hvis de kommer til at fornærme FCK fans.
Det er blevet en rodet side klasket ind i reklamer. Det virker som om det er 60% reklamer på siden.
Reklamer loader også langsomt, men lige tilpas hurtigt til at man kommer til at klikke på dem, fordi et link til en artikel blev flyttet, ligesom man skal til at klikke.
Frygtelig side som engang var god.
Bold.dk's nye layout er rodet
Bold.dk's nye layout er rodet, og det virker ærlig talt til at artiklerne har taget noget af en social-liberalistisk drejning med artikler omhandlende ligegyldige historier om racisme, homofobi og sexisme. Det kan man mene om hvad man vil, men det er altså et fodboldforum. Deres stærke side er, at der ikke rigtig er noget dansk alternativ.
Farvel
Jeg har tidligere brugt siden meget, men med det nye layout er det for håbløst. På den gamle side kunne man nemt navigere rundt, men nu er den bedste mulighed at søge på google for at finde det man søger på bold.
Bolds nye opdatering er tis
Bolds nye opdatering er tis. Det gamle var meget mere effektivt og nemt at bruge
Nyt design gør bold.dk ringe
Jeg er enig med rigtigt mange: bold.dk er med én opdatering blevet elendigt.
Opdateringen indeholder en mangfoldighed af forringelser og hvis man var underviser i UI-design behøvede man kun dette eksempel til et helt semester.
Nyt design giver forfærdelig oplevelse
Bold.dk er simpelthen blevet en forfærdelig brugeroplevelse efter den nye opdatering. Jeg er gået fra at være daglig bruger til aldrig at bruge siden. Forvildede mig derind i dag og blev lige så ked af det som sidst. Jeg brugte mest siden til at blive opdateret på de vigtigste nyheder (den funktion er nu forsvundet og erstattet af støj + meget lidt information på den plads der er til rådighed, så man får ikke længere et nemt overblik over nyheder) samt til at se video-highlights fra kampe (hvilket heller ikke kan lade sig gøre da videobiblioteket er afskaffet og erstattet med, at man skal se videoerne i toppen af nyhedsartikler, hvor man i 9,9/10 tilfælde ikke bliver præsenteret for den video man i virkeligheden ønsker at se)
Oplevelsen er totalt ødelagt for mig
Dårlig ny hjemmeside
Kort fortalt så får man med den nye side nu lidt information på meget plads, mens man på den gamle side fik meget information på lidt plads. Jeg har primært brugt bold.dk til at se livescore, resultater og stillinger, kampdata samt kampprogrammer, men også nyheder. Det er nu blevet en trist oplevelse.
Jeg er særligt ked af, at I viser stillinger før kampresultater, da det punkterer spændingen med det samme (man starter heller ikke et sportsprogram med fx at vise stillingen i superligaen efter denne rundes kampe), og at man nu skal gætte en hel rebus for at gennemskue resultater m.v. Jeg tilhører den majoritet af danskere, der godt kan læse og regne, så for min skyld skal I ikke blande tekst og tal med en masse symboler, figurer m.v. Det er desværre en uskik, der er blevet meget udbredt de senere år med smartphonificeringen af vores samfund.
Er blevet elendig
Dårligt design og sjusket opdateringer,Farvel og tak for denne gang
Super ærgerligt at bold.dk nu er sovset…
Super ærgerligt at bold.dk nu er sovset ind i reklamer overalt, det har fuldstændigt ødelagt opfattelsen af kvalitet og læsevenlighed, kald det opdatering eller fornyelse.. skynd her tilbage til det gamle design!
Lækker hjemmeside!
Lækker hjemmeside. Overskueligt og intuitiv, let at finde ud af og indlæses hurtigt. Appen ligeså. Klart bedste medie-app i DK.
Dårligt design og sjusket opdateringer, mega mange stavefejl
Synes det nye design er dårligt og mega mange stavefejl i nyhederne/oplæggene
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.