Køber den ca. 2 gange om måneden, og udkommer om fredagen inden i EkstraBladet. Den giver gode informationer om de 7-10 største ligaer i Europa, samt gode tips til tipskuponen, samt... Voir plus
Lisez les avis des autres
Blev bannet for undren om fck. Sitet har egentligt vækket min interesse for PL, da trådene i klubsnak (Arsenal og Chelsea) har klædt mig godt på til weekenden. Som flere nævner er moderatoren sir... Voir plus
BOLD+ virker ikke. Man betaler for en tjeneste, man ikke får. Fået ordrebekræftelse, men det fremgår ikke som om, at jeg har det + jeg skal aktivere en profil på en hjemmeside kaldet medielogin,... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Les gens ont aussi consulté
FCK fanforum
Bold.dk har muligheden for at kommenterer, deres "artikler"
Det er dog ikke rigtig et debatforum, men et FCK fanforum/fanklub
Udtrykker man kritiske meninger om FKC får man sin profil lukket. Det er patetisk og sølle. I kan jo ikke kalde jer selv for et seriøst medie. Det er jo falsk varebetagelse
Egentlig en god hjemmeside
Egentlig en god hjemmeside, men at reklamerne skal fylde en helt side er jo kun for at genere folk. Min Ipad kan kun scrolle forbi dem ved at vende Ipad. Det bliver bare træls i længden og så finder man andre steder at læse nyheder.
Useriøs medieside
Useriøs medieside.
Først og fremmest er artiklerne ikke fagligt velfunderede, og de er fyldt med både taste-, stave- og faktuelle fejl.
Sekundært er moderaterne biased, og de udelukker brugere fra siden, hvis de støtter modstanderholdet.
Jeg er færdig med at give bold.dk clicks. Moderatorerne skyder sig selv i foden, for de har ingen chancer andre steder end på bold.dk.
Skandaløst ringe kundeservice.
Skandaløst ringe kundeservice.
Virksomheden trækker automatisk hvis man køber adgang til en enkelt kamp, og når man skriver til dem får man et flabet svar retur, jeg kan på ingen måder anbefale bold+
Nok det værste bras af en såkaldt…
Nok det værste bras af en såkaldt streaming side.. 49 kr for noget der overhovedet ikke virker. Fatter simpelthen ikke at i kan blive ved med at tage folk i R….. på den måde
🤬🤬
så amatøragtigt
Kæmpe amatører
bold+ problemer med betaling - problemer med forbindelse/feed - helt og komplet amatøragtigt
Fub firma
I skulle faktisk slet ikke ha nogen stjerner ..jo hvis man havde kunne gi ÷ stjerner ..og dem havde i fået mange a ..
Føler mig taget godt og grundigt taget i bagen ..melder sig ind på jeres side og betaler 49 kr ..så langt så godt ..alt virkede hertil ..og så var det sket ..man kan overhoved intet live tv se og streame til sit tv er også helt umuligt ..det er noget svinderi at tage penge for noget der ikke virker ..har skrevet en mail til jer og formoder at der blir svaret og pengene blir sendt retur ..der er vel også hos jer noget der hedder fortrydelses ret ..og især for noget der ikke virker ..øv
Bold er bare blevet pissedårlig
Bold er bare blevet pissedårlig. Godt gået EB. Pilen peger kun nedad. Godt at Tipsbladet er her. Det er et seriøst forum, med flair for dansk herre fodbold
Bold.dk leverer nogle nyheder og…
Bold.dk leverer nogle nyheder og informationer, som jeg kan bruge. Men hvorfor er hjemmesiden så langsom?
Bold.dk er latterligt dårligt
Slettet min profil igen, efter få måneders medlemskab. Utroligt lavt fagligt niveau, meget dårligt journalistik. Ufatteligt ringe moderator arbejde, som er decideret regide. Banner folk der tør have en anden mening end dem, eller er kritiske over for deres “eget” hold, og omvendt tillader de mest nedladende personer at opretholde deres profiler.
Hold jer langt væk og find et andet Forum. Bold.dk er under al kritik!
Helt enig med andre anmeldelser
Helt enig med andre anmeldelser. Bold.dks niveau er faldet gevaldigt efter EB overtog. Clickbait efter clickbait, artikler fyldt med fejl. Og bold+? Virker på ingen måde til at være pengene værd.
Jeg tjekker det stadig ofte, af ren vane, men leder med lys og lygte efter andre fodboldmedier der dækker dansk fodbold.
I dækker ikke 3 div mere.
Det går kun en vej, nedad
Har været bruger siden 2012.
Det er ikke længere samme niveau, som det har været.
Artiklerne er mangelfulde og det er blevet meget clickbait.
Desuden er appen virkelig blevet ringe siden lanceringen af bold+
Har været daglig bruger i mange år efterhånden, men nok er nok og har derfor slettet appen
Efter overtagelsen er bold.dk faldet…
Efter overtagelsen er bold.dk faldet ned på et helt horribelt niveau. Clickbait, dårlige artikler og fokus fjernet fra fodbold.
Derudover, er deres forum meget farvet af en bestemt person, som er rigtig glad for sin magt, og selv vælger hvem han synes skal kommenterer og hvem som ikke skal.
Håbløs moderation
Clickbait artikler, dårligt skrevne artikler og ikke mindst håbløse moderatorer, som ikke er deres opgave voksne. Kæmpe forskel på, hvilke kommentarer og brugere bliver modereret og hvilke får lov at forpeste debatfora uhæmmet.
Bundefangeri
Hvordan kan i skrive at i sender alle kampe til Atlantic cup med dansk kommentator, med bold+ abonnement? Nu har jeg købt bold+ og skrevet til jer for at se kampene. Svaret fra jer er at i ikke har rettigheder til alle kampe. Dette er falsk markedsføring og bundefangeri. Jeg går selvfølgelig videre med sagen.
Alt for mange clikbaits
Har tidligere brugt bold.dk dagligt, men kvaliteten er simpelthen blevet alt for eb.dk. Artiklerne er af dårlig kvalitet, og det fodboldfaglige er blevet sat til side for lidt ligegyldige nyheder.
Der bliver oftest citeret rygter fra andre medier, i stedet for at komme med noget journalistisk relevans. Derudover bryder jeg ikke om clickbaits artiklerne som "gigatalent skifter..", "dansk klub skriver med landsholdsspiller". Sådanne overskrifter så ved man jo, at artiklen ikke har den store nyheds værdi, men at bold.dk prøver at sælge det på overskriften.
Jeg har tidligere læst mange fodboldnyheder på bold.dk, men jeg har fundet andre og bedre sider. Lidt træls da jeg tidligere syntes at siden var rigtig god.
Inkompetente “journalister” og…
Inkompetente “journalister” og hovedløse admins.
Vil da godt ha at vide hvorfår jeg ikke…må jeg ikke må kommentere på deres side
Vil da godt ha at vide hvorfår jeg ikke må kommentere på bold.dk,er det fordi at jeg ikke holder med Brøndby og Manchester United,jeg har måske sagt nåde forkert om disse klubber eller bold.dk er fans af disse klubber
Bold.dk er blevet forfærdeligt dårlig
Bold.dk er blevet forfærdeligt dårlig! Specielt efter EB har taget over. Men generalt bare super dårlig og mega irriterende side at besøge. Live opdatering var bedre før. Nu kan men slet ikke bruge den til ret meget, hvis du gåe in på f.eks opstilling,statistik, eller lign, så skifter siden automatisk tlbage til kaampinfo siden hele tiden. Super irriterende. og nu er fanen stillinger også lvaet om så det kræver et ekstra klik. det virker da, men hvorfor denne liegyldige ændring?? En anden ting som har stået på i årevis er holdene i sig selv. hvis man vide hvilken klub en specifik spiller spiller i kan du ihverfal ikke regne med hvad der står hos bold.dk - eksempelvis har Ansu Fati i de sidste 2-3 år ifølge Bold.dk spillet med reserverne hos PSG. Det blev først rettet nu da han blev udlejet til Brighton i England. et Andet eksempel er at forsvaren Christian Romero nu er blevet fjernet fra Tottenhams spillertrup, selvom han stadig er i klubben... hvorfor???? - Siden bliver generelt bare mindre og mindre brugervenlig. Tag jer nu sammen Bold.dk og/eller ansæt nogle medarbejdere so rent faktisk ved hvad de laver.
HVis jeg tænker 10 år tilbage, så var Bold.dk 100 gange bedre. ikke perfekt, men100 gange bedre end i dag. De sidste ændringer har vært fald fået mig til at give op. Jeg finder vil frem oveerr finde mine nyhedder, liveopdateriner m.v et andet sted og be til Vorherre om at i en dag i fremtiden kan få en fornuftig Dansk side om fodbold, for det er i hvert fald ikke Bold.dk
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.