Køber den ca. 2 gange om måneden, og udkommer om fredagen inden i EkstraBladet. Den giver gode informationer om de 7-10 største ligaer i Europa, samt gode tips til tipskuponen, samt... Voir plus
Lisez les avis des autres
Slettet min profil igen, efter få måneders medlemskab. Utroligt lavt fagligt niveau, meget dårligt journalistik. Ufatteligt ringe moderator arbejde, som er decideret regide. Banner folk der tør have... Voir plus
Blev bannet for undren om fck. Sitet har egentligt vækket min interesse for PL, da trådene i klubsnak (Arsenal og Chelsea) har klædt mig godt på til weekenden. Som flere nævner er moderatoren sir... Voir plus
BOLD+ virker ikke. Man betaler for en tjeneste, man ikke får. Fået ordrebekræftelse, men det fremgår ikke som om, at jeg har det + jeg skal aktivere en profil på en hjemmeside kaldet medielogin,... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Les gens ont aussi consulté
Udelukker folk til højre og venstre…
Udelukker folk til højre og venstre uden retningslinjer. Uden begrundelse. Og det nye design er da 0/10...Der er hårdt brug for en ny dansk fodbold side der ikke er drevet af totale amatører og hvor der er en tydelig retningslinje i deres debatter.
bold.dk er blevet overhalet på flere parametre!
Jeg kan desværre bekræfte, de dårlige anmeldelser af bold.dk.
En uigennemskuelig cookie politik, overskrifter, der fører læseren til artikler, som har et andet indhold.
Highlights af kampen, er i bold.dk regi som følgende eksempel:
Highlights - Se målene! Du klikker, ser 30 sek. reklamen, målet til 2-0 vises, dog uden lyd! Man forventede highlights af hele kampen!
Det kaldes clickbat og forretning!
Under artiklerne kan man kommentere/ deltage i debatten. Her er drillerier, hvilket er fair nok, (trods alt fankultur). Der er dog en klar tendens til at kritiske kommentarer omhandlende FC København, er ilde set! Jeg er som flere andre anmeldere, udelukket fra bold.dk. Begrundelsen fra bold.dk: Jeg bidrager ikke med noget positivt i debatten. Moderateren har ret til at udelukke en bruger, men det ville klæde ham/hende at oplyse en bruger, såfremt vedkommende overtræder bold.dk's retningslinjer!
Jeg kan ikke anbefale bold.dk.
Dine data bliver delt med +500 andre virksomheder
Som allerede skrevet, så er artiklerne af ringe kvalitet, forummet handler om bashing og elendigt modereret af Sir, som også er leder af virksomheden. Siden er proppet med reklamer og når du giver samtykke, så lyder cookiedeklareringen på at Bold deler dine oplysninger med +500 andre virksomheder.
Så hvis du gerne vil have dine cookies spredt, så er bold denne løsning.
Konceptet er godt
Konceptet er godt og jeg bruger bold sindssygt meget hver dag. Deres app er dog noget af det jammerligste længe. Ser frem til den kan leve op til bolds øvrige kvalitet.
Amatør side.
Amatør side.
Pas på med at kritiserer bestemte Hold, så bliver man blokeret.
Tror folk et lidt for nærtagende på Bold.dk forum
Brug jeres tid andetsteds.
Hold jer langt væk fra bold.dk
Hold jer langt væk fra denne site. Deres moderator ved navn Sir, kigger ikke på normal debatkultur, men udelukkende interne og personlige årsager i forbindelse med udelukkelse. Han kan overse gentagende injurier uden at handle, men kommer du med kritik af kolleger eller favoritklubben, så bliver du udelukket fra deres site.
Der er langt bedre, og mere seriøse og veldrevne sites derude
Deres app stjæler din Strøm
Deres app stjæler din Strøm. Når den virker that is. Som andre skriver så skriver de ikke deres egne artikler hvilke selvsagt forsinker deres ret meget så man får sjældent nyheder.
Når man keder sig kan man altid få et…
Når man keder sig kan man altid få et godt overblik på bold.dk
De fleste nyheder på bold er snuppet…
De fleste nyheder på bold er snuppet andre steder fra. Ofte er er lange interview i eksempelvis BT klippet op i 7-8 "nyheder" på bold med hver deres misvisende clickbaitoverskrift.
Der skal også være plads til ros: Bold har gennem længere tid haft nogle fine portrætartikler af tidligere superligaspillere, som Abdul Sule og mange andre interessante typer.
Forum er desværre blevet lidt en skraldespand. Brugerne er mest interesserede i at diskutere spillernes moral og personlighed og man kommer sjældent til at læse ordentlige indlæg der omhandler taktik og de enkelte spilleres kvaliteter. Det er ren soap efterhånden og man kan stille sig selv det spørgsmål om mange at brugerne på Bold.dk er der fordi de har brug for en ventil til at afreagere og bitche, eller om de oprigtigt er interesseret i fodbold.
Der er desværre en moderator der ikke er opgaven voksen. Er en person der udbasunerer sit mindreværdskompleks ved at have brugernavnet Sir. Sikkert en type der køber en performance-BMW, for at fiske efter andres accept. Sirs problem er at han ikke selv kan leve op til de høflige standarder han forlanger af andre. Han er dårlig til at argumentere for sine holdninger og beder man ham uddybe eller forklare, så får man ikke noget svar. Går man ham for meget på klingen så det bliver lidt tydeligt han ikke helt kan argumentere for sine synspunkter, så kommer der et ban fra siden. Ikke lige når man har udstillet ham, men det kommer så gerne en uge efter uden nogen egentlig grund. Bare en hævn fra en lille mand med et stort mindreværdskompleks.
Altid opdateret.
Ny opdatering er virkelig dårlig
Ny opdatering er virkelig dårlig. Brugervenlighed er elendig!!
fcc-ommunity
Som flere nævner er moderatoren sir ynkelig i sin internetadfærd.
Klubsnak +5 stjerner,
sir cumsized minus 5 - Tjek lige World wide webs i særklasse mest selvsmagende moderator - det er mega-grineren - artiklen hedder nedenstående:
FCM og Brentford har spurgt på brasser
Styret af FCK-fans
Styret af FCK-fans
Hvis man kritiserer FCK, så er man sikker på at få et BAN.
Det går bare ikke på fck-bold.dk
De viser ikke superligatabellen for…
De viser ikke superligatabellen for 20/21. Pudsigt. Alle andre år virker det fint, men ikke det år hvor Brøndby vinder. FCK fan medie.
Patetisk og på niveau med datterens vuggestue !
Det er da den mest håbløse site jeg…
Det er da den mest håbløse site jeg nogensinde har været del af. Sut den op fra slap bold.dk
Lårte site som er så FCK styret at det…
Bøgse site som er så FCK styret at det er til at brække sig over.
Men bliver banned ud af det blå, bare men stiller et simpelt spørgsmål til en administrator, om hvorfor en anden bruger blev udelukket fra sitet.
kæft et skod medie
Bold.dk ok nyheder, men diktatorisk og farvet forum
Bold.dk er et dansk nyhedssite om fodbold. De finder nyheder fra de store sites, som de så gengiver på deres side nogle gange i flere bidder.
Sitet er overskuelig og det er fint til at få en masse fodbold nyheder. Der er rigtig mange annoncer på siden også til scam sider og andre problematiske sider. Men alt i alt er selve sitet som nyheds sted ok.
Forummet er tilgengæld det glade vanvid.
Jeg har kigget mange gange på forummet over de sidste par år og tog mig endelig tid til at prøve at oprette en bruger. Jeg skrev lidt og selvom mange er på børnehave niveau er der også mange brugere der skriver ganske gode debat indlæg og holder et ok niveau med plads til følelser.
Jeg holder ikke med FCK og skrev om en kamp hvor de mistede point til FCN. Det var nemlig godt for mit hold. Jeg gav begge hold ros for de spillede egentlig en god kamp.
Efter det blev jeg banned på sitet. Det fik mange til at stille spørgsmål på sitet og en moderator ved navn Sir, skrev at de skulle ikke stille spørgsmål og kom med trusler til andre brugere. Jeg fik en mail fra bold om at jeg var banned for at have flere profiler, hvilket ingen mening giver, da dette er min første. Jeg har spurgt til om hvorfor de mener det? måske er der andre folk der ligesom ikke er fan af FCK eller måske er det et område ban? som ofte dækker flere hundrede mennesker hvis ikke tusinde. Det er også mærkeligt da jeg er tilflytter hertil.
Det ligner mest en sur moderator som vil styre forummet og banne folk der ikke holder med FCK. Det virker som et utrolig farvet forum på den måde, de fleste brugere der ikke skriver på højt niveau bruger ord som BØF, FC MidtAfrika og diverse øgenavne uden at få ban eller bemærkninger. Det er også fuldt tilladt at skrive nedgørende om de små hold, men skriver du om FCK, så pas på.
Måske det bare er moderatoren Sir den er galt med, efter at have set her på Trust pilot ser det ud til at have været grunden til de fleste 1 stjernes anmeldelser her på sitet.
Bold.dk som nyhedssite kan være ok. Som forum skal man nok være FCK fan.
HGW Banned
"Du er blevet banned for kommentaren "Dit indlæg startede så fint, men ak.... hold da kæft en klovn du endte med at være!", og dit ban er permanent.
Med venlig hilsen / Regards
XXX XXX
Redaktionschef / bold.dk
Twitter: @xxxx"
Til dem har spurgt i moderatortråden om hvorfor jeg er blevet banned, så kom svaret endelig her og var et svar til en bruger, der sluttede et ellers glimrende indlæg af, med at mene at Brøndby fans var voldspsykopater.
Det udløste ikke bare en eller to ugers ban, men et permanent ban. I overkanten og er der tale om forskelsbehandling, taget i betragtning af hvad folk ellers skriver? Det må du selv vurdere. Nu er linjen i hvert fald lagt og så er jeg nok ikke den eneste der pludselig er banned.
Det der undrer mig mest, var at det skulle tage 14 dage at svare, 4 henvendelser og først da jeg skrev til en personlig mail, skete der noget, ligesom de heller ikke tør stå på mål for beslutningen. Den slags er håbløst og derfor kun en enkelt stjerne.
Tak for alle debatterne, mange af jer vil jeg savne, en håndfuld vil jeg bestemt ikke.
Trold.dk
Trold.dk
Benyt for guds skyld Adblock på siden. Reklamerne er meget irriterende og de linker ofte til sider som er ren svindel. Bitcoinsvindel, russian brides og andre ting der fallerer svage sjæle.
Desværre er det ret svært at have en god snak om fodbold. Moderationen er i øst og vest, men gennemgående har moderatorerne en meget højere tolerancetærskel når FCK fans udfolder sig.
Det skubbes desværre på vej af at overskrifterne ofte er ren clickbait, som giver et indtryk af noget der ikke står i artiklen.
Vil man have en seriøs fodbolddebat, uden at debatten med det samme bliver overtaget af de værste tågehorn, så skal man kigge andetsteds.
Super Website
Super Website, der altid er klar med de seneste nyheder indenfor fodboldens verden, og som altid har ret i det de skriver. Og ovenikøbet altid opdatere om fodbold resulater og stillinger både i Danmark, Europa og resten af verden, kæmpe respekt herfra.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.