Excellent service by bolig.net amazing speed and almost downtime in last 3.5 years still going on . Customer support i used when i had to move my connection from one hose to another anit was seemless... Voir plus
L'entreprise a répondu
Det er billigt, fungerer, og selvom jeg er på den "lille" (500/500), oplever jeg ingen problemer. Hverken ved streaming, spil, eller når jeg downloader lidt tungere filer. Jeg har haft Bolignet et par... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bolignet er meget kundevenligt internet udbyder, de holder prisen og meget hjælpsomme hvis man skulle løbe ind i problemer. De holder samme standard for kundepleje uanset hvor længe du har været ku... Voir plus
L'entreprise a répondu
Altid super god support ved Bolignet! Fedt at man kan skrive til dem på Messenger. Jeanell var mega hjælpsom indtil problemet var løst og gav den bedste kundeservice og oplevelse. Hun var super sød o... Voir plus
L'entreprise a répondu
BOLIG·NETs historie begynder tilbage i 2001, hvor en vennegruppe sad i boligforeningen Top-House på Nørrebro og var lidt småirriterede over deres internetforbindelse. Den irritation førte til en idé om at skabe en fælles, enkel og stabil internetløsning for alle 179 beboere i boligforeningen. Succesen kom hurtigt og andre foreninger begyndte at ønske de samme fordele. Dette var startskuddet til det, vi i dag kender som BOLIG·NET. I dag er vi en veletableret og professionel virksomhed, der tilbyder god service og kvalitetsprodukt til husstanden. Vi har gearet organisationen, vores produkter og vores måde at gøre tingene på, så det er billigt, trygt og nemt at være kunde.
Tempovej 27, 2750, Ballerup, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine

Réponse de BOLIG∙NET
Customer Support are very friendly and helpful. Connection is back up already, although I think there's no need for technician to come.

Réponse de BOLIG∙NET
God, hurtig og tilfredsuløsning og hjælp.

Réponse de BOLIG∙NET
Desværre kan jeg ikke give fem stjerner, da forbindelsen til tider har været dårlig, men de sidste par måneder har den været fantastisk og stabil 👍🏻

Super service og utrolig sød medarbejder (Sam Albayati) ❤️

Réponse de BOLIG∙NET
Hurtigt, meget sjældent nedbrud, billigt når man er i en andelsforening, altid status hvis der er nedbrud eller opdatering på nettet.

Vil varm anbefale Bolignet til alle, bedste kundeservice 👍

Réponse de BOLIG∙NET
Jeg har modtaget venligt og rar kundeservice fra Clara Facius Ashktorab fra bolignet, tusinde tak for det :)

Réponse de BOLIG∙NET
Fantastisk chat service fra Sam. Han/Hun var villig til at kontakte deres tekniker, selvom det typisk ikke er en del af deres arbejde. Var samtidig også mega hurtig med at identificere, hvilken kunde de havde at gøre med og var tålmodig med alle mine forvirringer og spørgsmål. Fik fikset mit problem på 10 minutter, når kundeservice på opkald ville have taget dage om at få gjort.

Réponse de BOLIG∙NET
Super venligt personale, god ide med at I ringer til kunden, om alt er i orden.
Har brugt Bolig-Net i et halvt år og har
ikke haft et udfald endnu..
Venligst Tilfreds kunde

Réponse de BOLIG∙NET
Rigtig god opleve meget hjælpsom personale

Utrolig God service og MEGA sød vidunderlig og fantastisk medarbejder
<3Jeanell Lohmann<3
tak for god snak :-D

Réponse de BOLIG∙NET
Har nu været kunde i hvert fald et par år. Det fungerer perfekt.
Ved evt. planlagte service eftersyn/reparationer så er der altid klar information om forventede tid inden internettet virker igen. Ved akutte hændelser dukker der også beskeder op med information. Og igen når alt er tilbage i normal drift. Hvor er det dejligt, at det bare virker :) Og til en fantastiks pris, her kan alle være med.

Réponse de BOLIG∙NET
Jeg har været kunde hos Bolignet igennem en lang år række nu. De er altid meget hurtige til at tage sig af ens problemer ! Det er noget jeg sætter stor pris på ! Deres adfærd er empatisk imødekommende særdeles serviceminded og proaktiv! Derudover er de meget billige med deres internet løsninger ! Jeg kan varmt anbefale Bolig.net i Ballerup til alle deres ønsker en sublim kundeoplevelse ! Tak til Bolig.net og deres medarbejdere!

Réponse de BOLIG∙NET
The internet is working flawless, and their app makes it easy to have an overview of you subscription and password for the router. Beyond that the price is really good. Im also renting they router and there hasnt been any issue setting it up.