Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Excellent service by bolig.net amazing speed and almost downtime in last 3.5 years still going on . Customer support i used when i had to move my connection from one hose to another anit was seemless... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er billigt, fungerer, og selvom jeg er på den "lille" (500/500), oplever jeg ingen problemer. Hverken ved streaming, spil, eller når jeg downloader lidt tungere filer. Jeg har haft Bolignet et par... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bolignet er meget kundevenligt internet udbyder, de holder prisen og meget hjælpsomme hvis man skulle løbe ind i problemer. De holder samme standard for kundepleje uanset hvor længe du har været ku... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid super god support ved Bolignet! Fedt at man kan skrive til dem på Messenger. Jeanell var mega hjælpsom indtil problemet var løst og gav den bedste kundeservice og oplevelse. Hun var super sød o... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de connexion internet

Écrit par l'entreprise

BOLIG·NETs historie begynder tilbage i 2001, hvor en vennegruppe sad i boligforeningen Top-House på Nørrebro og var lidt småirriterede over deres internetforbindelse. Den irritation førte til en idé om at skabe en fælles, enkel og stabil internetløsning for alle 179 beboere i boligforeningen. Succesen kom hurtigt og andre foreninger begyndte at ønske de samme fordele. Dette var startskuddet til det, vi i dag kender som BOLIG·NET. I dag er vi en veletableret og professionel virksomhed, der tilbyder god service og kvalitetsprodukt til husstanden. Vi har gearet organisationen, vores produkter og vores måde at gøre tingene på, så det er billigt, trygt og nemt at være kunde.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

4,7

Tous les avis

(1 738)

205 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fungerer perfekt og nemt at tilslutte

Fungerer perfekt og nemt at tilslutte

Hej Sara

Tusind tak for din feedback det er vi rigtig glade for at høre! Dejligt at det hele fungerer perfekt, og at det var nemt at komme i gang 😊

God betjening

God betjening! Super søde medarbejdere, havde især en god oplevelse med Jeanell.

Hej,

Tusind tak for din flotte feedback det er vi rigtig glade for at høre! Dejligt at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og vi giver selvfølgelig rosen videre 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og en stor hjælp gennem hele forløbet

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Yasmin. Hun var venlig, professionel og tog sig tid til at besvare alle mine spørgsmål på en klar og forståelig måde. Fra start til slut følte jeg mig godt vejledt og taget seriøst.
Yasmin udviste stor tålmodighed, var hurtig til at følge op og gjorde hele processen nem og tryg. Det er tydeligt, at hun brænder for at yde god kundeservice og hjælpe sine kunder på den bedst mulige måde.
Jeg kan varmt anbefale Yasmin til alle, der sætter pris på engageret, kompetent og imødekommende service. Tak for en rigtig positiv oplevelse!

8 juin 2026

Hej Sandra,

Tusind tak for din utrolig flotte og uddybende feedback det betyder rigtig meget for os at høre! Vi er glade for, at du har haft en så positiv oplevelse, og at du har følt dig godt vejledt gennem hele forløbet. Vi sørger selvfølgelig for at give din ros videre 😊
Tak for din anbefaling og for de pæne ord!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk samtale og service med…

Fantastisk samtale og service med Yasmin. Tak for det.

11 juin 2026

Hej Khalil,

Tusind tak for din feedback det er vi rigtig glade for at høre! Dejligt at du har haft en god oplevelse, og vi giver selvfølgelig rosen videre😊

God service hos bolignet

God service hos bolignet. Fra første kontakt oplevede jeg en utrolig professionel, engageret og imødekommende service fra Yasmin 👍🏽

8 juin 2026

Hej William

Tusind tak for din flotte feedback - det er vi rigtig glade for at høre! Dejligt at du har haft en god oplevelse fra start, og vi sørger selvfølgelig for at give din ros videre. 😊

Super venlig kundeservice.

Super venlig kundeservice.

Skulle selv gætte mig til at det var en god ide at slå QoS fra men opfordring til at prøve direkte kabling fremfor kabling via router hjalp.

Mår man er enkelt bruger, der gerne vil have højst hastighed kan det være den bedre løsning.

Ved en meget stor husstand er det måske anderledes.

Hej Jakob,

Tusind tak for din udførlige feedback det er vi rigtig glade for at høre! Dejligt at vores vejledning kunne hjælpe dig videre, og at du har fundet en løsning der passer til dit behov 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

ISP that you turn on and forget

I've been using Bolig NET for almost 2 years and I didn't have any issues. It just works. Initial setup took less than 5 minutes and speeds are close to advertised. I get it through my housing association and for this price there's nothing else on the market that is even close.

Hi Martynas

Thank you very much for your great feedback we’re really happy to hear that your experience has been smooth and reliable over the past couple of years! 😊
It’s great to know the service just works and meets your expectations.

Super tilfredse

Vi har været super glade for jeres internet de sidste 3,5 år, plus er i meget gode til at informere jeres kunder hvis der skal arbejdes på nettet eller noget lign.

Hej Farah
Tusind tak for den flotte feedback det er vi rigtig glade for at høre! Dejligt at I har været tilfredse med jeres forbindelse gennem årene, og at vores information omkring planlagt arbejde og driftsforstyrrelser er værdsat 😊

Vi har fint forbindelse

Vi har fint forbindelse fra Bolignet og de har også et venligt personale. Jeg har talt i telefon med en rigtig sød og venlig Jeanell Lohmann.

Hej Andersen

Tusind tak for din feedback det er vi rigtig glade for at høre! Dejligt at du er tilfreds med din forbindelse og har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi giver selvfølgelig rosen videre 😊

Thanks

Happy with the service - thanks!

Hi Maria,

Thank you very much for your feedback - we're delighted to hear that you're happy with our service 😊

All was very good

The company gives good support to customers.

Hi Pablo,
Thank you very much for your feedback - we're really glad to hear that you had a good experience and appreciate our customer support 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god og kompetent hjælp

Rigtig god og kompetent hjælp, da jeg ringede for at få en bedre internetforbindelse. Det viste sig, at jeg skulle have en ny router, da den jeg havde var for gammel.
Medarbejderen gav rigtig god kundeservice og jeg har nu meget bedre og hurtig løsning.

23 janvier 2026

Hej Helle,

Tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du fik god hjælp, og at den nye router har givet dig en hurtigere og bedre internetforbindelse.

Tak fordi du delte din oplevelse med os😊

God dialog

At få et installeret et nyt net i ejendommen er en stor beslutning da det er en rimelig stor investering, og derfor en masse spørgsmål, til hvordan tingene er strikket sammen og hvilke service BOLIGNET kan levere.
Personen der har svaret på mine spørgsmål er Yasmin, som har givet mig den feedback på mine spørgsmål som jeg ønskede. Om valget bliver Dem er op til bestyrelsen i ejerforeningen.

5 juin 2026

Hej Jesper,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har fået den sparring og de svar, du havde brug for i forbindelse med overvejelserne om et nyt net i ejendommen. Vi ved, at det er en vigtig beslutning for en ejerforening, og vi sætter stor pris på at kunne bidrage med klar og grundig afklaring undervejs.

Vi sætter stor pris på dialogen og håber at få muligheden for at blive valgt af jeres ejerforening😊

God service!

4 juin 2026

Tusind tak for din anmeldelse.

Det betyder meget for os at få din feedback og høre, at du er tilfreds med vores service😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid fantastisk at arbejde med Yasmin

Altid fantastisk at arbejde med Yasmin. Hun har hjulpet os fra start til slut igennem fiberprojektet i vores forening med over 200 beboere.

4 juin 2026

Hej Magnus,

Tak for dine pæne ord!

Det er rigtig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse i forløbet omkring jeres fiberprojekt. Vi sætter stor pris på din feedback og den tillid, du har vist os😊

God samtale

Havde en fin snak med Nick om skift af internetudbyder, og selvom det ikke er muligt for mig lige nu, var han super flink og professionel, så jeg vil have dem i tankerne til en anden gang.

3 juin 2026

Hej Michael,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god snak med vores medarbejder, og at du oplevede ham som både flink og professionel. Vi sætter stor pris på din feedback og sørger selvfølgelig for at give den videre.

Vi håber, at vi får mulighed for at hjælpe dig i fremtiden😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget venlig og hurtig betjening.

Meget venlig og hurtig betjening.
Alt fungerer fint.

3 juin 2026

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at alt fungerer, som det skal. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse 😊

Internet udbyder

Jeg talte med Nick i forbindelse med overvejelser om at skifte internetudbyder. Under samtalen var han en stor hjælp og guidede mig grundigt gennem de gældende retningslinjer og forhold, som er relevante at være opmærksom på ved et eventuelt skift. Jeg oplevede rådgivningen som både kompetent, imødekommende og meget hjælpsom.

2 juin 2026

Hej Christian,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du oplevede vores rådgivning som både kompetent, imødekommende og hjælpsom, og at du følte dig godt guidet gennem de relevante forhold i forbindelse med et muligt skift 😊

Hilsen,

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus