Take away fra Bork Kro Nov 2025, Dejlig mad og kæmpe portion! Flæskesteg med spøjseste svære /kartofler/rødkål og sauce. Smagte rigtig godt! Vi er meget tilfredse og kan varmt anbefale til andre. Pr... Voir plus

L'entreprise a répondu

Sidste søndag bestemte vi os for at prøve søndagsmenuen hos Bork Kro. Den bestod af gammeldags flæskesteg med tilbehør og hjemmelavet islagkage. Vi kan kun give stedet de allerbedste anbefalinger... Voir plus

L'entreprise a répondu

Fejrede mandens 75 år med 2 overnatninger. Sengen på det tildelte værelse var 140 cm bred, men et skift til et større værelse med 2 senge blevet klaret med det samme. Dejlig menu, peberbeuf og wi... Voir plus

L'entreprise a répondu

Var på kroen for at få noget aftensmad. Vi bestilte begge wienersnitzel. Den smagte dejligt og der var riiigeligt, vi gik ihvertfald ikke sultne derfra😄 Sovsen var rigtig sovs og er der ikke nok, be... Voir plus

1. Restaurant

Informations provenant de diverses sources externes

I den lille by Sdr. Bork, tæt ved Vesterhavet og den herlige Ringkøbing Fjord, ligger Bork Kro. Med høj service, fine hyggelige værelser og en skøn restaurant er Bork Kro et ideelt stop f.eks. for folk på vej rundt om fjorden. Værelser På Bork Kro finder man 11 værelser i kategorierne: Familieværelse med balkon m/bad og toilet, dobbeltværelse og enkeltværelse. Dobbelt- og enkeltværelserne fås enten m/bad og toilet eller med fællesbad og fællestoilet. Alle værelserne er hyggelige, lyse og autentisk indrettet. Værelserne ligger alle på 1.sal Restaurant Kom og tag for dig i den lækre á la carte restaurant. Her serveres frokostretter, fine fiskeretter, kødretter og vegetarretter. Restauranten følger årets gang og byder på noget særligt efter højtider og årstider. Bl.a. er der i ålesæsonen stegte ål. Det er for øvrigt muligt at bestille takeaway. Prøv bl.a. dagens ret. Selskab Skal du holde et selskab eller en fest er Bork Kro et naturligt og sikkert valg til afholdelse af dette. Personalet står klar med kyndig vejledning, og rammerne samt maden vil være i højsædet. Der er overalt på kroen gratis Wi-Fi, og kroen er røgfri. Kom og lad Bork Kro udgøre rammerne for din overnatning eller dit selskab. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

37 avis

Take away fra Bork Kro smagte godt!

Take away fra Bork Kro Nov 2025,
Dejlig mad og kæmpe portion! Flæskesteg med spøjseste svære /kartofler/rødkål og sauce. Smagte rigtig godt! Vi er meget tilfredse og kan varmt anbefale til andre. Prisen (90kr) er også fin. Tak for mad!!!!

28 novembre 2025

Tusind tak.
Venlig hilsen.
Bork kro.

Sidste søndag bestemte vi os for…

Vi kan kun give stedet de allerbedste anbefalinger. Virkelig velsmagende mad og alt var hjemmelavet inkl. rødkål og syltede agurker. Allerede inden vi nåede desserten var vi prop mætte.

Serveringspigen gjorde en stor indsats for at føle os hjemme, med smil og god guidning. Toppet med at der både var tegne ting til børnene og halloween uhygge i forskellige rum, kan vi kun sige at vi helt sikkert kommer igen

12 octobre 2025

Hel fantastisk dagens ret

Hel fantastisk dagens ret, super go mad den 31/5
Med hjem, meget venlig god betjening.
Kan varmt anbefales.
Tak for mad
Lotte og Christian Bork Hytte by

31 mai 2025

Bork kro

God betjening og lækker mad

Bestilte frokostbuffet til 50 personer, det var en god oplevelse med lækker mad og pæne pyntede borde.

20 avril 2025

Fantastisk! Lækker mad.

Rigtig lækker mad. Vi fik forskellige retter og alle var lækre. Bearnaise sauce smagte fantastisk. Lækker hjemmelavet. Der var masser af mad. Kæmpe anbefaling herfra. Fornuftig pris. Vi kommer helt sikkert igen, hvis vi kommer forbi.

11 juillet 2024

Réponse de Bork kro

1000 tak og rigtig god sommer.
Bork Kro

Nu har vi spist på en del restauranter…

Nu har vi spist på en del restauranter i området og det er helt klart den bedste oplevelse. Vi fik forskellige retter og alle retter smagte fantastisk og der var rigeligt af det. Personalet var så søde og vores børn var så glade. Vi kommer igen når turen går mod Landal Seawest.

26 mars 2024

Tusind tak.
Det er vi glade for at høre

Nytårsmenu

Fik 3 retters nytårsmenu (take away), som var helt fantastisk. Smagte rigtig godt og var så nem at forberede.

31 décembre 2023

Made smaget virkelig godt

Made smaget virkelig godt, en stor portion og høflig betjening sikkert et sted vi vil komme igen.

29 octobre 2023

Bork kro

Hentede take away til tre Pers tors d…

Hentede take away til tre Pers tors d 3/8 og det var så lækkert og velsmagende, at vi valgte at hente flæskesteg fredag - må sige at det ikke er sidste gang at vi køber mad derfra når vi engang kommer på de kanter igen i sommerhus. Der var rigelig mad til os tre tøser og smagfuld og mørt. Tak for go mad 😋

3 août 2023

Bork kro

Spiste i selskab 30 mar 23.

Spiste i selskab 30 mar 23.
Forret rejecocktail. Udmærket.
Hovedret, oksesteg. Ikke den store madoplevelse. Mindede meget om
Cateringmad. Der manglede ikke noget, men ikke noget kokken havde kredset om.
Ellers et hyggeligt sted.

30 mars 2023

tak for anmeldelsen
hilsen
Bork kro

Vi kører forbi næste gang

Havde glædet os til Herregårdsbøf på Bork Kro, da det måtte være godt, prisen taget i betragtning.
Men ak.
Bøffen var stegt tør og kedelig, bearnaise sovsen, som efter sigende skulle være hjemmelavet, var så syrlig, at kokken måtte have tabt hvidvinseddiken i essensen.
Pomfritterne var fine, taget lige ud af en plasticpose og i tøsen med dem, det kan de fleste grillbarer også finde ud af.
Nå, men vores høns blev da glade dagen efter, da de fik resterne, hvilket var over halvdelen.
Så desværre kørte vi sultne fra Bork Kro.

Efter Bork kro har svaret, vil jeg tilføje at:
Vi fik ikke tilbudt, at få det lavet om.
Tjeneren spurgte, om vi var tilfredse med maden, hvortil jeg svarede, nej, sådan ville jeg ikke selv have tilberedt den.
Tjeneren spørger så, om der er noget hun kan gøre - og det mener jeg ikke der er, i forhold til det der er serveret. Der spørges ikke engang til, hvad der er galt.
Med venlig hilsen
Michael og Charlotte

11 février 2023

hej Michael
Vi er da kede af I ikke er tilfredse. Jeg synes, at I skulle have benyttet jer af tilbuddet fra tjeneren om at få lavet det om.
Godt hønsene kunne lide det :-)
mvh Bork Kro

Har hentet take away på Bork kro

Har hentet take away på Bork kro. Kan kun sige det var alt værd😄 Store potioner og dejlig bruns sovs. Smagte fantastisk. Kan varmt anbefale deres mad😄
Hilsen Eva og Michael fra Odense

26 août 2022

Lækker dansk mad

Så absolut det bedste måltid på hele vores ferie i Bork. Og dertil venlig betjening. Kan varmt anbefale stedet.

24 juillet 2022