Take away fra Bork Kro Nov 2025, Dejlig mad og kæmpe portion! Flæskesteg med spøjseste svære /kartofler/rødkål og sauce. Smagte rigtig godt! Vi er meget tilfredse og kan varmt anbefale til andre. Pr... Voir plus

L'entreprise a répondu

Sidste søndag bestemte vi os for at prøve søndagsmenuen hos Bork Kro. Den bestod af gammeldags flæskesteg med tilbehør og hjemmelavet islagkage. Vi kan kun give stedet de allerbedste anbefalinger... Voir plus

L'entreprise a répondu

Fejrede mandens 75 år med 2 overnatninger. Sengen på det tildelte værelse var 140 cm bred, men et skift til et større værelse med 2 senge blevet klaret med det samme. Dejlig menu, peberbeuf og wi... Voir plus

1. Restaurant

Informations provenant de diverses sources externes

I den lille by Sdr. Bork, tæt ved Vesterhavet og den herlige Ringkøbing Fjord, ligger Bork Kro. Med høj service, fine hyggelige værelser og en skøn restaurant er Bork Kro et ideelt stop f.eks. for folk på vej rundt om fjorden. Værelser På Bork Kro finder man 11 værelser i kategorierne: Familieværelse med balkon m/bad og toilet, dobbeltværelse og enkeltværelse. Dobbelt- og enkeltværelserne fås enten m/bad og toilet eller med fællesbad og fællestoilet. Alle værelserne er hyggelige, lyse og autentisk indrettet. Værelserne ligger alle på 1.sal Restaurant Kom og tag for dig i den lækre á la carte restaurant. Her serveres frokostretter, fine fiskeretter, kødretter og vegetarretter. Restauranten følger årets gang og byder på noget særligt efter højtider og årstider. Bl.a. er der i ålesæsonen stegte ål. Det er for øvrigt muligt at bestille takeaway. Prøv bl.a. dagens ret. Selskab Skal du holde et selskab eller en fest er Bork Kro et naturligt og sikkert valg til afholdelse af dette. Personalet står klar med kyndig vejledning, og rammerne samt maden vil være i højsædet. Der er overalt på kroen gratis Wi-Fi, og kroen er røgfri. Kom og lad Bork Kro udgøre rammerne for din overnatning eller dit selskab. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

37 avis

God dansk mad😀

God dansk mad😀
Derudover var det dejligt, at man kan vælge en vegansk ret, der ligner deres andre retter.

20 juillet 2022

Har fået flæskesteg

Har fået flæskesteg, sovs, rødkål og kartofler som Take away. Det smagte super godt og der var rigeligt. Kan varmt anbefales :-)

16 juillet 2022

Venlig hilsen

Lækkert mad!

Lækkert mad!

Det er virkelig lækkert mad, som er lavet, præcis ligesom mormor ville have gjort. Det kan klart anbefales at besøge kroen.

14 octobre 2021

Tre retters menu på Bork Kro ⭐️⭐️⭐️⭐️

Middag på Bork kro var klart en god oplevelse. Tre retters menu hvor det meste var hjemmelavet, hvor smagen var rigtig god og hvor der var rigeligt. Betjeningen var rigtig fin og personlig. Og tænk de turde spørge om maden smagte, det er sørme ikke alle steder de tør det. Kan klart anbefales.

13 octobre 2021

“Kedelig kvalitet”.

“Kedelig kvalitet”.

Kalve Schnitzlen,
så ud til at være af super god kvalitet, desværre havde den fået mere end rigeligt på panden og var desværre tør.
Kartoflerne mindede mest af alt om udkogte og smagsløse glaskartofler. Dertil en tyk brun sovs.

Stegt flæsk,
Blev serveret med de samme “glaskartofler”, og dertil en virkelig dårlig persillesovs der kun smagte af mel og……… måske lidt fløde.

Servering/betjening var dog super god, derfor 2 stjerner.

29 juillet 2021

Super lækker mad

Super lækker mad, dejlig humor og super betjening!
Alt spillede maks !
Ikke en finger at sætte på noget som helst.
Vi overnattede 2 nætter på deres værelse med eget bad, hvilket var super pænt og ret☺️
Kan varmt anbefales
Mvh De 4 fra Risskov

25 juillet 2021

Bliv væk!

Hvis du kan lide god og veltilberedt mad, skal du IKKE spise her.
Min mand bestilte en bøf-bearnaise, medium stegt, og fik en kulsort bøf, der mindst var well done! Forstår slet ikke hvordan den fik lov at forlade køkkenet..
Jeg fik nogle overtilberedte spareribs.. Tørre og kedelige. Det bedste vi fik var pommes fritterne..
Stor skuffelse. Vi kommer aldrig igen.

21 juillet 2021

God oplevelse

Var på kroen for at få noget aftensmad. Vi bestilte begge wienersnitzel. Den smagte dejligt og der var riiigeligt, vi gik ihvertfald ikke sultne derfra😄 Sovsen var rigtig sovs og er der ikke nok, beder du blot om noget mere. Øllet var fra det lokale microbryggeri, Rækker Mølle. Virkelig velsmagende😋
De serverer også take away og kunne se, at det var et stort hit👍🏻

22 mai 2021

Tusind tak for anmeldelsen

Var på Kroen og spise D

Var på Kroen og spise D. 11-11/2020
Vi fik henholdsvis en bøf bearnaise og en rødspætte.
Maden var fuldstændig fantastisk perfekt tilberedt.
Også behagelig og venlig betjening.
Kommer bestemt igen.

11 novembre 2020

Bork kro

Fin og personlig behandling.

Dejlig menu, peberbeuf og wienersnitzel, og vi blev mætte.
Dag 2 fik jeg en grim tandpine og der var personalet behjælpelig med smertestilllende piller. Vi bestilte derfor kroens take-away, som vi indtog på den store balkon/terrasse.
Stor ros til kroen for en fin og personlig behandling, vi kommer gerne igen.

Sendt fra min iPad

6 août 2020

Réponse de Bork kro

Tusind tak for anmeldelsen.
Bork kro

Altid en dejlig oplevelse at komme på…

Altid en dejlig oplevelse at komme på Kroen. 😊. Sødt personale og fantastisk veltilberedt, og velsmagende mad. Uanset om det er "Dagens ret" vi henter og spiser hjemme, eller vi spiser en af retterne fra menukortet på kroen.
Man går ALDRIG sulten fra bordet derhjemme og heller ikke hvis man spiser der. Det er store og velsmagende retter.
Spis på Bork Kro - hvis ikke - så går du glip af noget lækkert mad. Vi giver 5 *. Det har de fortjent.

18 août 2019

Venlig hilsen
Bork kro

Super mad og super service.

Super mad og super service.
Bestille mad ud af huset 21 kuverter.3 retter.
Kørte derud for lige at planlægge afhentningen og hvor meget vi selv skulle gøre.
Fortalte at vi skulle have 3 borde sat op og de vil lave tilbehør, så det passede sammen.
Afhentning af mad, hurtig ud i bilen og hjem.
De var rigeligt med mad og alle roste det, spurgte indtil hvor det kom fra.
Kan bare anbefale det hele, dog var den hjemmelavet is i særklasse. Whauuu!
Ikke sidste gang vi handler med dem, tror vi kører derud og får en middag i efteråret.
Flinke mennesker!

23 juillet 2019

Réponse de Bork kro

Tusind tak for anmeldelsen.

Dejligt værelse

Dejligt værelse, supergod betjening og mad - meget rimelige priser - kan kun anbefales.

24 mai 2018

Lene & Ulrik Lyngbak
Bork kro

Booker en overnatning på nettet

Booker en overnatning på nettet, får en bekræftigelse på mail. Kører derefter mod hotellet og går til indtjekning. Der kommer en tyk kok ud og siger de har annulleret min bestilling pga manglende værelse. Får bare skidt smidt i hovedet da jeg ikke vil acceptere hans begrundelse da jeg har modtaget en bekræftigelse. Men må køre igen og da jeg finder en anden hotel går jeg på nettet, der har Bork kro stadig ledige værelser blot med + 100 kr. Tag jer i agt.

21 octobre 2017

Réponse de Bork kro

Vi beklager, at din booking blev annulleret, men vi kan ikke trylle flere værelser frem end vi har:-)
Der sker også overbookinger mange andre steder, når hoteller også lejer værelser ud pr. telefon.
At du efterfølgende kan finde ledige værelser, kan ikke passe, da vi har sat stop salg på alt på pågældende dato, men man skal self. opdatere sin browser:-)
Desuden er en booking bekræftelse fra et bookingsite ikke gyldig inden hotellet har accepteret bookingen.
Med venlig hilsen "den tykke kok"

Anbefalelsesværdig

Én af de sidste dage i juni kom vi forbi kroen og bad om et bord. Der var kun få gæster denne dag og det får én jo til at forvente gode siddepladser og hurtig servering. Og sådan gik det også. Portionerne var rigeligt store og godt varme. Min bøf var saftig indeni og så sprød på ydersiden at jeg troede den var grillet, hvilket den dog ikke var. Pommes fritterne smager af kartoffel og ikke af friture og en god mængde grøntsager udgør en velkommen forfriskning på en varm sommerdag. Servitricen var venlig og imødekommende og med til at gøre besøget til en behagelig oplevelse.
Jeg ville til enhver tid besøge Bork Kro igen, ikke mindst fordi 440 kroner for to voksne og et barn, inklusive 3 colaer og 1 øl forekommer rimeligt i forhold til kvaliteten. Skulle jeg efter næste besøg give kroen 5 stjerner, er det fordi jeg til denne tid forefinder et større udvalg af øl til maden og måske en smule mere hyggelig atmosfære i lokalerne. Det er også de eneste ting jeg kan sætte en finger på. Det er en glæde at se en velfungerede restaurant som ikke har givet op overfor konkurrence af charmeforladte fastfood-kæder!

4 juillet 2011