Desværre en meget dårlig lasange, den var hård og nærmest brændt på. Vi har ellers altid været tilfreds, men i dag skuffer I virkelig
Lisez les avis des autres
Tak for en rigtig dejlig oplevelse. Har været på besøg mange gange før igennem mange år, kommer helt helt sikkert tilbage. Bestilte 3x laksesandwich, fik dresssing x2 ved siden af, da jeg ikke ikke... Voir plus
Super vellykket logistik og lækker Brunch, hvor alle 23 personer fik maden samtidigt indenfor 5 min.👏🏻 til min fødselsdag idag. Super god kaffe og hyggeligt sted. Vi kommer snart igen❤️👏🏻🇩🇰
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
På Café Jorden Rundt byder vi på mad, kaffe, kage og kolde drikke serveret med smuk udsigt i uprætentiøse omgivelser.
Coordonnées de contact
Strandvejen 152, 2920, Charlottenlund, Danemark
- cafejordenrundt@gmail.com
- www.cafejordenrundt.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Ikke som det plejer øv øv
Desværre en meget dårlig lasange, den var hård og nærmest brændt på.
Vi har ellers altid været tilfreds, men i dag skuffer I virkelig
Hver gang
Hver gang; smilende, dygtig og imødekommende service…….Der er plads til alle…. Tak for det!
God kaffe og go’ mad….
Jeg kom ind på cafe jorden og inden jeg…
Jeg kom ind på cafe jorden og inden jeg siger noget bliver personalet mega sur (natten til søndag 15/16 november) og smider mig ud, hvortil jeg spørger om jeg må købe noget at drikke. Det bliver de mere sure over og skubber til mig.
Dårligste oplevse jeg har haft på en bar i mit liv. Har et par kammerater der har arbejdet der hvor det var fedt (sigurd og kalle) men efter det vil jeg oprigtig anbefale alle at holde sig så langt væk som muligt.
Dårlig bar, dårlig personale, dårlig oplevelse (0,0001 ud af 10)
Bolle med ost stadig en katastrofe
Mindste, luftige og smagløse speltbolle, man kan servere og med verdens kedeligste ost, 55kr. Minder om en Kohberg bolle og osteskiverne var ligegyldige og neutrale og iøvrigt kæmpe skiver til minibollen. Kan se flere har lavet samme anmeldelse, men der ændres ikke noget. Har sendt dem e-mail, men hører intet.
Dårlig/sur service, middelmådig mad, ok pris
D.d. har vi besøgt Café Jorden Rundt som et større selskab på 12 personer. Bookingen var lavet længe i forvejen og vi fik da også et fint bord i et aflukke for os selv - dette er grunden til 2 og ikke 1 stjerne.
Der var dog allerede problemer inden vi kom; jeg sendte utallige mails og forsøgte at kontakte cafeen telefonisk i to dage, før jeg fik fat i den ansvarlige, som hårdnakket påstod, at hun havde besvaret mine mails og i øvrigt havde en meget stejl og afvisende facon. Jeg fik at vide, at de ikke havde en politik om hvor længe vi havde bordet, men at gæsterne plejede at sidde der ca 1-2 timer.
Da vi kom blev vi for start gjort opmærksomme på, at vi havde bordet 2 timer, på trods af det modsatte var sagt i telefonen på forhånd. Generelt en rigtig dårlig og sur attitude fra den ansvarlige medarbejder, som gjorde, at vi ikke følte os velkomne og det smittede af på vores selskabs humør. De yngre tjenere var søde og imødekommende.
Som en afsluttende bemærkning påstod personalet, efter at jeg var gået, at selskabet ikke havde betalt, på trods af at alle havde betalt for drikkevarer ved udlevering og at jeg havde lagt ud og betalt samlet for al maden, efter vi havde spist. Det tog dem noget tid at finde kvitteringen i deres system, hvorefter de angiveligt undskyldte meget. Men det var bare prikken over i'et på vores dårlige oplevelse.
Maden var aller højest middelmådig, men til prisen ok. Kaffen var i min optik ringe. Den friskpressede juice var god.
Ikke et sted jeg vil anbefale eller genbesøge.
Altid i orden og dejligt sted
Der er rettet op på kaffekvaliteten og de gør et fantastisk arbejde
Altid god og imødekommende service
Dejligt!!!
Superb!
Uhøflig betjening og tisselugtende toilet
Upersonlig og negativ kvindelig betjening bag disken. Man fik øjeblikkeligt følelsen af, at man var en ligegyldig gæst.
Spurgte hvilken kaffe, de havde, da det ikke fremgik nogle steder. Hvor den sure kvinde bag disken svarede iskoldt: Alt.
Høflig selvbetjening.
Toilettet stank af urin. Opfordring til hyppig rengøring og duftepinde. Det kunne hjælpe på stanken.
Sidste gang vi besøger denne café.
Det er ikke maden og betjeningen jeg kommer tilbage for.
Skøn beliggenhed. Mad ok.
2 lidt mutte/halvsure damer bag disken.
Virkelig sød og hjælpsom ung ansat mand.
Den søde unge mand var det mest positive ved vores besøg.
Lokationen fejler ikke noget
Lokationen fejler ikke noget på café Jorden Rundt, men det gør prisen på en bolle med ost. 55kr for en blød opvarmet bolle- formentlig taget fra en Kohberg pose- ikke at der er noget i vejen med Kohberg- og dertil 2 stykker kedelige “ plastik” oste. Det betragter jeg som optrækkeri.
Desværre en rigtig dårlig oplevelse på…
Desværre en rigtig dårlig oplevelse på café jorden i Aarhus i dag. Var ude og spise med mine familie, hvor jeg havde bestilt en burger og mine forældre to frokostplatter. Da min burger til 160 kr. kommer, så er der en bøf i, som er halv størrelse af en normal bøf. Ligner faktisk den er skåret over på midten og fyldte måske 1/3 del af bollen. Mit ellers konfliktskye jeg, får samlet mig mod til at gør tjeneren i baren opmærksomme på dette og jeg får afvide der kommer en ny ned. Ingen undskyldning. 30-40 min efter må vi op og spørge igen efter burgeren. Den var lige på trapperne. Vi ente med at gå op og for at få pengene tilbage og gå. Virkelig dårlig oplevelse. Jeg gik sulten derfra.
Dårlig service - Cafe Jorden Aarhus
Jeg havde bestilt en mozzarella toast, men fik en anden. Det er hvad der sker, så jeg henvender mig, og siger pænt at det ikke er den jeg bestilte, hvor medarbejderen ruller øjne til sin kollega, og kommer med en ny. Det er dog den samme som første gang... Så jeg spørger igen, og hun laver en ny, men siger hverken "beklager" eller noget andet. Hun smider tallerkenen på vores bord uden at se på os, hvorefter hun kigger på kollegaen og visker noget. Man sidder tilbage som gæst, med en fornemmelse af at være til besvær og derfor ikke lyst til at være der.. Ærgerligt da maden ellers var god.
Cafe Jorden Århus
Cafe Jorden Århus. Super engageret, venligt imødekommende personale. Dejlig velsmagende avocado på ristet rugbrød 🌟🌟🌟🌟🌟
Havde en meget dejlig frokost-aftale…
Havde en meget dejlig frokost-aftale med en veninde her.
Skøn udsigt, super dejlig mad, gode priser - og så fik vi lov at sidde uforstyrret så længe vi ville. 👍
Der er ingen betjening ved bordene…
Der er ingen betjening ved bordene selvom priserne er høje. Du skal bestille i bar og dit bord har ikke noget nummer. Mage til elendig setup hvor kunden skal betjene sig selv
Lidt ærgerlig oplevelse her idag lørdag…
Lidt ærgerlig oplevelse her idag lørdag den 12. oktober 2024 med jeres "varme kakao* som i bedste fald, kun kunne beskrives som værende lunken med meget lidt kakao smag.
Forstod på en af jeres tjenere at I fået en maskine og ikke længere selv laver det.
Øv bøv det var ellers rigtig godt førhen.☹️
Kold kaffe - varmt rugbrød
Besøgte forleden jorden rundt - havde ikke været der meget længe - og fandt ud sf hvorfor.
Bestilte en rugbrødsmad med ost og en cafe latte.
Kaffen kom nogenlunde hurtigt - men maden lod vente på sig. Da kaffen var blevet lunken rykkede jeg for ostemaden. Den kom så i løbet af 5-8 min.
Nu var kaffen næsten kold, rugbrødet var til gengæld meget varmt 🙄
Det ville være dejligt - og forventeligt - hvis begge blev serveret samtidig.
Bestilt brunch og fik gammel bacon som…
Bestilt brunch og fik gammel bacon som var helt tørt og overstegt, “røræg” som var blandet med en masse og lavet i en ovn så det var simpelthen så vandet og klamt. Smagte af ingenting. Gik ind og spurgte om jeg kunne få lavet lidt alm røræg på en pande men det kunne de ikke tilbyde.
Og sidde på en cafe i Charlottenlund med så dårlig mad og service er virkelig trist.
Jorden rundt… så lang tid gik der før maden var klar…
Maden er egentlig so-so okay. Men ventetiden - uden fuldt hus - var ufattelig lang.
Burger med pommesfrites
Burger med pommesfrites. Burger tilberedt sous vite. Dette betyder st burgeren ikke bliver tør ved tilberedningen. Det var den heller ikke, men fed og smagte af gammel kogt hund. Pommesfrites var tørre. Cola uden brus. Jeg giver 1 stjerne da burgerbollen isoleret set var udemærket .
Hvad er det for en dårlig undskyldning
Hvad er det for en dårlig undskyldning, at glasskårene falder ned, hvis I tænder for jeres varmelamper?
Det er den dårligste undskyldning, jeg længe har hørt.
I må komme med lidt bedre begrundelse, hvis I vil have folk skal lægge penge i jeres café
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.