Meget arrogant betjening, der hånede os som kunde, da vi undrede os over at vi skulle betale ekstra for lidt ekstra salsa. Problemet var ikke den ekstra betaling, men måden den såkaldte tjener nedlade... Voir plus
Mindste, luftige og smagløse speltbolle, man kan servere og med verdens kedeligste ost, 55kr. Minder om en Kohberg bolle og osteskiverne var ligegyldige og neutrale og iøvrigt kæmpe skiver til minibo... Voir plus
Tak for en rigtig dejlig oplevelse. Har været på besøg mange gange før igennem mange år, kommer helt helt sikkert tilbage. Bestilte 3x laksesandwich, fik dresssing x2 ved siden af, da jeg ikke ikke... Voir plus
Burger med pommesfrites. Burger tilberedt sous vite. Dette betyder st burgeren ikke bliver tør ved tilberedningen. Det var den heller ikke, men fed og smagte af gammel kogt hund. Pommesfrites var tør... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
På Café Jorden Rundt byder vi på mad, kaffe, kage og kolde drikke serveret med smuk udsigt i uprætentiøse omgivelser.
Strandvejen 152, 2920, Charlottenlund, Danemark
- cafejordenrundt@gmail.com
- www.cafejordenrundt.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Dejlig frokost i solen på Cafe Jorden…
Dejlig frokost i solen på Cafe Jorden Rundt - super Club Sandwich og super betjening - vi kommer snart igen.
Cute cafe and delicious food
Visited this small cafe, and enjoyed a delicious flæskestegssandwich with my family We all greatly enjoyed the cozy atmosphere and the delicious food.
Jeg har haft en dejlig oplevelse
Jeg har haft en dejlig oplevelse. Pigerne, der betjente mig, var smilende og imødekommende, og maden var rigtig lækker. Kan helt klart anbefales.
Clubsandwich
Man kan vælge at få sin clubsandwich med kylling eller kalkun. Vi valgte en af hver. Vi var begge meget tilfredse. Dejligt at sidde ude med havudsigt.
Vi bestilte 3 x salat med kalkun og…
Vi bestilte 3 x salat med kalkun og bacon. Bacon var helt blød og slatten. Da vi gjorde opmærksom på det, fik vi dette svar: "Sådan er vores bacon". Helt uacceptabelt - den bacon var uspiselig. Salaten havde brune kanter, så det er sidste gang vi har spist her. Tidligere fik vi altid virkelig lækker mad, men det er åbenbart slut efter ejerskiftet.
Helt fantastisk oplevelse
Surt personale
I trænger til at få udskiftet noget af jeres personale... Vi valgte en anden café i dag af samme grund.

Réponse de Café Jorden Rundt
Aldrig har jeg fået så dårlig …
Aldrig har jeg fået så dårlig behandling! Sætter aldrig mine ben der igen!!!

Réponse de Café Jorden Rundt
Hyggeligt sted men med notorisk dårlig …
Hyggeligt sted men med notorisk dårlig service. Personalet er til tider demonstrativ i sin ligegyldighed overfor kunderne