Café Jorden Rundt Avis

TrustScore 2 sur 5

2,2

Meget arrogant betjening, der hånede os som kunde, da vi undrede os over at vi skulle betale ekstra for lidt ekstra salsa. Problemet var ikke den ekstra betaling, men måden den såkaldte tjener nedlade... Voir plus

Mindste, luftige og smagløse speltbolle, man kan servere og med verdens kedeligste ost, 55kr. Minder om en Kohberg bolle og osteskiverne var ligegyldige og neutrale og iøvrigt kæmpe skiver til minibo... Voir plus

Tak for en rigtig dejlig oplevelse. Har været på besøg mange gange før igennem mange år, kommer helt helt sikkert tilbage. Bestilte 3x laksesandwich, fik dresssing x2 ved siden af, da jeg ikke ikke... Voir plus

Burger med pommesfrites. Burger tilberedt sous vite. Dette betyder st burgeren ikke bliver tør ved tilberedningen. Det var den heller ikke, men fed og smagte af gammel kogt hund. Pommesfrites var tør... Voir plus

1. Restaurant
  2. Boutique de café
  3. Service à emporter

Informations provenant de diverses sources externes

På Café Jorden Rundt byder vi på mad, kaffe, kage og kolde drikke serveret med smuk udsigt i uprætentiøse omgivelser.

Bas

TrustScore 2 sur 5

72 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jeg har haft en dejlig oplevelse

Jeg har haft en dejlig oplevelse. Pigerne, der betjente mig, var smilende og imødekommende, og maden var rigtig lækker. Kan helt klart anbefales.

14 septembre 2018

Clubsandwich

Man kan vælge at få sin clubsandwich med kylling eller kalkun. Vi valgte en af hver. Vi var begge meget tilfredse. Dejligt at sidde ude med havudsigt.

4 septembre 2018

Vi bestilte 3 x salat med kalkun og…

Vi bestilte 3 x salat med kalkun og bacon. Bacon var helt blød og slatten. Da vi gjorde opmærksom på det, fik vi dette svar: "Sådan er vores bacon". Helt uacceptabelt - den bacon var uspiselig. Salaten havde brune kanter, så det er sidste gang vi har spist her. Tidligere fik vi altid virkelig lækker mad, men det er åbenbart slut efter ejerskiftet.

29 août 2018

Mangler puslebord

Mangler puslebord!!

16 mars 2018

Hej RK.

Vi er kede af at der ikke er puslebord tilgængeligt, men da begge vores toiletter er meget små er det ikke muligt at tilføje et puslebord. Og da det er en fredet bygning så har vi ikke tilladelse til at bygge ud.
Vi håber selvfølgelig at de stadig har lyst til at komme igen.

Mvh
Café Jorden Rundts Personale

Surt personale

I trænger til at få udskiftet noget af jeres personale... Vi valgte en anden café i dag af samme grund.

28 septembre 2017

Kære Nanna Rahbek

Vi er ufattelig kede af at du har haft så dårlig en oplevelse. Beskeden bliver givet videre til vores personale og vi tager det også op på vores næste personale møde. Håber at din oplevelse blive meget bedre næste gang du besøger cafeen.

Mvh Café Jorden Rundt

Aldrig har jeg fået så dårlig …

Aldrig har jeg fået så dårlig behandling! Sætter aldrig mine ben der igen!!!

21 août 2017

Kære Carina Milling

Vi er meget kede af at du har haft en dårlig oplevelse ved dit besøg. Beskeden bliver givet videre til vores personale med det samme og vi tager det også op på vores næste personale møde. Vi er glade for at du giver udtryk for din utilfredshed så vi kan rette op på vores fejl og mangler.

Mvh Café Jorden Rundt

Hyggeligt sted men med notorisk dårlig …

Hyggeligt sted men med notorisk dårlig service. Personalet er til tider demonstrativ i sin ligegyldighed overfor kunderne

3 août 2017

Kære Søren Bech

Vi er da ufatteligt kede af at du har haft så dårlig en oplevelse. Beskeden er givet videre til vores personale og så håber vi at din oplevelse blive meget bedre næste gang du besøger cafeen.