Café Jorden Rundt Avis

TrustScore 2 sur 5

2,2

Mindste, luftige og smagløse speltbolle, man kan servere og med verdens kedeligste ost, 55kr. Minder om en Kohberg bolle og osteskiverne var ligegyldige og neutrale og iøvrigt kæmpe skiver til minibo... Voir plus

Tak for en rigtig dejlig oplevelse. Har været på besøg mange gange før igennem mange år, kommer helt helt sikkert tilbage. Bestilte 3x laksesandwich, fik dresssing x2 ved siden af, da jeg ikke ikke... Voir plus

Burger med pommesfrites. Burger tilberedt sous vite. Dette betyder st burgeren ikke bliver tør ved tilberedningen. Det var den heller ikke, men fed og smagte af gammel kogt hund. Pommesfrites var tør... Voir plus

1. Restaurant
  2. Boutique de café
  3. Service à emporter

Informations provenant de diverses sources externes

På Café Jorden Rundt byder vi på mad, kaffe, kage og kolde drikke serveret med smuk udsigt i uprætentiøse omgivelser.

Bas

TrustScore 2 sur 5

72 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

normalt ok mad men i dag gik vi igen

normalt ok mad men i dag gik vi igen, da personalet på en meget ubehagelig måde fortalte os, at man havde sparet håndspritten væk da den VAR FOR DYR!! og så lige nu hvor smitten stiger!!

11 novembre 2021

Lækker mad og kaffe

Lækker mad og kaffe, samt god beliggenhed.
Jeg fik en kylling burger som smagte mega godt. Dog kunne der godt have været flere pommes til.
Men de havde et mega sødt personale og ventetiden var helt iorden.
Helt bestemt et sted jeg vil komme igen!

12 août 2021

God udsigt

Jeg bestilte en lækker sandwich, som allerede kom efter kun 5 min. Tjeneren hun var sød og smilte meget :)) selvom at der var travlt gik alting godt.
Jeg kommer her igen en anden gang.

10 août 2021

På gensyn

Lækker mad! God beliggenhed & udsigt, god service, sødt personale og gode muligheder for parkering.

10 août 2021

Forfærdelig service, og muggen mad.

Jeg bestilte en brunch tallerken.

Service:
Den unge mand bag disken var ikke serviceminded og ikke entusiastisk omkring sit job, men virkede mere som om han ikke gad at være på arbejde. Han havde en 'Hvad vil du?'-attitude og smilede ikke en eneste gang. Det virkede som om hans telefontid blev forstyrret af gæsterne.

Drikkevarer:
Jeg bestilte en Fanta, som var ualmindeligt flad. Ingen bobler, ingen brus. Skuffende!

Maden:
Melonen var klistret og virkede over sidste salgsdato. Uspiselig!
Ananassen var halvråden i kanten og dermed også uspiselig!
Det "smilende æg" var hårdkogt til det punkt, hvor blommen skiftede farve.
Bollen var sej, tør, og alt for melet.
Vindruerne var ikke engang skyllede og 2 af dem var mugne.
Laksen var ualmindeligt smagløs, men sådan går det når man køber røget laks hjem til en billig pris.
Youghurten var lunken/varm, dog med lidt müsly og sirup på.
Baconen var sprød, men halvdelen lå på pølserne, hvor det burde, og resten var inde i den foldede pandekage. Jeg går ikke ud fra at det var meningen. Det er blevet varmet på samme pande.
Pandekagen i sig selv, var som gummi, og kunne have været tabt på gulvet med alle de gamle, brændte, sorte klumper på bagsiden, som ikke var bacon. De burde virkelig rense deres pande noget oftere.
Rugbrødet var ristet, men virkede mere som tørt rugbrød. Jeg spiste dem ikke, men rev dem over inden jeg gik, fordi jeg var bange for at de kunne finde på at servere de samme 2 stykker, til andre gæster, nu hvor jeg ikke fik brug for dem.
Der var ingen der spurgte om Corona pas.

Alt i alt en forfærdelig oplevelse, og jeg kan absolut ikke anbefale folk at tage på Cafe jorden rundt.
Forfærdelig service og endnu dårligere mad end det man kan finde i andre caférs skraldespande. Puha, en oplevelse. Jeg håber ikke jeg bliver syg af det, men uanset om jeg gør eller ej, så kommer jeg ALDRIG tilbage.

De har fået én stjerne for beliggenheden, for udsigten var god. Fordi man ikke kan give 0 stjerner, så skulle de have én stjerne for et eller andet.

6 juillet 2021

Madden er under par

Madden er under par. Mangler smag. En flødelegeret tomatsuppe der smagte lidt bittert og af nul og nix. En salat med 3 små stykker kylling.

21 juin 2021

Mere ulækker mad skal der ledes længe…

Mere ulækker mad skal der ledes længe efter....tjek lige smøret på det tørre rugbrød 🤮
Vi kunne desuden se lige ind i køkkenet, hvor en ansat ung pige, åbenlyst står og spiser direkte fra skålene....med fingrene....føj

3 octobre 2020

Meget arrogant betjening

Meget arrogant betjening, der hånede os som kunde, da vi undrede os over at vi skulle betale ekstra for lidt ekstra salsa. Problemet var ikke den ekstra betaling, men måden den såkaldte tjener nedladende grinte af os på. Virkelig dårlig opførsel, så undgå at spise der.

19 août 2020

Tak for en rigtig dejlig oplevelse

Bestilte 3x laksesandwich, fik dresssing x2 ved siden af, da jeg ikke ikke havde smagt ræve sovs før.
Sød og venlig betjening, som også er opmærksom på vand til vores Cavalier.
Skøn udsigt over Øresund. Hyggeligt selskab. Det er en god frokost. 👍

19 août 2020

dejligt sted

lækker burger, sødt personale, skøn beliggenhed, herligt at tilbringe en eftermiddag her, kommer så gerne igen

28 mai 2020

Et fingerplaster under salaten

Bestilte en laks på rugbrød til min datter og laks i bolle til mig selv.
Først fik jeg en laks på rugbrød, og den fik servitricen lov til at bære ud med det samme.
Hun undskyldte senere og sagde at kokken havde læst forkert.
Ok, det kan ske.
Ret kort tid efter kom min laks i bolle. Og ca efter jeg havde spist en 1/3del af bollen kommer et brugt finger plaster frem under salaten.
Det er simpelthen for ulækkert - kokken må da vide at han mister et plaster på fingeren. (jeg troede at alle brugte engangshandsker ved mad tilberedning, men åbentbart ikke på Café Jorden Rundt.
Min appetit forsvandt som dug for solen.
Jeg krævede mine penge tilbage for retten og fik det uden vrøvl - derfor 1 stjerne.
Øv - sikken en oplevelse når man havde inviteret sin datter på frokost ☹️

8 novembre 2019

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse!
Dejlig mad og god betjening. Skønt med udsigt til vandet. Kommer helt klart igen.

18 juin 2019

Cafe Jorden Rundt

Jeg synes personalet er virkelig søde.

Men maden er måske ikke lige noget som jeg har lyst til igen. Det smagte mest af noget som kommer fra en dåse fra Netto.
Jeg fik en æggemad til 99 kr.
Den var så absolut ikke 99 kr værd. Rugbrødet var også meget lavt kvalitet.

Men ellers et rigtig dejligt sted. God stemning. :-)

29 mai 2019