Besteld: (s)trekdrop Redelijk snel geleverd na bestelling (2 werkdagen). Structuur prima zoals vanouds de Haribo trekdrop. Echter de smaak valt tegen. Minder smaak en zeker niet vergelijkbaar. Helaas... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jullie doen de bestellingen goed daar is niks mis mee . Ik heb geen slechte ervaring . alleen het post bedrijf kan soms produkkten brengen die kapot of gescheurd aan kommen maar dat is veder niet aa... Voir plus
Ik heb de trekdrop besteld in de hoop dat het de ouderwetse smaak zou hebben en ik moet zeggen dat het in de buurt komt maar het zeker nog niet is, de gezuikerde spekjes prima en de dropmix ook, prima... Voir plus
Ik had een Zweedse snoepplatter besteld en had deze vanwege bezoek op korte termijn nodig. Daarom besloot ik contact op te nemen via mail. Tot mijn verrassing kreeg ik snel antwoord en gingen ze ermee... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Welkom bij de heerlijkste webshop van Nederland: Candy Festival! Hier vind je de lekkerste snoep om cadeautjes mee te maken of om te trakteren! We bieden een breed scala aan heerlijke snoepjes van hoge kwaliteit die perfect zijn om cadeau te geven of om jezelf mee te verwennen. Makkelijk online snoep kopen doe je dus bij Candy Festival, waar je nationale als internationale snoepjes kunt bestellen. Bestel jouw snoep vandaag nog bij Candy Festival Ons team van Candy Festival staat voor je klaar voor jouw bestelling. Als online snoepwinkel weten we als geen ander dat sommige snoepjes heel populair zijn, maar misschien lastig te vinden. Heb jij dus een vraag over snoep wat jij niet kan vinden? Laat het ons dan gerust weten! Bestel jouw snoep vandaag nog zodat we het de volgende werkdag al naar je kunnen verzenden. Voor bestellingen boven de € 49,95 betaal je overigens geen verzendkosten!
Coordonnées de contact
Frobenstraat 5, 3045RD, Rotterdam, Pays-Bas
- 0031-10 300 3388
- info@candyfestival.nl
- www.candyfestival.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 80 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Supersnelle service
Supersnelle service, goed verpakt. Lekkere snoep. Jeugdsentiment bij snoep van vroeger

Réponse de Candyfestival
Er wordt niets geleverd
Wel bestellen en betalen. Maar een bestelling versturen is er niet bij. Terwijl er artikelen bij zaten om cadeau te geven. Die zou zo blij geweest zijn met zijn grote bak trekdrop…..Ik heb hier drie keer besteld. De eerste keer, de laatste keer en nooit meer. 😤
Bestelling #35894] (18 augustus 2025), Zendingsnummer
JVGL08019352001936296367 Zending nog niet ontvangen of verwerkt

Réponse de Candyfestival
Geen snoep maar goed opgelost
Geen snoep geleverd. Dhl zegt t in mijn papiercontainer gelegd te hebben maar helaas de foto laat zien dat het niet de mijne is.
Dus moet ik de hele straat langs en aan alle niet naaste buren vragen waar het snoep is voor 20 kinderen die mee dansen op een Europees kampioenschap. Zonder snoep.
Gelukkig hier in België ook winkels die iets verkopen maar wel bijna €60 pleite
En het wordt niet goed opgepakt.
Niet door snoep festival en niet door DHL
Goed op gepakt door candy festival
Kreeg netjes mijn geld terug.
Volgende x bestellen we gewoon weer
Swedish Candy
Swedish Candy, geen variatie , alleen de minst populaire snoep zit erin. Alleen banaan bubs, niet 1 andere bubs. En hele zak smaakt naar zoute drop, omdat er alleen maar drop of banaan in zit. Zonde geld . En geen skulls , enkel 3 drop skulls met rood.
TikTok box artikelen, haalt niet de waarde van 23,99 . Al met al teleurgesteld.
Top service
Top service! Wat je misschien eerder verwacht bij een direct consumentenmerk zoals een reisorganisatie, is Candyfestival, ook voor mijn relatieve kleine bestelling, 100% gericht op een tevreden klant. Dikke 10.
Mysterie box voor 34,95 viel behoorlijk…
Mysterie box voor 34,95 viel behoorlijk tegen. Zijn leftovers in een grote doos gedumpt. Niet leuk om cadeau te doen.
Veel unieke keuzes
Er was veel keuze en zoveel unieke snoepjes. Ik kreeg een mystery box voor mijn moeder, ze was erg blij
De bestelde spullen waren netjes…
De bestelde spullen waren netjes verpakt en snel verstuurd. Het pakketje had ik zo binnen. En als verassing zat er een megakikker in met een kortingscode. Hoe leuk was dat!!
Super en lekker
Het is heel makkelijk om iets op de site te doen en aan te klikken en het komt super snel binnen!!
Over de datum ik kan hem niet meer vinden in mijn bankieren app maar ik heb toen een mysterie box besteld
De snoep is altijd super vers en…
De snoep is altijd super vers en gevarieerd, mijn kinderen zijn altijd weer super enthousiast bij een levering!
Wanneer de kinderen slapen is het mijn beurt natuurlijk! De Halloween doos was ook geweldig
Alles zat in de box en alles werd op…
Alles zat in de box en alles werd op tijd bezorgd
Netjes ingepakt snel verzonden
Super gevulde box
Ik heb de mysterie box besteld voor mijn zoon
Daar heb ik een adventkalender van gemaakt
De box was goed gevuld met genoeg variatie
Prima box!
Super snelle levering super lekkere…
Super snelle levering super lekkere Dubai chocolade pink wauw ga snel weer nieuwe bestellen eet me eigen helemaal groen aan die dingen maar ze zijn heerlijk
Perfect!
Goede levering, goede producten wat is niet goed? Ik zou dit bedrijf perfect noemen!
Echt top
Echt top, snelle levering en super aardig dat je er soms wat extra’s bij krijg , ik ben fan 🥰
Genoeg keuze om te ontdekken
Genoeg keuze om te ontdekken! Volop Amerikaanse snoep in voorraad om te proberen. Persoonlijk zou ik zelf ook een groter assortiment van de Japanse snoep willen zien.
Variatie en topkwaliteit
De variërende productcatalogus maakt dat er voor ieder iets tussen zit, zo bestel ik vaker samen met een vriendin als een soort beloning voor onszelf. De smaak en consistentie van de snoep is uitstekend, enige puntje wat kan zijn is dat als je het langer gemixt bewaard dat er een bepaalde smaak van een snoepje kan overheersen naar de andere snoepjes toe (bv heel zoet/zuur). Service is uitstekend :)
Top ervaring
Het product wat geleverd was beviel. Het was lekker, de bestelling werd snel geleverd en er werd goed gecommuniceerd. Een totaal pakket wat goed beviel.
L’expérience Trustpilot