Carré Jewellery Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Ett fantastiskt smycke, tack! Men leveransen fungerade dåligt, jag fick ingen avisering om att det fanns att hämta, så det höll på att bli returnerat till er!

Virkelig fin service da jeg kom i butikken med et par ældre smykker til reparation og genforgyldning. Smilende, rolig og venlig betjening. Uprætentiøs stemning i butikken. Jeg følte mig velkommen og... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg havde overset man kun bestiller én ørering afgangen. Så bestilte over to omgange med 12 timers mellemrum. Det søde personale som behandlede min ordre var heldigvis så venlige at pakke dem sammen... Voir plus

Har købt de smukkeste guld øreringe med sorte diamanter, online. Har smykker hos Carré siden 90’erne. De smykker som er belagte, holder flot. Har fået ny guldbelægning på de første øreringe, og de... Voir plus

1. Bijouterie

Écrit par l'entreprise

High Quality Jewellery

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

307 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

69 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Smukke og holdbare smykker, og altid god betjening

Altid god betjening i butikken inde i KBH og i Århus. Jeg bor i udlandet, og personalet i KBH er søde til at lægge smykker til side til mig, indtil jeg kommer hjem på besøg. Har handlet hos Carre Smykker siden de åbnede i Århus tilbage i 90’erne, og smykkerne er stadig i fin stand.

5 novembre 2024

Jeg elsker Carré

Jeg elsker Carré
De laver smykker som ikke ligner alle andres
Jeg har købt mange til mig selv men endnu flere til min søster og vi får så mange komplimenter for smykkerne
God service får man også altid hos Carré

7 novembre 2024

Tak for jeres kvalitet og elegance

Carré er et af mine favoritbrands, der har fulgt mig i over 20 år. Jeg bruger fortsat de smykker, som jeg erhvervede mig i starten af mine teenageår, og flere af deres nutidige design er på min ønskeliste.
Tak for at lave kvalitet og styles, der både er tidsløst og evig elegante.

6 octobre 2024

Usmidig og dårlig service

Jeg har købt en del smykker hos Carré, men ved mit seneste køb holdt to af de forgyldte ringe ikke en ok kvalitet. Jeg havde derfor forventet mig en smidig service og ombytning, men det viste sig skulle tage flere måneder med virkelig dårlig service. Jeg kommer ikke til at købe mere fra Carré!

1 août 2024

Flot udvalg på hjemmesiden

Flot udvalg på hjemmesiden. Nemt med vejledning til fx ringestørrelse. Nemt st bestille og meget hurtig levering. Dertil stor fleksibilitet mht nogle dages ekstra returret grundet gave. Desuden leveret i smuk gaveæske. Og meget smukke produkter.
Tak for stor imødekommenhed.

24 juillet 2024

Meget tilfreds

Virkelig god købsoplevelse på webshoppen. Leveringen gik også hurtigt, endda selvom det var i ferieperioden.

3 juillet 2024

Smukke smykker

Jeg har været kunde hos Carré i mange år, men det er første gang, jeg bestiller, via deres webshop.
Udover udvalget af vidunderlige smykker - det kan være svært at begrænse sig :) - er hjemmesiden nem og overskuelig, og leveringen var virkelig hurtig!

28 juin 2024

God købsoplevelse

Jeg har købt det smukkeste smykke til min niece i studentergave. Jeg fik virkelig god assistance af ekspedienten, da jeg skulle vælge. Halskæden blev pakket meget fint ind.

28 juin 2024