Jammer dat ik niet lager kan beoordelen, want zelfs 1 ster is het niet waard. Toevallig lees ik hieronder bij andere reacties dat ik dus (helaas!) niet de enige ben die totaal niet te spreken is... Voir plus
Kwaliteit spijkerbroek waardeloos. Ik heb vorige aar twee spijkerbroeken vervangen omdat deze op de achternaam scheurde. Ik dacht slijtage misschien. Twee nieuwe gekocht en deze deden na iet... Voir plus
Super onvriendelijk personeel in de winkel Antwerpen Meir. Geen vriendelijk woord aan de kassa. Ze rekenen een zakje aan terwijl ik duidelijk had aangegeven er geen nodig te hebben. Om haar fout terug... Voir plus
Ben al diverse malen bij de cotton club Zaandam binnen geweest en verbaas me elke keer hoe vriendelijk, lief en behulpzaam het personeel is. Niets is ze teveel en komen zelf met hele leuke ideetjes aa... Voir plus
Postbus 910, 5000 AX, Tilburg, Pays-Bas
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Tevreden over de kleding, maar facturen kloppen niet, als je dit vervolgens aangeeft wordt er niets veranderd, maar brengen ze wel extra kosten in rekening.

Réponse de Cotton Club
Een broek van 60 euro gekocht, lubbert al na 1 wasbeurt enorm uit, kan ik gelijk weggooien. Echt geen aanrader, super slechte kwaliteit.

Réponse de Cotton Club
Online besteld en snel in huis, vervolgens ook snel twee pakketjes terug gestuurd. Hier zijn beide pakketje wel gesignaleerd maar tot zover maar een retour geboekt, al bijna een maand later. Ik mail en doe van alles maar een antwoord wat ik terug krijg is dat ik geduld moet hebben.
Niet fijn en begrijpen de situatie niet.

Réponse de Cotton Club
Een van mijn go to winkels.
Zodra ik op de site kijk, wil ik bijna altijd alles hebben. Soms zijn artikelen inderdaad aan de prijzige kant ten opzichte van de kwaliteit. Ik heb niet de ervaring van sommige dat kleding gaat pullen of heel snel vaal wordt. Bij mij ziet het er allemaal nog netjes uit. Kan dus heel persoonlijk zijn. :) Voor mij een hele fijne winkel, heb ook nog nooit contact hoeven opzoeken met de klantenservice.

Réponse de Cotton Club
De kleding is vaak heel leuk, alleen de kwaliteit laat wat te wensen over. Helemaal al kijk je naar de prijzen. Broeken worden snel vaal, rokjes zijn soms erg slecht afgewerkt, kledingstukken gaan zeer snel pullen..
Jammer, vooral omdat het er wel leuk uitziet en prijzig is!

Réponse de Cotton Club
Prachtige kleding, zit echt heel goed. Sluit mooi aan op je je lichaam. Ik heb hier 2 jurkjes gekocht en ze zijn beide geweldig. Levering was perfect, zelfs een aantal dagen voor de kerst nog de volgende dag in huis ondanks de kerst drukte. Geweldig! Ik raad deze winkel echt aan, de online- en normale winkel.