1. Magasin de vélos
  2. Vente en gros de vélos
  3. Magasin d'accessoires de vélo

Informations provenant de diverses sources externes

Crescent cykelaffär - Crescent är en kvalitetscykel, gjord för svenska förhållanden. Se våra cyklar i vår webbutik och beställ smidigt och tryggt på nätet

3,7

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

8 avis

Köpt en Crescent Elton för 31000kr och…

Köpt en Crescent Elton för 31000kr och det har bara varit strul, haft den inlämnad 6 ggr på 3 år.
Fått 2 st motorer bytt, 1 st kontrollbox, 1 st lcd skärm, 1 st nytt batteri och en sak till som jag glömt. Visst jag har fått allt på garanti men så roligt är det inte att behöva lämna in hela tiden mör man pendlar med den och ej har bil..

16 octobre 2024
Avis spontané

Köpte en crescent holma för knappt två…

Köpte en crescent holma för knappt två år sen och det har bara varit problem med den. Otroligt besviken på kvaliteten. Man förväntar sig mer när man betalar 10000 för en cykel. Utifrån mina erfarenheter skulle jag inte rekommendera någon att köpa en crescent-cykel.

20 août 2024

DÅLIGT.

Här finns inga kontaktuppgifter alls.
Inget svar på mail? Dom kommer tillbaka.
Under all kritik. Hoppas. Min nya cykel är bättre.

11 juillet 2024
Avis spontané

Elcykeln Elmer, batteriluckan tål inte minusgrader

Elcykeln Elmer har, just nu, en batterilucka som INTE tål minusgrader.
En liten plastflärp måste tryckas upp för att öppna batterilådan. Det gick bra tills det blev minusgrader, kylan gjorde att plastflärpen gick mitt av och luckan kan inte användas.
Redan vid köp av cykeln ifrågasatte jag denna konstruktion då det krävdes ganska stor kraft att öppna luckan.
MEN nu utvecklar Crescent en ersättningslucka som ska bli leveransklar i januari 2024. Så tills dess är det silvertejp som gäller😁.
Det positiva är att jag fick snabbt svar och en bra förklaring av Crescent.
Så jag återkommer med uppdatering i januari, när den nya batteriluckan har testats.

27 novembre 2023

Urusel konstruktion på crescent Elina, samt dålig kontakt med Crescent.se

Jag har en elcykel crescent Elina, som jag haft i 4 år. Strömkabeln som går från batteriet till motorn på framhjulet, hålls på plats mot framgaffeln av två klämmor. Vid den övre klämman har några av ledarna i kabeln utmattats och gått av. Jag bedömer att det beror på att övre klämman och/eller kabeln inte är utformade så att man får en mjuk böj på kabeln då man rör på styret. Det märktes först vid svängar att motorn började hacka eller lägga av helt. Man måste väl kunna svänga med en cykel? Varje gång man gör det så skaver det mot kablen, som inte är förstärkt vid denna känsliga punkt. Denna kabel kan inte bytas ut, utan att man samtidigt byter ut motorn i framhjulet. Kostnad ca 5000 kr. Inte alla elcyklar har denna urusla konstruktion, men Crescent Elina har det. När jag var i kontakt med crescent.se samt cycle europe påstår man att detta är ovanligt och beror på yttre påverkan. På elcykelforum, samt efter samtal med flera cykelhandlare får jag uppfattningen att det inte är ovanligt, och jag får skickat filmer till mig, om hur man själv lagar skadan med lödning och krympslang. Jag får rådet att inte betala 5000 kr för att byta en motor, som enbart skulle bytas för att kabeln inte har en koppling så att man kan byta enbart kabeln. När motorn inte fick ström pga kabelbrott, mitt i en uppförsbacke ramlade jag och slog mig illa. Denna cykel blir nämligen blytung utan motor, och jag kan inte trampa utan motor. Som pensionär har jag alltid varit så försiktig med cykeln, och den har aldrig varit upphängd på bilen, som crescent påstår, som då skulle kunnat sträcka kabeln Som reumatiker kan jag helt enkelt inte lyfta den. Crescent erkänner inte den skadan som en dålig konstruktion. Jag rekommenderar inte crescent. Om det varit en bil så hade man krävt att alla bilar av den modellen hade återkallats. Fy skäms på er!

13 septembre 2022