Tack snälla för ett otroligt trevligt bemötande! Hade en dålig start på min leverans av lådcykel men det tog ni igen med råge. Tack till den trevliga killen från ecoride som ringde mig och uppdater... Voir plus

Ecoride i Malmö! Fantastiskt bemötande varje gång. Har de bara möjlighet så hjälper de till direkt och ger verkligen det lilla extra. När den gamla trotjänaren från 2018 (Ecoride Ambassador) blev s... Voir plus

Trots lång leveranstid pga Corona är jag extremt nöjd med cykeln och den service jag fått av butiken. Jag har varit inne och fått hjälp med flera småsaker utan kostnad och fått många tips och råd. B... Voir plus

1. Véhicules & transport

Ecoride is an innovative company that, since its founding in 2008, has established itself as a leading player in the e-bike market. With roots in Gothenburg and over 150,000 e-bikes sold, we take pride in offering modern transportation solutions that seamlessly combine functionality, style, and safety. Our passion for e-bikes drives us to continually develop products that meet both today’s and tomorrow’s needs. Our latest models set new industry standards with integrated IoT technology and market-leading anti-theft solutions, providing our customers with both peace of mind and complete control over their e-bikes. By combining advanced technology, premium materials, and thoughtful design, we aim to deliver products that not only simplify everyday life but also contribute to smarter, more responsible ways of traveling. With production and development based in Gothenburg and a strong focus on innovation and quality, we continue our journey to deliver the best e-bikes on the market. Whether commuting in the city or exploring the countryside, you can trust that an Ecoride is built to last—and built to move you forward in style.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

250 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Var på husbilssemester med våra…

Var på husbilssemester med våra elcyklar. Jag hade en Ecoride (killen en annan) och upptäcker i Landskrona att ”blippen” och nycklarna är hemma i Stockholm. Såg ni hade butik i Malmö så vi åkte dit med cykeln. Den supergulliga tjejen i butiken visade hur man ställde om displayen så jag kunde få igång cykeln och köra utan blipp. Det kallar jag suverän service! Nu kunde vi ut och cykla på semestern! Enormt stor hjälp för oss!
Tusen, tusen tack till denna tjej för hjälpen!!!

31 mars 2026

Ambassador 4 fungerar bra – tills vintern kommer

Jag tycker verkligen om Ecoride på många sätt – varumärket, servicen (som alltid varit otroligt bra) och själva cyklarna. Jag har haft min Ambassador 4 i cirka ett halvår och överlag har den fungerat utan problem. Fram till vintern slog till har jag varit väldigt nöjd.

Tyvärr har kylan lett till ett ganska stort användarproblem: batteriluckan fryser fast. Vid flera tillfällen har jag inte kunnat använda cykeln alls och har behövt vänta i dagar på plusgrader för att ens få i batteriet. Det är extra frustrerande eftersom elcykeln är tänkt att fungera just som ett smidigt vardagsfordon – även vintertid.

Utöver det upplever jag att batteriluckan är onödigt krånglig och osmidig att få på plats, även när den inte frusit. Det känns som en konstruktionsdetalj som hade kunnat lösas betydligt bättre.

I cykelkorgen som medföljer sitter inte bottenplattan fast vilket gör att den hoppar till vid varje litet gupp. Får många blickar när jag cyklar för att den skramlar så mycket.

Sammanfattningsvis:
Fantastisk service och ett starkt varumärke, men en tydlig svaghet i designen som framförallt påverkar användbarheten vintertid. Hoppas verkligen att detta kan förbättras i framtida modeller.

7 janvier 2026

Ruotsalaista laatua

Erinomaista palvelua! Ruotsalaisella laadulla tehty sähköpyörä on vakaa ja erittäin miellyttävä ajaa. Pyörissä on myös valmiiksi mietitty tarakka, johon saa suoraan kiinni AVS korin. Parasta oli myös se, että pyörän sai koeajaa Stokiksen myymälän läheisyydessä, joten ei tarvinnut ostaa sikaa säkissä.

10 décembre 2025
Avis spontané

Beställde en lådcykel på ecorides…

Tack snälla för ett otroligt trevligt bemötande!
Hade en dålig start på min leverans av lådcykel men det tog ni igen med råge.
Tack till den trevliga killen från ecoride som ringde mig och uppdaterade mig om min leverans och erbjöd den absolut bästa kompensation jag någonsin fått i mitt 35åriga liv.
Ni har numera en otroligt nöjd kund som helt klart vet vart jag vänder mig nästan gång det är dags för ny cykel!

6 novembre 2025
Logo de Ecoride

Réponse : Ecoride

Hej Camilla,

Tack för att du delar din upplevelse – vi förstår verkligen din frustration över situationen och fördröjningen. Vi har varit i kontakt med utlämningsstället/återförsäljaren, och en åtgärd är nu på gång för att lösa problemet med din cykel.
Vi beklagar att kommunikationen inte har fungerat som den ska och att du som kund har behövt följa upp själv. Det är självklart inte den upplevelse vi vill att någon av våra kunder ska ha.
Vi kommer att kontakta dig under dagen och uppdatera dig om ärendet.

Team Ecoride

Hej fantastisk service som alltid och…

Hej fantastisk service som alltid och personalen gör alltid det lilla extra. Är så glad att jag köpte min cykel på ecoride! Värt det alla gånger, köp inte på nätet! Du står helt ensam om det händer ngt med din cykel!

8 octobre 2025