Na wat vertraging bij de bestelling via messenger contact gezocht. Er werd direct gereageerd. Na het lezen van reviews maakte ik me wat zorgen. Dit werd direct opgepakt en een dag later werden alle s... Voir plus
Lisez les avis des autres
Had 2 plasma aanstekers besteld,1 voor mijzelf,1 cadeau.Maar bij ontvangst,was er 1 die kapot was,en de meegeleverde oplaadkabeltjes paste niet op de aanstekers.mail gestuurd,en kort daarna mail terug... Voir plus
Bestelling moet ik nog daadwerkelijk zien. Deze is binnen NL verstuurd en komt nu per vliegtuig naar Curaçao. We zijn benieuwd. Over de communicatie ben ik matig te spreken. Meerdere berichtjes gestuu... Voir plus
Prima website, alleen miste ik de informatie en status wanneer mijn bestelling werd verzonden. Na bijna 1 week heb ik per email een navraag gedaan over de status vam de bestelling. Prompt de volgende... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Cuberna is hét premium lifestyle platform voor jou! Het assortiment bestaat uit producten die naadloos aansluiten bij jouw Premium Lifestyle. Van handgemaakte humidors, sigarenaccessoires als aanstekers en kokers tot luxueus meubilair, bij ons zit je goed. Ons magazijn en kantoor bevinden zich in Emmen vanwaar wij dagelijks alle werkzaamheden verrichten om onze klanten van dienst te kunnen zijn. Wij proberen alles op één locatie te houden, zodat wij onze klanten de beste service kunnen verlenen.
Coordonnées de contact
Kapitein Grantstraat 3, 7821AP, Emmen, Pays-Bas
- info@cuberna.nl
- www.cuberna.nl
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Reageren niet op contact
Informatie op de websitebezoek klopt niet met wat er geleverd wordt. Wij hebben een wijnkoelkast gekregen, maar een wijnklimaat kast gekocht. Helaas regeert het bedrijf niet op de mailtjes die gestuurd zijn met vragen hierover. Zeer teleurstellend.
Er staat dat je in termijnen kan…
Er staat dat je in termijnen kan betalen maar dat klopt niet. Heb het 2 keer geprobeerd en vind het erg onbetrouwbaar overkomen. Prachtige spullen alleen vind ik het heel apart dat er alleen tussen 12 en 2 uur snachts word gereageerd en dat er beloftes worden gedaan die niet waard gemaakt kunnen worden. Ik heb mijn orders geanuleerd en weet niet zeker of je deze website kan vertrouwen want het lijkt niet al te betrouwbaar te zijn.

Réponse de Cuberna
Veel woorden, weinig daden!
Citaat van hun website:
"Je kan mailen naar: e-mail adres klantendienst. Op werkdagen reageren wij vaak dezelfde dag nog."
Mail gestuurd op 3 juni ivm met valse beloftes over het aantal ontstekingen van een plasma-aansteker (20 ipv de geadverteerde 300). Omdat dat verschil net iets té groot was, mailde ik de klantendienst hierover en vroeg om uitleg. Drie (!) dagen later nog steeds geen reactie.
Tevens worden reviews - met lage score (nvdr) - niet geplaatst.

Alles helemaal prima
Keurige humidor snel geleverd top
Cohiba sigarenaansteker
Keurig en in uitstekende staat geleverd. Mooie sigarenaansteker die geheel aan mijn wensen voldoet. Bedankt Cuberna.
Ik heb inmiddels meerder bestellingen…
Ik heb inmiddels meerder bestellingen gedaan bij Cuberna. Service is prima. Terugkoppeling bij een kleine vertraging ook heel goed en producten altijd van een goeie kwaliteit.
Gewenste product volop beschikbaar
Gewenste product volop beschikbaar; snelle levering.
Verkeerde aritkel geen reactie meer
Ik bestelde een zwarte humidor maar kreeg een bruine. Heb na wat mailverkeer nu 2 keer een mail ontvangen dat er morgen een retourlabel opgestuurd word. Tot op heden niks gehad. Dus kan ook mijn geld niet terug krijgen. Ook vreemd dat er alleen tussen 23:00 en 01:30 uur s'nachts word gereageerd.
VORSICHT!!!Unseriöser und unehrlicher …
VORSICHT!!!Unseriöser und unehrlicher Händler! Ich hatte im November letzten Jahres ein Feurzeug gekauft, die Ware wieder ordentlich retourniert und zurückgeschickt. CUBERNA hat die Annahme verweigert, netter Trick! Dadurch sind mir noch zusätzlich EUR 10,- Rücksendung an mich entstanden. Meinen Kaufbetrag habe ich bis dato auch nicht mehr bekommen. Absolut unseriöser Händler, der mit "Lifestyle" wirbt!

Réponse de Cuberna
Mooie producten en goede service
Prachtige humidor besteld en ontvangen. Mooie zware kwaliteit en een sieraad voor in je huis. Goede en snelle service.
Slechtste ervaring ooit
Helaas kan ik niet anders dan deze review geven aan Cuberna. Begrijp me niet verkeerd, want ik gun ieder bedrijf het beste, maar er zijn inmiddels teveel grenzen gepasseerd om het hierbij te laten zitten.
Na in het begin nog ogenschijnlijk goed en probleemoplossend contact over een retour van een wijnklimaatkast (aanschafwaarde: €750,-) is er nu al 2 weken geen opvolging van mijn retour vanuit Cuberna en staat de kast nog steeds bij mij in huis. Dit bedrijf heeft de meest asociale klantenservice die ik ooit heb ervaren en ik wil dan ook potentiële consumenten waarschuwen om hier geen bestellingen te doen. Wellicht zijn ze fantastisch in de verkoop van kleine artikelen zoals sigaren etc, maar in dit dure prijssegment mag je meer service verwachten. Conclusie, ik heb een kat in de zak gekocht voor meer dan €700 euro en zal hier dan ook NOOIT meer iets bestellen of positieve reclame over maken. Ze hebben me zelfs gevraagd om geen negatieve review te schrijven als ik geholpen zou willen worden met mijn retour, dus waar ze wel goed in zijn is dreigementen uiten. Ik verwacht dan ook dat de stilte blijft als deze review gepubliceerd wordt. Heeft u ooit zoiets meegemaakt!? Ik sta nog steeds perplex, maar hoop middels deze transparantie mensen te behoeden.
Ondanks de feestdagen nog redelijk snel…
Ondanks de feestdagen nog redelijk snel geleverd, in stevige verpakking en zonder problemen.
En savoir plus sur les différents types d'avis.