Volo Ancona Milano partito con 4 ore di ritardo per un guasto tecnico a Roma fiumicino . Al mattino un altro volo rientrato subito dopo la partenza per un altro guasto ( dubito a questo punto dell'af... Voir plus
Lisez les avis des autres
Das Fluggerät ist schon etwas in die Jahre gekommen, es waren verschiedene kleinere Defekte in der Kabine festzustellen. Aber im Wesentlichen war die Maschine sauber, bis auf die schwarzen Fingerabdrü... Voir plus
DAT fløy for Norwegian fra Oslo til Kreta 17.09.24 og returen utførte også DAT den 01.10.24. Hadde betalt for Norwegian komfort og fikk hønngamle fly med nedsittede seter, veldig skittent og ekstremt... Voir plus
3 mal hat DAT einen gebuchten Flug storniert. Leider hat sich die Lufthansa diese Truppe als Dienstleister für Inlandsflüge ausgesucht. Der Flug selbst war in Ordnung, das Vorher und Nachher eine abso... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
DAT er et dansk flyselskab, der blev grundlagt i 1989 af Kirsten og Jesper Rungholm. DAT, tidligere kendt som Danish Air Transport, startede med et tomotors fragtfly, der fløj med alt fra post og pakker til væddeløbsheste. I dag flyver DAT med én million passagerer årligt i en flåde bestående af ATR-flyr og Airbus A320. DAT har regionale ruter i Danmark, Norge, Italien og Tyskland. Udover de skemalagte ruter, der kan books via dat.dk, tilbyder DAT også ad hoc charter-services og driver ACMI-kontrakter. Vores +600 ansatte kommer fra 20 forskellige lande og er tilknyttet et af vores fem hovedkontorer.
Coordonnées de contact
Lufthavnsvej 4, 6580 Vamdrup, 6580, Vamdrup, Danemark
- marketing@dat.dk
- www.dat.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Super flot service til Bornholmerne.
I dag har jeg fået en super service af Jesper Rungholm Dat Bornholm. Jeg skal over og overvære min yngste datters bachelor d. 16 juni i København og skal rejse ud og hjem samme dag. Desværre er det lige midt i Folkemødet som afholdes på Bornholm, så priserne er noget højere end normal grundet flere afgang til vores dejlige Bornholm. Så jeg skrev til Jesper Rungholm og forespurgte, om der ikke var en anden pris for os Bornholmer, da jeg rejser fra Bornholm og til København. Tænk en flot service fra Jesper Rungholm side. Han har frigivet nogle flybilletter til os bornholmer den uge der rejser til København. Det skal der til siges, at jeg i forvejen støtter Dat Bornholm, da jeg ofte rejser over til vores børn & børnebørn, samt møder i København. Husk at støtte DAT Bornholm, de er til for os Bornholmer og ofte tilpasser vores behov på øen.
Dat samarbejde ikke med andre…
Dat samarbejde ikke med andre flyselskab, skal du videre med et anden flyselskab, SKAL DU TJEKKE UD OG IND IGEN MED DIN BAGAGE !!!???
Dat aflyser fly 10 timer inden afgang…
Dat aflyser fly 10 timer inden afgang på mail. Kl 23 aften tikker en mail ind om aflysning af fly med afgang kl 9.30 næste morgen. Begrundelse er Covid-19. Kan de stadig bruge den undskyldning efter halvandet år med Covid-19?
Det er på alle måder for dårligt. Som minimum må de skrive en sms, da mail naturligvis ikke bliver tjekket sent aften til tidlig morgen. Det resulterer i 2,5 timers ventetid i Aalborg Lufthavn.
Fin flyveoplevelse og nem booking,
Fin flyveoplevelse og nem booking,
Men de flyttede min billet så jeg havde lang ventetid under mellemlandinger og på trods af ledige pladser på det forrige fly ville de ikke ombooke min billet.
Skulle akut have min søns hund med fra…
Skulle akut have min søns hund med fra Aalborg til København. Aldrig har jeg set og oplevet så god kundeservice. Sad i Aalborg lufthavn og blev mødt af en dejlig sød medarbejder der gave børnefamilierne og jeg adgang til flyet først. Fik den bedste behandling ombord og blev spurgt til om alt var ok. Og fik desuden et smil og en sød bemærkning på vejen ud af flyet. Ikke sidste gang jeg benytter DAT. Gode priser og dejligt service niveau.
Suddenly moved my flight 2,5 hours…
Suddenly moved my flight 2,5 hours ahead of planned departure on a weekday. They have provided no good reasons for such, and it's seriously messing up my meeting schedule for the day – as in, completely ruining everything.
Elendigt selskab.
2 flyvninger på en weekenden. Begge gange forsinket med over 30 min på ruten Aalborg - København.
Det er simpelthen for ringe.
Samtidig så er jeres free seating ikke særlig corona venligt, da der opstår anarki ved gaten omkring at komme ombord først for at få et godt sæde.
Flyver med SAS fremover.
Elendig brugeroplevelse af hjemmeside!
Jeg er ekstremt utilfreds med brugeroplevelsen af hjemmesiden.
Når man bestiller ungdomsbilletter fremgår det at man ikke kan ombooke eller ændre navn, men der står ikke "ingen refusion", som ved de andre billetter. Derudover bliver man gjort opmærksom på at det koster 45 kr. at refunderer billetterne.
Alligevel finder jeg ud af at man ikke kan refunderer billetterne, som der står med småt, hvilket gør at jeg lige har mistet 600 kr.
Det er virkelig elendig service, at det fremgår at man kan "refunderer/annullerer" for 45 kr. men så finder ud af at man slet ikke kan.
Nemt at bestille
Nemt at bestille, helt standart på prisen og to gode flyrejser uden det mindste bøvl. Rejste med kat og der var ingen problemer her.
Jeg var for første gang i over 10 år…
Jeg var for første gang i over 10 år ude at flyve med DAT fra Aalborg til Kastrup Tur/Retur for et par uger siden.
Og vil HELT KLART anbefale DAT til alle jeg kender - Det er både billigt og et super godt alternativ til hvis man har det svært med de mange timer i tog eller bus.
Og udover at det er blevet min favorit rejsemåde - Er det jo også en fed oplevelse at flyve 🙂
En anden og meget vigtig ting jeg gerne vil fremhæve er, at der var på af turene jeg var på FULD BOOKET - Og ved ikke om det er standard at man ikke booker alle pladserne.
Men det syntes jeg virkelig var LUKSUS 😎
Jeg har aldrig oplevet så dårlig en…
Jeg har aldrig oplevet så dårlig en behandling som hos DAT. Jeg blev forsinket i 8 timer i på en rejse fra Aalborg til København, og de nægter at dække mine ekstra omkostninger og give erstatning, så flyv aldrig med dem for de gør intet for at hjælpe dig, hvis noget går galt.
DAT og corona
Den 20 januar fløj jeg med DAT til og fra Bornholm i forbindelse med mit arbejde.
Jeg må sige, der var ikke mange corona restriktioner her. Folk havde mundbind på, men man sad som sild i en tønde, der var totalt proppet, Underligt, når der alle steder i lufthavnen står, at der skal være 2 meters afstand mellem folk. En stewardesse forklarede mig at flyselskabet ikke var forpligtiget til at sørge for afstand hit corona, og hun opfordrede mig til at købe 2 sæder næste gang.
Super service og jeg håber, at folk ikke blev smittede med corona på turen.
super godt :-) bedste flytur jeg har…
super godt :-) bedste flytur jeg har haft
Coronatid med DAT
Det er med undren under denne corona nedlukning ,der i øjeblikket præger verden,og også vores dejlige Danmark,jeg oplevede en tur KBH.Rønne,og retur..I tog og lufthavn var der de 2 m. afstand som anbefalet. Da vi kommer op i flyet,blir vi mødt af stewardesse,der står med håndsprit (passagsererne står med håndbagage og billet). Og hver sæde er besat????Ingen afstand??? Når folk forlader flyet,blir vi opfordret til at tage hensyn, men det der sker,er at alle rejser sig som de plejer!!!! INGEN AFSTAND!!!Kunne sprit ikke gives,når vi forlader terminal(mere plads,og ikke presset sammen ,lige inden for trappen. Og så mindre antal passagerer??? Der kan jo ikke holdes afstand!!!! Oplevede mand med to mindre drenge,der blev spredt på 3 forskellige rækker...i coronatid,er det ikke godt nok!!!!
Fly fra København til Ålborg kl
Fly fra København til Ålborg kl. 10 blev via e-mail ændret til 10.40. Kom ud i lufthavnen og fik et kvarter senere besked om udsættelse til 11.00 via mail. Så stod der pludselig at flyet afgik 12.30 fra gate B4 på afgangs tavlen. Så skyndte jeg mig op til gaten der stod så at flyet var udsat til 12.55 Jeg måtte jo bare
vente. Så skete der det at flyet skulle til Bornholm Istedetfor.
Der var ikke kommet nogen besked. Med uforrettet sag satte jeg mig ned hvor alle gatene er nævnt. Så kom der besked om at der kom info 15.30.inden da havde jeg ikke fået besked om at jeg var ombooket. Kl. 15.25 fik vi besked om at der gik et fly kl. 16.00 til Ålborg. Da jeg kom til gaten blev jeg afvist fordi jeg ikke havde fået besked om ombooking. Heldigvis kunne den unge mand i gaten hjælpe mig så jeg kom med. Dx162 ( første fly Dx159). Jeg synes bestemt der manglede information.
Men nu en negativ og positiv oplevelse flyet kunne ikke lande i uhyggeligt Ålborg vi måtte returnere til København. Efter Ca. 45 min oplyste kaptajnen at han ville prøve igen. Landingen lykkedes stort hurra til kaptajnen der blev klappet.
Min søn ventede i Ålborg de fik ingen informationer. Bla. Fik de ingen information om at flyet var returneret.
Jeg skulle have været afsted kl. 10 men kom først til Ålborg Ca. Kl 20 altså 10 timer undervejs med meget dårlig information.
Billigt møg flyselskab...
For at sige det kort er det et billigt møg selvskab. De er heldige at Norwegian har økonomiske problemer og de på den måde har fået mere plads. Normalt kan man tale om at få hvad man betaler for, men med et selskab der har samme pris som Norwegian og SAS er det utroligt hvor lav en kvalitets service og rejse man får. Hvis muligt, flyv med et andet selskab selv hvis det koster lidt mere. På den måde undgår du også forsinkelser på 3 timer uden noget information eller eller frustration på mangel af mad/drikke kuponudløsning fra DAT.
Hvis du ved et uheld er kommet til at bestille fra DAT kan du ringe til SAS eller andre en time før deres fly har afgang og få en billet der istedet.
tak til Jesper og hans fantastiske…
tak til Jesper og hans fantastiske besætning på turen med DAT til porto santos. super corona sikkerhed med både tjeck før og efter rejsen, det må vi gøre en anden gang, hvor også potteren virker på golf banen, tak for en god tur.
anne og jan Damborg
Vi har lige været på en fantastisk tur…
Vi har lige været på en fantastisk tur til Porto Santo med DAT. Super service og et virkelig dejligt fly. Vi gør det gerne igen.
Vibeke og Erling Petersen
Mega dårlig service
Mega dårlig service! Jeg ville bestille ungdoms-flybilletter, men blev ført videre til en side, der sagde, at min bestilling ikke var gået igennem. Jeg skyndte mig derfor at bestille nogle andre billetter. Den første billet gik så alligevel igennem og jeg er blevet trukket for dem, men som jeg ikke skal bruge alligevel, da jeg købte nogle andre i stedet grundet beskeden om, at min bestilling ikke var gået igennem. Nu vil DAT så ikke refundere den første billet, fordi den var gået igennem. Det er simpelthen så dårlig service. Det er jo ikke for sjov, at jeg bare shopper rundt og køber en masse flybilletter, for så bare at få dem refunderet efter. Det er fordi, jeres system ikke virker, at jeg vælger at købe andre billetter. Ved bestillingen af mine sidste billetter, blev jeg fint ført videre til en side med: "DIN RESERVATION ER MODTAGET." Det var den side, der ikke blev vist ved første bestilling. DAT vil ikke refundere lufthavnsafgifterne, som er 3/4 af billettens pris. Det er bare ikke i orden. I må betale, når der er fejl i jeres system og ikke jeres kunder.
Vi fløj hjem til Aalborg igår d.6/10…
Vi fløj hjem til Aalborg igår d.6/10 2020 kl.11.20 fra cph.
Alt er fint,god indtjekning,flinkt personale,præcis.Vi har vores barnebarn med,som bliver en smule luftsyg,så vi vil tage en pose til hende.
3 ud af 4 poser var der brugt tyggegummi i..det er virkelig dårlig stil😡😡😡addd
L’expérience Trustpilot