Volo Ancona Milano partito con 4 ore di ritardo per un guasto tecnico a Roma fiumicino . Al mattino un altro volo rientrato subito dopo la partenza per un altro guasto ( dubito a questo punto dell'af... Voir plus

Das Fluggerät ist schon etwas in die Jahre gekommen, es waren verschiedene kleinere Defekte in der Kabine festzustellen. Aber im Wesentlichen war die Maschine sauber, bis auf die schwarzen Fingerabdrü... Voir plus

DAT fløy for Norwegian fra Oslo til Kreta 17.09.24 og returen utførte også DAT den 01.10.24. Hadde betalt for Norwegian komfort og fikk hønngamle fly med nedsittede seter, veldig skittent og ekstremt... Voir plus

3 mal hat DAT einen gebuchten Flug storniert. Leider hat sich die Lufthansa diese Truppe als Dienstleister für Inlandsflüge ausgesucht. Der Flug selbst war in Ordnung, das Vorher und Nachher eine abso... Voir plus

1. Compagnie aérienne

Écrit par l'entreprise

DAT er et dansk flyselskab, der blev grundlagt i 1989 af Kirsten og Jesper Rungholm. DAT, tidligere kendt som Danish Air Transport, startede med et tomotors fragtfly, der fløj med alt fra post og pakker til væddeløbsheste. I dag flyver DAT med én million passagerer årligt i en flåde bestående af ATR-flyr og Airbus A320. DAT har regionale ruter i Danmark, Norge, Italien og Tyskland. Udover de skemalagte ruter, der kan books via dat.dk, tilbyder DAT også ad hoc charter-services og driver ACMI-kontrakter. Vores +600 ansatte kommer fra 20 forskellige lande og er tilknyttet et af vores fem hovedkontorer.

2,3

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

487 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

2,3

Tous les avis

24 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Comodi, veloci e efficienti.

Volato con Dat per raggiungere le varie isole siciliane, servizio eccellente. Piloti e equipaggio super, atterraggi morbidi e imbarchi veloci.

5 septembre 2024

Late and slow with boarding baggage

I flew with DAT covering for British Airways and the experience wasn't the best in my opinion.
We were delayed because of slow boarding and unfortunately missed our take off slot. The baggage took to long to be put unto the plane and felt like things could of been quicker.

28 août 2024

Pessimo servizio all'aereoporto di…

Pessimo servizio all'aereoporto di Lampedusa....personale al check-in scortese e poco preparato.grande maleducazione nei confronti dei turisti.Peccato che la tratta di Lampedusa l abbia la DAT. Alla signora del check-in consiglio di aprire un negozio di souvenir a Lampedusa.

5 septembre 2024

Ville helst give minus 200 stjerner

Ville helst give minus 200 stjerner. Så ligeglad med deres kunder kan man ikke være. Første booking bliver aflyst. Så ombooket til en senere afgang samme dag. Har skulle ombooke færge og aftaler. Sidder i lufthavnen og er checket ind og får sms på flyet er forsinket 25 minutter. Hvilket gør ingen af mine aftaler kan realiseres på Bornholm i dag. Over 10000kr spildt samt nu 2 døgn i stedet for 1 arbejdsdag. Kan ikke anbefale dem og flyver ALDRIG med dem mere.

10 juillet 2024

Aldrig mere DAT

Aldrig mere DAT
Jeg har aldrig oplevet noget lignede:
Aflysning via mail og sms 4 timer før planlagt afg. Og med kombardo udsolgt,
Ingen tilbud om refusion, kompensation eller dialog da jeres kundeservice er lukket på det tidspunkt I sender aflysningen ud, smart!
Jeres undskyldning : flyskift og ikke plads til alle, right🤔I har overbooket har I
Jeg skulle have læst alle de dårlige anmeldelser inden jeg bookede.
Shame on you
Hilsen J. Nordahn

4 avril 2024

Ugrunnet kanselleringer og utsettelser

Vi hadde bestilt reise fra florø til oslo, ble først flyttet fra en fredag til torsdag, også på torsdagen ble det flyttet fra rundt 12.00 til 20.00 også rundt klokken 15.00 ble reisen kansellert, grunnen var at de ikke hadde "nok" passasjerer. Og vi booket over til Widerøe som faktisk klarer og holde rutene sine. Om dere skal fly, velg Widerøe👍

28 mars 2024

3.800 kr. fløj ned i D. A. T. store lommer

I starten af feb. booker jeg en billet fra Rønne til Billund til folkemødet og betaler 1800 kr. for den. Altså inden jeg skal flyve om 4 måneder. Jeg booker også til to personer Billund - Rønne og retur i uge 29 og betaler i alt 2.056 kr. for dem. Altså billetter bestilt i god tid til super travle uger. Jeg bliver forhindret og refundere billetterne. TÆNK ENGANG jeg mister alle mine penge undtagen 101,40 kr.
At det overhovet er lovligt det fatter jeg ikke. 3.800 kr. fløj sin vej til D.A.T I kan godt sælge de plader til anden side i de perioder. Folkemøde og ferien i uge 29. Et gebyr er fair nok, men HELE beløbet.... I skulle skamme jer, synes jeg. 0 stjerne herfra. Ingen fleksibilitet. Dårlig service.

4 mars 2024

Skulle i dag afsted med flyet kl 1720…

Skulle i dag afsted med flyet kl 1720 og da der var tåge af der udsigt til forsinkleser, det kan man jo ikke gøre så meget ved, men den info der kom fra Dat, ja det noget man kunne have gjort noget ved, for der var INTET info fra dem, med jævne mellemrum blev afgangen opdateret på skørmen at nu var der info kl, det og det, men INTET info kl. det, nej bare en ny tid til Info, som så heller ikke gav noget af sig.
Fik så en sms, om at nu flæj vi kl 1815, det var så også løgn, for det blev igen udsat til 1835, og når man fik fat i en bag skranken, ja så vise de ikke noget.
Havde jeg et andet valg af flyselskab, ja så ville jeg bruge det en anden gang, så man kan som selskab, jo skide på service, når man er den endste der flyver hertil.

15 février 2024

Voldsom forsinkelse

Havde den 12/1-24, taget tidligt fri fra arbejdet for at nå fly kl 15.55.
Flyet blev forsinket over flere gange, og kom først afsted kl 22.20.
Dette gjorde at vi grundet vigtigt aftale, fik en mer udgift på ca 2250.- til billet ved andet flyselskab. Oplevelsen var så utilfredsstillende, at vi fremrettet vælger ikke at benytte DAT.

12 janvier 2024

Easy and hassle-free

Although I've only flown with DAT a handful of times in the past 10 years (on their domestic Rønne-Copenhagen route), each time has been an absolute delight. My most recent trip on 4th Jan 2024 was no exception. Denmark was being plagued by a heavy snowstorm, so delays were to be expected. But DAT communicated this impeccably to me by email and SMS, so I was always kept in the loop. Their cabin crew was most polite and friendly.
(And if DAT does indeed rent its aircrafts for deportation purposes, then they just scored another brownie point in my book. Denmark, and Europe per se, can't be the welfare office of the entire world.)

4 janvier 2024

Hej nu får i en dårlige anmeldes…

Hej nu får i en dårlige anmeldes begrund af jeres medarbejder Navn. Jens Ellefsen har fortaget en falsk anmeldes af vores virksomhed. vi har lukket i vores virksomhed i den her weekend fordi vi er op til nytår.

jeres uforskammet medarbejder . mener at han har ringet til vores virksomhed og havde lavet en aftale på en lørdag., som sjove nok har vi lukket om lørdagen

30 décembre 2023

BLX>DAT

Så jeg fløj fra Aalborg og rønne og det var fint men det er sku mega dyrt at det koster over 600kr for sådan en kort tur. For de penge kunne jeg flyve til London eller paris eller noget og desuden er det mega ringe at det bliver forsinket.

9 décembre 2023

Ikke regn med å komme hjem til jul

Kjæresten skulle ta fly fra Florø til Gardemoen etter jobbtur, og på grunn av dårlig flyvær beregnet han over 5 timer ventetid mellom helikopterlanding og flyavang. Flyet ble forsinket først 30 minutter, deretter 60, og så 120 minutter. Flyet kommer til slutt, men crewet kommer ut sammen med passasjerene. De sier seg ferdig for dagen kansellerer avgangen. Når DAT sine ansatte er i ferd med å passere maks antall arbeidstimer så har de latt være å informere om det til personalet på florø flyplass, så dette kom som en herlig overraskelse til alle som ville hjem til jul. Klokken er på dette tidspunktet passert 21:00, og det finnes hverken tog, buss, eller andre fly å benytte seg av. Hadde DAT meldt videre om at de ikke kom til å fly tilbake til gardemoen hadde folk hatt mulighet til å komme seg hjem på annet vis.

22 décembre 2023

Ultimamente il servizio clienti non…

Ultimamente il servizio clienti non funziona bene per niente.
Impossibile effettuare una prenotazione dal loro sito,si blocca e diventa necessario continuare telefonicamente con gli operatori..
Non risponde nessuno...,ti lasciano in attesa per 15/20 minuti e poi cade la linea.. finalmente effettuata la prenotazione con operatore...non arriva la mail, probabilmente hanno scritto in modo errato l indirizzo...
Altre telefonate di attesa....,3 giorni ed ancora non ho risolto..ma che succede?????????????

16 décembre 2023