Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Volo Ancona Milano partito con 4 ore di ritardo per un guasto tecnico a Roma fiumicino . Al mattino un altro volo rientrato subito dopo la partenza per un altro guasto ( dubito a questo punto dell'af... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Das Fluggerät ist schon etwas in die Jahre gekommen, es waren verschiedene kleinere Defekte in der Kabine festzustellen. Aber im Wesentlichen war die Maschine sauber, bis auf die schwarzen Fingerabdrü... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

DAT fløy for Norwegian fra Oslo til Kreta 17.09.24 og returen utførte også DAT den 01.10.24. Hadde betalt for Norwegian komfort og fikk hønngamle fly med nedsittede seter, veldig skittent og ekstremt... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

3 mal hat DAT einen gebuchten Flug storniert. Leider hat sich die Lufthansa diese Truppe als Dienstleister für Inlandsflüge ausgesucht. Der Flug selbst war in Ordnung, das Vorher und Nachher eine abso... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Compagnie aérienne

Écrit par l'entreprise

DAT er et dansk flyselskab, der blev grundlagt i 1989 af Kirsten og Jesper Rungholm. DAT, tidligere kendt som Danish Air Transport, startede med et tomotors fragtfly, der fløj med alt fra post og pakker til væddeløbsheste. I dag flyver DAT med én million passagerer årligt i en flåde bestående af ATR-flyr og Airbus A320. DAT har regionale ruter i Danmark, Norge, Italien og Tyskland. Udover de skemalagte ruter, der kan books via dat.dk, tilbyder DAT også ad hoc charter-services og driver ACMI-kontrakter. Vores +600 ansatte kommer fra 20 forskellige lande og er tilknyttet et af vores fem hovedkontorer.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

2,3

Tous les avis

24 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Forstår klart ikke DAT og deres…

Forstår klart ikke DAT og deres flyvninger fra Bornholm til Aalborg og retur og deres priser set er ikke til normal borger

Og der ikke er flere flyafgange godt ske at DAT lever af hospital men når færgen ik kan finde ud af det og DAT ikke ønsker at ha flere passager med

Og at der ikke er fly fra Aalborg til København hver dag

3 novembre 2023
Noté 4 sur 5 étoiles

Fredag d. 20.okt skulle min kone og mig fra Aalborg til Bornholm. Det var storm. Vores tur blev forsinket 4-5 timer. Men vi blev jævnligt orienteret på mail og SMS. Vi fik også en spisebillet til brug i lufthavnen.
Alt i alt en ok rejse forholdene taget i betragtning. Henry Pedersen

20 octobre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Skal flyve afsted til Rønne i dag den…

Skal flyve afsted til Rønne i dag den 28 i går aftes klokken 2144 har man sendt en SMS om flyet er aflyst og man er booket til næste fly er ikke okay med så kort varsel
Der ødelægger totalt min dag som i forvejen er meget tæt pakket og det er jo ikke kun det her der er rigtig tit i laver fejl med ting både i cph men også i Rønne
Samt når man prøver og få fat i jeres kundeservice får man fat i en der taler dårligt engelsk og ikke kan hjælpe med svar på ens spørgsmål

28 septembre 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Forskelsbehandling på børn og voksne

Vi fløj med børn og børnebørn til Bornholm fra Aalborg. Vi var meget tilfredse med alt undtagen den service der var for børn.
På ud- og hjemrejse blev der serveret kaffe/te til de voksne.
Børn måtte tørste - det var ikke muligt at servere vand ... det var kaffe eller te!
I venteområdet efter security var det ikke muligt at købe vand og der var ikke vand på flyet til børnene.
Det er simpelthen for dårligt, at børn skal tørste fra check in til vi lander og kan komme i butik.
Morfar med bookingnummer LO94ET

17 septembre 2023

Stram dog op

Super irriterende at afgangstiden ikke opdateres. Sidder i CPH i gate A9 og venter. Spild af tid. Kunne ha siddet bekvemt med en kop kaffe i loungen.
Man har jo vidst lige siden den indkommende flyver ikke afgik rettidigt fra tdl destination, ( AAL?) at afgangen ud af CPH>RNN vil blive forsinket. Hvorfor så ikke informere alle passagere så man ikke går til gaten efter de oprindelige info. Stram dog op og giv ordentlig info. Så har man også mulighed for at varsko transport i ankomst destinationen.

25 août 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Worst airline ever! Horrible service!

I travel frequently and this is by far the worst airline I have flown with! Short trip from Palermo to Lampedusa( about 1 hour flight). The flight was 1 hour delayed to start with and just before taking off the captain announced that all passengers checked in luggages were not loaded on our plain! We were not given the option to leave the aircraft to be with our luggages!We received the worst service from cabin crews so rude (their jobs was only to close the overhead lockers and make sure we were safe) just be kind and answer the questions as we have to be stranded in an island with 40 degrees Celsius and no way to change our clothes! Once arrived at Lampedusa no one knew anything or when our luggages were going to reach Lampedusa! Me ever of staff in the ground even more rude and impolite! They tried to ruin our holidays but you are far from it! I hope you go bust and close business!
I will never ever travel with them again!

24 juillet 2023
Noté 4 sur 5 étoiles

Billig og god flyrejse til Bornholm

Købte en flybillet (enkeltbillet) fra København til Bornholm til kr. 333 ret kort tid før afgang. Det er billigt, synes jeg. Dejligt at man kan benytte fast track i sikkerhedskontrollen i Kastrup. Ankomsten var rettidig, og personalet ombord var venligt og serverede kaffe trods den meget korte flyvetid. Eneste minus var det lidt slidte interiør i flyet.

30 juin 2023

Compagnia disorganizzata

Compagnia disorganizzata, senza motivo e senza alcun preavviso siamo partiti da Lampedusa con 3 ore di ritardo facendoci perdere la coincidenza per Pisa.
Esperienza terribile

24 juillet 2023

Tyveri

Hej

Jeg har d.d. været ude for en surrealistisk oplevelse.

Jeg har navnet på kundeservice medarbejderen, men det er vidst ikke på sin plads at nævne det herinde.

Jeg ringer til jeres kundeservice d.d. ca. kl. 14.00. Jeg oplyser at jeg skal akut indlægges på sygehuset i morgen, og derfor med overvejende sandsynlighed ikke kan komme på ferie på bornholm torsdag d. 20. juni (om 4 dage). Jeg spørger om jeg har en afbestillingsforsikring på min booking B6Q95V. Dette bliver bevaret at det har jeg ikke.

- jeg bliver oplyst at jeg kan få skatter og afgifter på 50,75 kr. retur.
- Jeg svarer at det er ligegyldigt så.
- Kundeservicemedarbejderen spørger om hun skal sende en kvittering til min mail, så jeg kan bruge denne til min private afbestillingsforsikring. Jeg takker ja til dette, da jeg blot tror der er tale om en kvittering på min rejse.

- 2 min. efter modtager jeg en mail om
min tur/retur billet er annulleret.
- Jeg svarer indenfor 4 min at min rejse selvfølgelig ikke skal annulleres når jeg ikke får nogle penge retur.

-10 min efter min afsendte mail, ringer jeg ind og fortæller jeg aldrig har accepteret en annullering. Jeg har sagt ja til at modtage en kvittering, men IKKE på en annullering? Hvorfor skulle jeg gøre dette? Så vil jeg da hellere holde muligheden åben
for at jeg bliver udskrevet fra sygehuset inden min afrejse.

-Jeres fornærmende flabede kollega, siger at der ikke er noget at gøre og siger også at jeg kun kan klage på den mail jeg tidligere har skrevet til.

- Jeg sender derefter en mail ind om at jeg skal have mailadresse til hvor man klager. Jeg får en mail retur fra kundeservicemedarbejderen at jeg kan skrive til Claims@datxx

- Jeg skriver til ovenstående mail, men får ikke et autosvar retur. Hun har altså givet mig en falsk mail (bevidst/ubevidst?)

- Jeg googler mig frem til den rigtige klagemail som er klage@datxx

- jeg sender en mail at det haster, og får svar at jeg skal forvente 6 ugers behandling.

Jeg forholder mig til:
- jeg har ikke accepteret en annullering i tlf.
- hvis I holder fast i det, så bør I kunne dokumentere det med en båndet optagelse?
- jeg reagerer 2 gange indenfor 10 min efter den afsendte mail vedr. annullering, at min rejse IKKE skal annulleres.

Hvis ikke I kommer med en melding hurtigt og genaktiverer billetten, så kører jeg sag hos de juridiske instanser der understøtter flyklager.

For mig er det ikke de 1.600 kr. men princippet, og en manglende accept af bondefangeri. Derudover er jeg meget trist over at I tillader jer at annullere min ferie, som jeg har betalt for, og ikke får penge tilbage for. Det er der da ingen der vil gøre, når der stadig er en mulighed for jeg kan komme afsted!?

Det er fair nok der kan ske en misforståelse i en tlf. Dog forstår jeg stadig ikke at det er tilfældet.
Men det der er mig mest ubegribeligt, er at man ikke acceptere at der er tale om en misforståelse, selvom jeg reagerer indenfor et minut. Hvilke selskaber gør det, som ikke har en skjult agenda omkring bondefangeri.
Hvad har jeg at vinde ved at annullere min rejse, uden at få penge retur?

Jeg er lettere målløs over sådan en behandling. Jeres kundeservicemedarbejder bør desuden ikke varetage en sådan stilling. Hun lyver, og har bestemt ikke fokus på kundeservice.

Jeg vil meget gerne have et skriftligt svar asap.

*Tilføjelse. Jeg har modtaget en mail fra jeres klageafdeling at jeg kan forvente svar om 6 uger. Det er en joke

*Tilføjelse. Jeg ringede ind d. 17/7, for at tale med en anden, og høre om det kan være rigtigt. Jeg oplyste jeg havde skrevet til klageafdelingen, og at der vil gå 6 uger for svar, og derfor så jeg mig nødsaget til at lave opslag på trustpilot. Hendes ordrette svar til dette var "Der er ingen fra DAT der læser det derinde, og det eneste jeg får ud af det, er at puste til ilden ift. at finde en løsning"

16 juillet 2023

Afgang Rønne kl 16.00

Afgang Rønne kl 16.00.
Alle 35 rejsende sendes ud i flyet kl 15.50. Blot for at få meddelt fra kaptajn at afgang bliver forsinket- måske 40 min, da man ikke får nogen SLOTTID i Kastrup…..
der bliver ikke serveret noget vand eller lignende. Der er varmt/ fugtig i flyveren. Øv øv

Forstår ikke hvorfor vi absolut skulle ud i flyveren… ????

5 juillet 2023

Vi bestilte 2 billetter til Bohnholm d

Vi bestilte 2 billetter til Bohnholm d. 31/1, hjemrejse den 20 aug.
I dag den 27 juni, får vi så en besked om at de har ombooket vores billet fra hjemrejse kl 11:10 til 9:50 næsten 2 timer før.
Uden nogen forvarsel eller noget, sælgeren sagde at den afgang vi havde booket var udsolgt?, men det var den da ikke tilbage i januar, hvor vi bestilte?
Det virker som om at de prøver at sælge billetter til nogle andre der vil give mere.
Eller så har de ikke styr på deres booking system.

Hvad er fordelen ved at bestille en billet i godt tid, når ikke det holder?

27 juin 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Måtte aflyse flyvning grundet sygdom

Måtte aflyse flyvning grundet sygdom. Kundeservice svarede på min forespørgsel indenfor 10 min i weekenden. Samme dag efter annullering modtog jeg kreditnote og 2 dage senere var pengene retur på min konto. Det er vist til +++ 5 stjerner i flybranchen

20 juin 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Har i dag booket til Bornholm til 6…

Har i dag booket til Bornholm til 6 personer og finder efterfølgende ud af jeg kunne have sparet 3.000 kr. hvis jeg havde bestilt enkeltvis🤬en mærkelig politik DAT har. Samtidig synes jeg det er diskriminering at der ikke findes seniorrabat til Bornholm for os nordjyder men kun for Københavnere😖

25 mai 2023

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus