De Eilanden Installatie Techniek Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. 4 jaar geleden naar alle tevredenheid een nieuwe cv ketel laten plaatsen en vorige week een warmte pomp. Offertes aanvragen ging snel en soepel, en ook het pl... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden over Installatiebedrijf De Eilanden! Vanaf het eerste advies tot en met de oplevering verliep alles professioneel en netjes. Ronald is een echte vakman die duidelijk weet waar hij mee be... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een fijn bedrijf. Super snel handelen, duidelijke offerte en goede uitleg over de verschillende airco’s. De man die de airco kwam Ophangen, vriendelijk , verstand van zaken, schoon werken. Echt... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ondanks alle goede reviews slecht behandeld daar, niet aan beginnen! Na onderhoud is onze ketel goed gekeurd, na 1 maand schiet de pijp eraf...storingsdienst gebeld, pijp is provisorisch gemaakt,... Voir plus

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

De Eilanden Installatie Techniek is een dynamisch familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de installatietechniek.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

31 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Beetje rommelig maar goede kwaliteit

Na dat wij online een offerte aangevraagd hadden voor een Remeha ketel maar hierbij aangaven dat ze daarvoor wilde komen kijken omdat hij op een ander plek moest komen ging het balletje rollen.
De eerste afspraak ging verkeerd door een technische storing bij de Eilanden en daardoor konden ze de afspraken voor die dag niet inzien??
Na de tweede afspraak alles doorgenomen een duidelijke offerte ontvangen en deze met wat oud Hollands gepingel akkoord gegeven.
De installatie is zeer goed verlopen door een nette bekwame monteur!
Er waren wat zaken niet goed intern gecommuniceerd met de monteur maar een belletje naar het kantoor volstond en daarmee alles opgelost.
Ook zelf even twee koppelingen moeten halen die had de monteur niet bij maar die zijn in minderheid gebracht het eindfactuur (wel voor moeten bellen)
Ook onze vraag voor een onderhoudscontract staat nog open maar we zitten nu in een vakantieperiode ook.
Dit gaat zeker goedkomen.
Naar mijn inzicht een goed betrouwbaar bedrijf met bekwame mensen in dienst!

11 juillet 2024
Avis spontané

5 ***** waard.

Vanaf 1e contact liep alles heel soepel. Ook de werkzaamheden verliepen vlot. Het contact en overleg met de monteurs was heel prettig. De cv ruimtes werden keurig achter gelaten.

8 juillet 2024

Betrouwbaar

Betrouwbaar, doen wat zij beloven, prettige ,zeer goede medewerkers (vaklui) meer doen dan waar zij voor gekomen waren.
Eigenlijk wisten wij dit al, zijn jaren lang al klant.
Een bedrijf wat ik zeker ga aanraden.

9 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Al drie keer afspraak niet nagekomen

Al drie keer heeft dit bedrijf mij een vrije dag gekost; eerste keer zonnepanelen plaatsen, bleek het verkeerd opgemeten te zijn dus onverrichte zaken weer weg. Tweede keer bleek het weer niet te passen dus wederom onverricht weer weg. Iemand meet verkeerd of heeft geen kennis van zaken?!
Daarna zijn de panelen wel geplaatst maar moesten ze onverhoopt er toch weer vanaf door een externe partij. Afspraak gemaakt om de panelen te verwijderen op een woensdag om ze vrijdag weer terug te plaatsen. De monteurs zeiden woensdag al ‘tot maandag ‘….. donderdag middag mail gekregen dat ze vrijdag niet komen want zieken. Hier klopt helemaal niks van.
Slecht telefonisch bereikbaar en dan totaal geen service krijgen, het is half uurtje werk, laat de mannen iets eerder beginnen met werken om de klant te helpen of ga een half uurtje langer door. Dat is service. Niet sorry zeggen en ik kan er niks aan doen. Mijn panelen staan nu werkeloos in de tuin en de rest is uitgeschakeld. Moet hier trouwens wel de hoofdprijs voor betalen 🤔
Heel slecht.

12 juillet 2024
Avis spontané

Vaillant CV ketel

Na de offerte te hebben ontvangen is er een afspraak gemaakt voor het plaatsen van de Vaillant ketel. Geschikte monteurs waren kundig en netjes met het plaatsen van de ketel. De oude ketel is gelijk meegenomen en alles opgeruimd achtergelaten, echt top! Jammer dat de 2 extra filters niet mee geleverd waren nu moesten wij een nieuwe afspraak maken voor het plaatsen daarvan. Wij vinden het verder een prima bedrijf en raden hen dan ook zeker aan.

19 juin 2024

Fijne werknemers

Hele fijne werknemers die meedachten met het hoe aan te sluiten van de zonnepanelen alles keurig netjes achtergelaten na de klussen

2 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle reactie op aanvraag offerte cv…

Snelle reactie op aanvraag offerte cv ketel. En na dat ik keuze had gemaakt was deze snel leverbaar en kon deze ook snel worden geplaatst. Ook monteur heeft net werk afgeleverd en alle afval inclusief oude ketel met toebehoren mee retour genomen.

25 juin 2024

Communicatie liep vlekkeloos

Communicatie liep vlekkeloos, duidelijke planning en uitvoering “ en alles werd heel netjes gereed gemaakt en als er iets niet was dan zorgde ze ervoor dat het overige niet in de problemen kwamen. Echt een aanrader!!
Met vriendelijke groet

De Vries Rockanje

1 juillet 2024

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus