DEBEL AS Avis 1 922

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg har købt lamelgardin Line, men de er ikke som forventet. Nogle af lamellerne er skåret skæve, hvilket tydeligt ses når der er striber på dem. Det er så ret irriterende når alle skal bruges. Jeg ha... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt at booke. Selvom tidsperioden var 4 timer så var det rart at vide at der blev givet besked om det præcise tidspunkt. Jeg følte mig mindre låst og det gav mig mulighed for at afslutte min i... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde Christopher ude for at finde den bedste løsning til et stort vinduesparti. Generelt en super behagelig oplevelse. Vi kom omkring alle mulighederne, og han tog sig god tid til både visuelt og... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt at bestille gennem jysk. Sød og behagelig konsulent. Dygtig og behagelig montor. Lidt lang vente tid fra bestilling til færdig resultat. Men der kom lige en masse helligdage og gardinerne skulle... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur et fabricant de rideaux

Informations provenant de diverses sources externes

DEBEL er Danmarks førende full service leverandørvirksomhed inden for gardiner og markiser, siden 1979. Vi lever efter princippet om, at kunden skal kunne mærke både kvalitet, service som såvel fleksibilitet, når valget falder på et af vores produkter eller ydelser. DEBELs produkter sælges kun gennem professionelle og dedikerede forhandlere. Har du almene spørgsmål, kontakt gerne vores kundeservice

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 2 sur 5 étoiles

Først bestilte gardiner ved jysk

Først bestilte gardiner ved jysk, så kom opmåler, så går der 4 uger inden varen ankommer, der er målt lidt forkert, ringede til debel, nu var det så jysk man skulle ha fat i.
Og der skulle man lave et a4 ark ift hvad fejlen var.
Det orker jeg ikke, send da en ud og ordne det der var lavet forkert i første omgang.

16 mai 2025

Kære Rene

Mange tak for din anmeldelse af os her på Trust Pilot.

Vi beklager meget din oplevelse. Det matcher bestemt ikke dét indtryk eller dén oplevelse, vi ønsker at efterlade dig med. Vi vil meget gerne tage et kig på din sag og du er meget velkommen til at ringe til os igen alle hverdage mellem 10:00-14:00 eller sende os en mail på info@decogroup.dk.

Jeg ønsker dig trods alt en god dag
De bedste hilsner fra Debel Kundeserviceteam!

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig kvalitet på plissegardiner (snorene går i stykker)

Vi købte plisse gardiner til hele huset i januar 2023. Købsoplevelsen var fin og aftalerne omkring den blev overholdt. Knap to år efter var snorene i ét af plissegardinerne slidt og vi fik et nyt gardin under garantien via Jysk, som var forhandler. Nu er der så gået 2 år og 4 mdr. siden købet og snorene er sprunget i endnu et gardin og i et andet er de næsten slidt over. Vi har talt med Jysk, men da gardinerne er over to år gamle, dækker garantien ikke, og vi er nødt til at købe nye igen. Vi har haft normalt brug af gardinerne, dvs. trukket dem op og ned en gang om dagen. Det er skuffende at kvaliteten er så dårlig, og nu tænker vi selvfølgelig på om det nye gardin, som vi er nødt til at købe hos Debel for at de er ens med de andre, også er så dårlig i kvaliteten. Det bliver dyrt, hvis vi skal skifte gardiner hvert andet år.

22 mai 2025

Kære Birgit

Mange tak for din anmeldelse af os her på Trust Pilot.

Vi beklager meget, at du har oplevet at snoren er gået i stykker på dine gardiner. Det matcher bestemt ikke dét indtryk eller dén oplevelse, vi ønsker at efterlade dig med.
Du takkes for din feedback. Den vil vi tage med videre i vores søgen efter altid at optimere og altid lære af vores kunders oplevelser.

Ønsker dig en god tirsdag.
De bedste hilsner Debel kundeservice

bestilte mørklægnings gardiner

bestilte mørklægnings gardiner,
kan ikke anbefales absolut ingen forskel, kunne ligeså godt droppe plisse gardinet

så skuffet over det, skulle gøre børneværelset dejlig mørkt om sommeren, :(

snakket med debel som har livet de sender 2 nye gardiner

Kære Mia

Mange tak for din anmeldelse af os her på Trust Pilot.
Vi beklager, at du har haft en negativ oplevelse med din seneste bestilling. Det matcher bestemt ikke dét indtryk eller dén oplevelse, vi ønsker at efterlade dig med.
Vi vil meget gerne følge op på dette så du må endelig kontakte vores kundeservice på telefonnummeret 86447700 i mellem 10:00-14:00.

Jeg ønsker dig trods alt en god dag

De bedste hilsner fra Debel Kundeserviceteam!

God kvalitet

Professionelt setup. Opmåling, rådgivning, levering og opsætning virkede til UG. Kan anbefales.

14 mai 2025

Kære Erik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os, at du oplevede hele processen – fra opmåling og rådgivning til levering og opsætning – som professionel og i topkvalitet. Vi sætter stor pris på, at du vil anbefale os.

God oplevelse

God oplevelse

Kære Maria,

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse – og det er præcis, hvad vi altid stræber efter.

En særdeles behagelig fyr

En særdeles behagelig fyr, som anbefalede en løsning hos en anden fagmand, da han ikke kunne levere den løsning, vi havde behov for 👏

14 mai 2025

Kære Jette,

Mange tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du har mødt en af vores konsulenter, der trods manglende mulighed for at hjælpe selv, gav en ærlig og hjælpsom anbefaling videre – det er lige præcis den tilgang, vi værdsætter højt.

Kompetent og god service

Vi fik målt op til gardiner af en yderst grundig og kompetent sælger. Hurtig og god service, så nu glæder vi os bare til at få gardinerne op og satser på, de er ligeså flotte som billederne i salgsmappen.

Kære Astrid,

Tusind tak for din grundige og positive anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du oplevede både grundig rådgivning og hurtig service – og vi er sikre på, at gardinerne bliver lige så flotte hjemme hos dig, som i salgsmappen!

Det var hurtig service

13 mai 2025

Kære Anne-Mette,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig service – det bestræber vi os altid på at levere.

Hurtig opsætning og venlighed

Hurtig opsætning og venlighed

Kære Cebina

Tak for din positive anmeldelse!

Vi sætter pris på din feedback og er glade for at høre, at du var tilfreds med den hurtige opsætning og venligheden.

Vi ønsker dig en god tirsdag!

Produktet var i top

Produktet var i top, medarbejderne var kompetente til deres opgave, venlige og lyttende. Alt var godt vi er meget tilfredse

Kære Birthe,

Mange tak for din dejlige anmeldelse!

Vi er meget glade for at høre, at I er tilfredse med både produktet og vores medarbejdere. Det betyder meget for os, at I oplevede os som kompetente, venlige og lyttende – præcis sådan ønsker vi, at det skal være.

Vi ønsker dig en god mandag!

Fin oplevelse

Flotte persienner- hurtig og kompetent montering- alt i alt en god oplevelse

Kære Peter,

Tusind tak for din anmeldelse – den lyder som en rigtig god restaurantoplevelse!

Vi tror dog, at du muligvis har anmeldt den forkerte virksomhed, da vi hos Debel.dk hjælper med gardiner og solafskærmning – og desværre ikke med mad.

Du er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os, hvis du en dag har brug for hjælp til gardiner!

En dygtig gardinmand

Kære Tom,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du oplevede vores gardinmand som dygtig – det sætter vi stor pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Utrolig god service af jeres montør

Utrolig god service af jeres montør. Meget venlig og kompetent.

Kære Kenneth,

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os, at du oplevede en venlig og kompetent service fra vores montør – vi giver din ros videre til teamet med det samme.

Venlighed

Venlighed - godt arbejde

7 mai 2025

Kære Viola,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Vi er glade for, at du oplevede venlighed og godt arbejde – det sætter vi stor pris på.

Vi håber, at du bliver glad for resultatet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig godt og grundigt gennemgang …

Virkelig godt og grundigt gennemgang af produktet.

7 mai 2025

Kære Kjeld,

Mange tak for din anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at du oplevede en grundig og god gennemgang af produktet – det er netop, hvad vi stræber efter hver gang.

Kære Kirsten,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du oplevede god service – det betyder meget for os.

Vi håber, at du bliver glad for resultatet.

Kæmpe anbefaling

Virkelig venlig, imødekommende og professionel hjælp til opmåling af gardinerne. Samme går igen ved de medarbejdere der lavede ophængning af gardinerne. Vi er så tilfredse med resultatet! Kan kun anbefales!

Kære Julie,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og store anbefaling!

Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede både venlig og professionel hjælp – og at både opmåling og montering levede op til dine forventninger. Vi bliver så glade for at høre, at du er tilfreds med resultatet!

Virkelig dygtig sælger

Virkelig dygtig sælger. Venlig og smilende. Huskede alle detaljer.

Kære Pia,

Tusind tak for din skønne anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede vores sælger som dygtig, venlig og opmærksom på detaljerne – det betyder meget for os!

Mega god service

Mega god service. Grundig og troværdig.

Kære Lone,

Mange tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du oplevede vores service som grundig og troværdig – det er lige præcis sådan, vi gerne vil have det til at være.

Noté 5 sur 5 étoiles

Thomas montør er en meget venlig…

Thomas montør er en meget venlig menneske der yder god service. Flot arbejde.

2 mai 2025

Kære Jesper,

Tusind tak for din venlige anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse med Thomas – han sætter en ære i at levere god service, og din ros vil uden tvivl gøre ham glad.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus