DeStofzuigerzak.nl Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Na eerst zelf een achterafverkeerde keuze voor de stofzuigerkop re hebben gemaakt, konden we deze mooi omwisselen. Nu werkt het samen met alle nieuwe filters perfect! Goede service!

Noté 5 sur 5 étoiles

In plaats van een goed werkende stofzuiger te moeten weggooien vanwege een kapotte slang, kon deze door De Stofzuigerzak gerepareerd worden. De slang in kwestie was niet meer te leveren door Philips.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik schrijf niet vaak een recensie, maar deze verdient wep 6 sterren. Hun eigen merk zuigmond voor Dyson V11 Animal Extra is werkelijk een uitvinding van buitencategorie. Door de slimme constructie is... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Nadat we op donderdag avond een mail hadden gestuurd ivm een verkeerd geleverde stofzuigerslang,kregen we vrijdag gelijk een reactie. Kregen link door om via whatts app contact hierover te hebben do... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de produits de nettoyage

Écrit par l'entreprise

Voor 22:00 besteld, morgen in huis. Stofzuigerzakken en -onderdelen voor elk merk stofzuiger. Laagste prijs. Gratis levering v.a. € 15,-. Niet goed, geld terug!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

45 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Jamas volveré a comprar de…

Jamas volveré a comprar de Stofzuigerzak,me enviaron unas bolsas rotas y para devolverlas tenia que pagar 7 euros de gastos de envío, esto es una estafa.me arrepiento de haberme comprado de ahí,

31 octobre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Was mij compleet onbekend maar bleek een zeer aangename verrassing.

Was mij compleet onbekend maar had een paar nieuwe filters nodig voor een Parkside stofzuiger en kwam zo op hun site terecht.. even toch gaan zoeken hier op trustpilot wat de commentaren waren en dus er twee (ketel ) filters van hun eigen merk besteld.En ja hoor gewoon de volgende dag al in huis (Gent-Belgie ) en passen prima op die Parkside..Dat ik ze zo rap had vind ik niet zo belangrijk want ik ben een geduldig mens , maar het is natuurlijk ook wel mooi meegenomen.. een aanrader deze firma ??.. heel zeker ja !!!

20 octobre 2022

keurige service

onderdelen stofzuiger besteld.
bij levering bleek de slang net niet helemaal goed te passen. overlegd met stofzuigerzak.nl , zij hebben via via een passende slang gevonden .
dit alles snel, en vriendelijk geregeld.
we zijn zeer tevreden.

10 octobre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Dit is wat je noemt klanten helpen!

Dag Roxy!

Super! Ik heb het spul gisteren op die “oldie” - een Nilfisk GA-70 uit 1978! - gemonteerd (moest de gaten in de ketel een beetje uitvijlen om de boel passend te krijgen) en hij werkt weer als vanouds.

Mijn complimenten voor jullie hulp en jullie vriendelijke en effectieve ‘commitment’ naar mij als klant. De meesten hadden als enige ‘oplossing’: gooi weg en koop een nieuwe. Jullie waren de enigste die écht met een oplossing kwamen. Bedankt daarvoor!

Jullie mogen mijn reactie gerust delen binnen jullie eigen klantenkring.

Jaap Beemster

7 octobre 2022

Top winkel

Top winkel! 🥀🌺🌻
Geen stress met bestelling!
Artikel de volgende dag geleverd, keurig een mail ontvangen dat de bestelling onderweg is.
Echt een aanrader!
En dat ga ik ook zeker doen! dankjewel

7 octobre 2022

SCAMMERS

Very bad experience, I am dissatisfied with the purchase, I have been scammed. They charged me the shipping costs and when the package was returned they deducted 7 euros more, I have lost my money only on shipping costs without purchase, I will never buy from this site. unjust and without right

8 août 2022

Geen ster waard

Geen ster waard. Belachelijke service wanneer blijkt dat ze iets verkeerd hebben gestuurd. Zelfs na een foto van de stofzuiger info plus de foute zakken durven ze te beweren dat ze deze al jaren verkopen voor dat type. Dat ik de zak er niet goed in heb zitten😡 alsof ik niet alle mogelijkheden heb geprobeerd en achterlijk ben! Waardeloos!

19 mai 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekende service en scherpe prijs

Prima service, ik was op zoek naar een stofzuigerbuis maar kon het specifieke model niet vinden. Via whatsapp om hulp gevraagd en binnen een dag een passend antwoord gekregen. Vriendelijk personeel en snelle verzending.

6 mai 2022

Prima service

Prima service. En snelle levering. Gekochte onderdeel werkte niet naar behoren, en na kort overleg stuurden ze een nieuwe. Volgende dag al geleverd. Erg fijn.

2 mai 2022

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus