Var i tvivl om farven på to bluser, så jeg ringede til kundeservice. Rie tog telefonen og var meget imødekommende og hjælpsom. Hun foreslog at sende et billede til mig på mail, hvor jeg kunne se farve... Voir plus
L'entreprise a répondu
Du kan være sikker på at det altid er lækre kvaliteter af tøj som du køber hos Det halve kongerige. Det er holdbart og holder facon og farver gennem flere år. Så er der altid hurtig ekspedition. Var... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har købt tørklæder, strømper, pulsvarmere, gaveartikler m.m. ad flere gange. Alle varer er af virkelig god, lækker og eksklusiv kvalitet. Servicen er helt i top. Nærværende og hjertelig betjenin... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bestilte 2 "beanies" - strikhuer i hhv. alpaka- og lammeuld. De blev sendt og leveret, så jeg havde dem allerede den følgende dag. Jeg blev super positivt overrasket over de smukke håndlavede huer af... Voir plus
Det Halve Kongerige er en dansk e-mærket webshop siden 2015. Det Halve Kongerige forhandler tøj og livsstilsprodukter fra mere end 60 forskellige leverandører, der alle lever op til vores værdier. Vi udvælger kvalitetsprodukter, der er fremstillet i naturlige materialer i et klassisk og enkelt snit - og gerne i farver. Tøj skal være behageligt og blive brugt uafhængigt af modens luner. Derfor fokuserer vi på SLOW-fashion fra producenter, der ofte har de samme klassikere år efter år. Vi støtter socialøkonomiske projekter i verdens fattige lande, så kvinder kan forsørge og sende deres børn i skole. Fx. Mode med mening strik produceret af enlige mødre i Peru eller Fairtrade produkter fx. smykker fra Kenya, kurve fra Ghana, strik fra Burundi og filtet uld fra Nepal. Vi sætter kundeservice højt og forsøger at gøre handel på nettet til en personlig oplevelse. Vi hjælper gerne med specialbestillinger hvor det er muligt, og står til rådighed for telefonisk rådgivning på hverdage mellem kl. 10-11. Modtager du vores nyhedsbrev vil du opnå flere fordele afhængig af hvor ofte du handler, og få mulighed for at deltage i lodtrækninger og Give Aways, hvis du ønsker det. Har du spørgsmål eller kommentarer til vores webshop er du velkommen til at kontakte os - vi ønsker at give dig en god oplevelse med at handle ved os. // Det Halve Kongerige
Lyøvej 6, 5800, Nyborg, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Dejligt sted at handle. Kvaliteten svare til forventningerne. Varerne er hurtig fremme.

Réponse de Det Halve Kongerige
Mit første møde med hjemmesiden er udelukkende positiv.
Orden blev leveret hurtigt.
Jeg har haft lidt brug for hjælp i forhold til det bestilte produkt. Jeg har oplevet en super kundeservice. Jeg handler her helt sikkert igen.

Réponse de Det Halve Kongerige
Igen en fantastisk oplevelse.
Altid en super service.
Stort udvalg og mange spændende brands.

Réponse de Det Halve Kongerige
Jeg har handlet 2 gange hos det halve kongerige og har begge gange har jeg haft en god oplevelse. Det føles meget personligt og dejligt med at webshop der tager stilling til det tøj vi bærer.

Réponse de Det Halve Kongerige
Jeg skrev med Rie sidste år og spurgte på en silkekjole fra Prachtig Berlin og hun var umådelig hjælpsom og svarede troligt med super fine beskrivelser på alle mine spørgsmål. Jeg endte dog med ikke at købe på det tidspunkt, da jeg ikke lige stod og skulle bruger den på det tidspunkt. Men nu skulle jeg her i februar bruge en kjole fra Prachtig Berlin og tog igen fat i Rie, da jeg havde lyst til at købe den her med den oplevelse jeg havde haft sidste år, og det var også her der var et kæmpe udvalg af kjoler af dette mærke. Men det er svært når man ikke kan prøve kjolen nogen steder, og jeg havde igen tusind spørgsmål og igen den helt utrolige, fantastiske, tålmodige dejlige hjælpsomhed. Jeg tror aldrig jeg har oplevet så god en kundeservice nogen steder før. Og jeg endte med at måtte bestille 2 størrelser fordi jeg var i tvivl, og igen INGEN problem kun fantastisk hjælpsomhed, og altid hurtige svar, så jeg vil varmt anbefale at handle her

Réponse de Det Halve Kongerige
En rigtig dejlig fin betjening og gode varer- hurtigt leveret.
Har handlet her flere gange.

Réponse de Det Halve Kongerige
Kjolen svarer fuldkommen til beskrivelsen.
Lækker kvalitet.
Hurtig levering.

Réponse de Det Halve Kongerige
Flot taske som jeg glæder mig til at bruge og god, hurtig levering.

Réponse de Det Halve Kongerige
Kvalitetsvarer der holder længe leveret med den bedste service. Så dejligt med en lille personlig besked.
Handler gerne igen🩷

Réponse de Det Halve Kongerige
Super dejligt tøj - jeg har købt en del trøjer, kjoler og sko - kvalitet i top 10 👍👌- beskrivelsen af tøjet er god og passer 100.
Service i top - hjælpsom og venlig betjening - 😁
Kan varmt anbefales

Ved at varerne er i orden hos Det Halve Kongerige
Altid hurtig bestilling og levering

Réponse de Det Halve Kongerige
Jeg har ellers været mega tilfreds med mine køb. Køber så et dyrt par hørbukser med tydelig vævefejl. Tydeligt dokumenteret via foto. Det er mærket DALIA. Ejeren ringer og forklarer, at sådan skal de ud og vævefejlen forsvinder med tiden. Jeg står selv for returporto.

Réponse de Det Halve Kongerige
FANTASTISK kundeservice, har aldrig oplevet noget lignende. Jeg bestilte en taske fra madam græskar og levering er helt op til standarterne og virkelig hurtigt, man får en mail hver gang din pakke rykker sig. Og hvis det ikke var nok har de skrevet et personligt tak for købet på min seddel. Vil helt klart købe derfra igen og det kan kun anbefales her fra.👍👍

Réponse de Det Halve Kongerige
Super god service og levering. Nem og overskuelig hjemmeside.

Réponse de Det Halve Kongerige
Hurtig lev. Og kjole er lige som forventet, og passer helt perfekt, og jeg har tidligere købt og det holder er så glad for mine kjoler
Marianne Johannsen

Réponse de Det Halve Kongerige
Jeg er stadig høj på glæde, overraskelse og taknemlighed ....... fordi ......
I december bestilte jeg en vare hos Det halve kongerige, som jeg kort efter modtog.
Varen levede desværre slet ikke op til min forventning og dét billede jeg havde set.
Jeg kontaktede derfor butikken og gav udtryk for, hvor ked af det jeg var blevet. Rie som jeg talte med, ydede den mest - dels - profesionelle - og dels kærlige service. Så empatisk og villig til at yde hjælp.
Det efterlader mig stadig med et stort, godt indtryk.

Réponse de Det Halve Kongerige
God og hurtig service, lækker, af høj kvalitet tøj, varmt anbefales