Devonofficial Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,4

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling gedaan. Op de site staat: ‘voor 23:59 besteld, volgende dag verzonden’. Anderhalve week later nog steeds niks gehoord. Contact opgenomen met de klantenservice om te checken of alles... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Update: Contact gekregen na paar weken. Met elkaar een goed gesprek gehad over wat nu de status is van het retourpakket en welke acties er nu volgen. Wel jammer dat ik eerst een negatieve review moet... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 3 sur 5 étoiles

Nieuw product met vlek ontvangen. Daarna contact opgenomen en kreeg als antwoord het misschien eruit te kunnen wassen. Na het wassen is de vlek er niet uitgegaan. Heb vervolgens weer contact opgenomen... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Enorm spijt dat ik een bestelling heb geplaatst bij Devon. Desbetreffende artikel is 2 maanden geleden geretourneerd. Het bedrag van de terug gestuurde artikel krijg ik tot heden niet terug. Als ik na... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour femmes

Écrit par l'entreprise

Kleding winkel en webshop gevestigd in centrum Rotterdam. Zowel online als in de winkel vind je de leukste items! Kom gezellig langs in onze winkel in Rotterdam of shop gemakkelijk online via; www.devonofficial.nl.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

16 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Super slechte ervaring met deze site

Super slechte ervaring met deze site, wilde een super mooie jurk. Heb een bevestiging gekregen van de bestelling. Volgende dag was hij uitverkocht. Vervolgens heb ik ze zelf moeten benaderen dat ik nog geen bevestiging had van verzending en wanneer de jurk zou aankomen. Daarna hoor ik dat de jurk even niet op voorraad is en hij volgende week verzonden zou worden. Vandaag 2 dagen later krijg ik een mail dat hij kwijt is geraakt in de post en ze me de jurk niet meer kunnen opsturen omdat hij uitverkocht is.

Allemaal smoesje en ik teleurgesteld.

Jammer

7 juillet 2025

Geld niet terug gekregen

Ik heb mijn bestelling op 7 juni retour gezonden, en Devon heeft mijn pakketje op 12 juni ontvangen. Vandaag is het 29 juni. Naar wat over en weer gemaild heb ik nog steeds mijn geld niet terug. Ik zal deze webshop niet aanraden

29 juin 2025

Wanbetaler!

Mijn retour is op 28 mei door het bedrijf ontvangen. Vandaag is het 20 juni, en ik heb nog steeds geen geld teruggekregen, ondanks de belofte dat dit binnen 9 dagen zou gebeuren.

Er wordt slecht gereageerd op e-mails – als er al gereageerd wordt – en telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Je moet overal zelf achteraan, maar krijgt nauwelijks reactie. Dit wekt geen vertrouwen.

Slechte service en klantonvriendelijk. Ik wacht nog steeds op mijn geld, maar mijn geduld is inmiddels op. Ik kan dit bedrijf helaas niet aanraden.

28 mai 2025

Niet na een dag in huis

Op de website staat voor voor 16u besteld morgen in huis. Hier is jammer genoeg niks van waar!
Kwaliteit ook zeer slecht, heb een jurkje van €79 besteld, lijkt op een jurk van €10. Slechte kwaliteit helaas.

19 juin 2025

devonofficial

Een bestelling gedaan bij devonofficial nog reeds geen bevestiging gehad van mijn bestelling
Mails gestuurd en tot op heden nog steeds geen antwoord gehad
Die maken volgens mij zelf hun website
En geven zelf hun reactie,s op revieuws
Want dit zijn pure oplichters

6 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Nog geen geld terug & slechte communicatie

Helaas een slechte ervaring met het retourneren van een blazer die mij niet mooi stond. Ik heb deze blazer op 10 mei geretourneerd, en nogsteeds geen geld terug ontvangen…. Meerdere berichtjes gestuurd maar hier wordt geen gehoor aangegeven. Ik wil heel graag de 50 euro teruggestort hebben op mijn rekening :(

10 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

In maart een jurkje gekocht,helaas te…

In maart een jurkje gekocht,helaas te klein.retour gestuurd.We zijn inmiddels voorbij de 2 weken en nog geen geld ontvangen.Een appje gestuurd met antwoord u geld staat morgen op uw rekening,weer 2 dagen verder en nog steeds geen geld terug! Waardeloos nooit meer dat ik iets ga bestellen!

16 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

De speciale lengtebroeken zitten…

De speciale lengtebroeken zitten heerlijk!🙏

28 janvier 2025

Réponse de Devonofficial

Hi Janine! Zo leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze extra long jeans! Heel veel plezier met de jeans & heel veel draagplezier. Hopelijk zien wij je snel weer terug. 💙

Goed geholpen

Goed geholpen kreeg wat ik wou

27 janvier 2025

Réponse de Devonofficial

Hi Rajae! Super lief dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven, dat waarderen wij enorm! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Hopelijk zien we je snel weer terug💕

Noté 4 sur 5 étoiles

Leuke kleding

Leuke kleding! Maar de glitter onesie is wel erg kort.

27 janvier 2025

Réponse de Devonofficial

Hi Rody! Super lief dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven, dat waarderen wij enorm! Fijn om te horen dat je onze items leuk vindt. Hopelijk zien we je snel weer terug💕

Noté 5 sur 5 étoiles

Pakje was snel binnen top

30 décembre 2024

Réponse de Devonofficial

Hi Gaby! Wat een leuke review, hier worden we echt blij van! Hopelijk zien wij je snel weer terug bij Devon official. 💕

Noté 4 sur 5 étoiles

Snelle levering en het blauwe pak zit erg lekker vind het ion zeker leuk dat jullie korting hadden en jullie hadden hele leuke producten op de website staan

27 décembre 2024

Réponse de Devonofficial

Hi Hannah! Wat een super leuke review! We vinden het zo leuk om te lezen dat je blij bent met het blauwe pak. Heel veel plezier ermee & hopelijk zien wij je snel terug! 💙

Super winkel

Super kleding ..... goede en snelle service, lieve personeel, dus in 1 woord geweldig ❤️

25 novembre 2024

Réponse de Devonofficial

Hi Jessica! Bedankt voor je lieve review! We vinden het super fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze items en onze service. Hopelijk zien wij je snel weer terug bij Devon Official. 🤍

Liefs

Devon

Ik heb alles binnen gekregen meteen de dag na dat ik het had besteld , ook 1 ding pasten niet en kreeg meteen reactie via mail hoe ik het kon terug sturen super lieve en vriendelijke medewerkers die mij ter woord stonden ik ben fan van deze kleding! 💕

29 octobre 2024

Réponse de Devonofficial

Hi Sterre! Super lief dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven, dat waarderen wij enorm! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Hopelijk zien we je snel weer terug💕

goed geholpen!

Ik had een thema feestje en daarvoor ben ik helemaal leuk geslaagd bij Devon in de winkel! Zelf had ik geen idee wat ik aan wou doen, daardoor werd ik vriendelijk geholpen door de meiden. Ik kreeg veel complimenten over mijn outfit!

4 novembre 2024

Réponse de Devonofficial

Hi Francien! Wat een leuke review, hier worden we echt blij van! Hopelijk zien wij je snel weer terug.

Liefs 💕

Noté 5 sur 5 étoiles

Super snel binnen en zo leuk!

Ik bestel altijd online en het word altijd super snel verzonden, hou ook echt van hun collecties heb zo ontzettend veel jurkjes van ze en krijg altijd complimenten erover.

25 octobre 2024

Hi Anja! 💕

Bedankt voor je lieve review en wat fijn om te horen! Hopelijk zien we je snel weer terug. Liefs

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed geholpen en erg vriendelijk…

Goed geholpen en erg vriendelijk personeel. Veel keuze in kleding en voor een leuk prijsje

24 octobre 2024

Hi Babette! 🌸

Bedankt voor je positieve review, dat waarderen wij enorm! Hopelijk tot snel 🤗

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus