Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

1. Bestelling wordt verzonden met DPD, wat altijd een ramp is. Je kunt geen pakketpunt selecteren bij het plaatsen van de bestelling. Na de bestelling is het niet mogelijk op de site van DPD het afl... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

door storing en uitval van onze vorige telecom aanbieder, die niets snel wist op te lossen, naar Velzart gegaan. onze wensen kenbaar gemaakt, en Velzart kwam met een pasklare oplossing. hebbe... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Na mijn vraag over tijdelijk internet in mijn huis hebben ze me prima geadviseerd. Samen met mij naar oplossingen gezocht. Ook twee dagen later toen de bestelling binnenkwam hebben ze dit gratis geïn... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Prima service van Digitotaal in Uithoorn toen ons internet ermee ophield (natuurlijk toen het totaal niet uitkwam). Met een telefonisch consult van 2 minuten hielpen ze ons verder dan de helpdesk van... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Ordinateur et accessoires
  2. Magasin d'accessoires informatiques
  3. Service informatique
  4. Assistance et services informatiques

Informations provenant de diverses sources externes

Digitotaal helpt consumenten, zzp’ers, kleine en grote bedrijven om succesvol te zijn en te blijven. Met Digitotaal ICT producten, oplossingen, kennis en advies zorgt Digitotaal dat je dagelijks goed en veilig kunt werken. Digitotaal heeft een landelijk dekkend netwerk van vestigingen én een webshop. Je kunt altijd bij Digitotaal terecht, lokaal én online. ICT totaal leverancier voor zakelijke klanten, consumenten en zzp'ers. Online kopen via de webshop. Betrouwbaar lokaal: 100+ lokale winkels. Persoonlijk advies en service. Eigen technische dienst. Met een landelijk netwerk van meer dan 100 lokale Digitotaal partners is er altijd eentje bij je in de buurt. Dit maakt Digitotaal uniek.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service met duidelijke eerlijke adviezen.
Prijzen zijn zeer concurrerend, maar de service is onbetaalbaar! Hier kunnen diverse winkels een voorbeeld aan nemen.

13 janvier 2017
Noté 1 sur 5 étoiles
Logo de Digitotaal

Réponse de Digitotaal

Geachte klant,

Allereerst onze welgemeende excuses, wij vinden het vervelend dat uw bestelling niet op tijd is verstuurd.
Dit is absoluut niet de service die u van Digitotaal kunt verwachten. Na contact hebben we dit gelukkig op kunnen lossen en is de bestelling direct uitgeleverd. Wij zullen dit meenemen in onze evaluering om dit in de toekomst verder te voorkomen.

Digitotaal

Noté 3 sur 5 étoiles

Prima, maar communicatie kan beter

De bestelling kwam in twee delen. Het eerste deel vrij snel (netjes!), maar het tweede deel heeft uiteindelijk twee weken op zich laten wachten. Dit was niet aangekondigd bij het bestellen. Het zou nog te overzien zijn geweest als bij de eerste verzending een briefje zou zitten met 'deel verzending volgt nog binnen ... tijd', of een mail van die strekking, maar dat was niet het geval.

3 janvier 2017

Klasse klantenservice!

Update 3 februari 2017 :
De klantenservice van Digitotaal heeft er alles aan gedaan om het gepruts van DPD goed te maken. Binnen een paar dagen had ik een nieuw exemplaar in huis. Klantenservice nam persoonlijk contact met mij op om na te gaan of nu alles goed was gegaan. Dankzij hun talent om problemen zonder gedoe op te lossen en hun persoonlijk en professioneel contact krijgen ze alsnog 5 sterren. Yep, volgende keer weer hier.

Origineel bericht:
Men kan zeggen dat het niet de schuld van de webwinkel is, maar uiteindelijk kiest deze de bezorger. In dit geval is gekozen voor DPD. En ik vraag me af waarom men nog een ander kiest dan PostNL. Ook in dit geval heeft DPD mij weer behoorlijk in de steek gelaten.
Op donderdag besteld met verwachte levering op zaterdag. Wij waren de hele dag thuis maar toch kreeg de bezorger het idee dat we niet thuis waren. (ja, de bel deed het gewoon.) Later vonden wij tot onze verbazing het bekende briefje in onze brievenbus. Er was ook geen moeite gedaan het bij de buren af te geven. En tot overmaat van ramp was er niets ingevuld op het briefje. Van de 10 mogelijke opties was er geen aangevinkt en verder stond er alleen een telefoonnummer dat pas maandag gebeld kon worden.
Dus maandag gebeld, het zou dinsdag geleverd worden. Maar ook op dinsdag niets. Weer gebeld met DPD. Men was het pakje kwijtgeraakt en dat ik maar contact moest opnemen met webshop. En daar betalen wij en de webshop dan voor? Ik betaal liever 2 euro meer als het dan goed gaat. Maar goed, men stuurt een nieuw exemplaar op. Deze moet nu donderdag aankomen. Helaas een week na de eerste bestelling. En weer via DPD. Dus ik moet nog maar afwachten.

3 janvier 2017

Prima service.

Onlangs nieuwe desktop e.d. aangekocht bij final-soft in st.Jansteen.
Prima service bij aflevering. Ondanks enkele strubbelingen bij funtioneren van nieuwe installatie, heeft men alles in no-time professioneel opgelost.

Noté 4 sur 5 étoiles

Blij met mijn aankoop

Vrij snel kreeg ik mijn bestelling binnen. 1 product bleek helaas niet voorradig, dit leek op moment van bestellen wel zo maar bleek helaas niet te kloppen. Na een mail gestuurd te hebben waarop ik geen reactie kreeg heb ik gebeld en ik zou binnen een week het niet geleverde product toegestuurd krijgen. Dit was inderdaad het geval. Ik koop hier zeker weer. Ze komen afspraken na en de prijzen zijn scherp. Een verbeter puntje is wel het mail contact, dat kan nog wat beter.

Uitstekend!!

Snelle afhandeling zelfs tijdens de feestdagen en een eerlijke prijs voor uw producten. Een echte aanrader.

Noté 2 sur 5 étoiles

ondeskundig en niet op klant gericht personeel

Persoonlijk ben ik a technisch. De aankoop vroeg ( m.i. normaal) om enige uitleg. De uitleg klonk als volgt: mogelijk kun je dit, en waarschijnlijk gaat het zo....het is heel gemakkelijk. en als het niet lukt kan er een monteur langs komen. Die kost dan meer dan het gekochte ....De verkoper gaf zelf blijk van niet te weten hoe het moest, zo heb ik dat ervaren.
Na aankoop kreeg ik thuis de boel niet geinstaleerd, ik ben teruggegaan en vroeg het gekochte terug te geven i.v.m. niet gelukte installatie. Na enig heen en weer gepraat kon ik uiteindelijk mijn aankoop retourneren ( dat was het enige positieve) Mijn slogan als oud ondernemer was altijd : De klant heeft maar een rol en dat is de HOOFDROL. Hier een meer dan gemiste kans. Deze ervaring staat haaks op eerdere ervaringen. Tip: Laat klachten niet oplossen door (jong) en/of ondeskundig personeel maar behandel dat zelf bij monde van de verantwoordelijke binnen het bedrijf. In mijn geval nodigt het eerder uit om via internet te kopen, vaak goedkoper en dan ook geen mondelinge uitleg maar het retourneren gaat vele malen gemakkelijker. Uiteindelijk is het opgelost maar wel met een nare bijsmaak.
Vervolgens heb ik elders het artikel gekocht met goede uitleg zodat ik het zelf kon installeren.

digitale wereld

snel en goed geholpen in de winkel en per telefoon
wij hebben bijna geen verstand van de digitale wereld
maar met hulp van jullie gaat het nu redelijk tot goed
bedankt hier voor

gr Gerda /Johnny

23 décembre 2016
Noté 4 sur 5 étoiles

Voeding laptop besteld en geleverd

Er is voor mijn laptop een nieuwe voeding besteld .
Deze is een week later geleverd.
Een universele voeding was direct beschikbaar.
Maar deze was een stuk duurder, zodat ik koos om er een week op te wachten.

22 décembre 2016
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus