1. Bestelling wordt verzonden met DPD, wat altijd een ramp is. Je kunt geen pakketpunt selecteren bij het plaatsen van de bestelling. Na de bestelling is het niet mogelijk op de site van DPD het afl... Voir plus
Lisez les avis des autres
door storing en uitval van onze vorige telecom aanbieder, die niets snel wist op te lossen, naar Velzart gegaan. onze wensen kenbaar gemaakt, en Velzart kwam met een pasklare oplossing. hebbe... Voir plus
Na mijn vraag over tijdelijk internet in mijn huis hebben ze me prima geadviseerd. Samen met mij naar oplossingen gezocht. Ook twee dagen later toen de bestelling binnenkwam hebben ze dit gratis geïn... Voir plus
Prima service van Digitotaal in Uithoorn toen ons internet ermee ophield (natuurlijk toen het totaal niet uitkwam). Met een telefonisch consult van 2 minuten hielpen ze ons verder dan de helpdesk van... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Ordinateur et accessoires
- Magasin d'accessoires informatiques
- Service informatique
- Assistance et services informatiques
Informations provenant de diverses sources externes
Digitotaal helpt consumenten, zzp’ers, kleine en grote bedrijven om succesvol te zijn en te blijven. Met Digitotaal ICT producten, oplossingen, kennis en advies zorgt Digitotaal dat je dagelijks goed en veilig kunt werken. Digitotaal heeft een landelijk dekkend netwerk van vestigingen én een webshop. Je kunt altijd bij Digitotaal terecht, lokaal én online. ICT totaal leverancier voor zakelijke klanten, consumenten en zzp'ers. Online kopen via de webshop. Betrouwbaar lokaal: 100+ lokale winkels. Persoonlijk advies en service. Eigen technische dienst. Met een landelijk netwerk van meer dan 100 lokale Digitotaal partners is er altijd eentje bij je in de buurt. Dit maakt Digitotaal uniek.
Coordonnées de contact
Hoevenweg 21, 5652 AW, Eindhoven, Pays-Bas
- info@digitotaal.nl
- www.digitotaal.nl
niet de scherpste prijs, maar een goed product en super snelle levering
Goede service!
De bezorging van mijn bestelling liep door schuld van de pakketdienst bij lange na niet vlekkeloos. Toen ik het probleem bij Gamingtotaal voorlegde kreeg ik een zeer begripvolle reactie en zelfs een aanbod ter compensatie en dat terwijl de fout buiten hun macht lag.
Klantgerichtheid zit hier dus helemaal goed, aanrader!
uitstekende service
uitstekende service , goed behandeld. en uitleg om de volgende keer het ongemak te voorkomen. Dank je wel!
Goede service bij FSH Sint Jansteen
In deze winkel geven ze zeer service gerichte uitleg en het personeel geeft ook het gevoel van welkom te zijn. Ze luisteren zeer goed naar de wensen van de klant. Ik beveel deze zaak zeker aan bij iedereen die iets nodig heeft op het gebied van IT.
Snel en betrouwbaar
Product snel en goed verpakt ontvangen; niets op aan te merken.
digitaal, mijn topper
altijd als ik iets nodig heb op het gebied van computers of toebehoren ga ik naar digitotaal. waarom? omdat ik altijd een goed en betrouwbaar advies krijg wat voor mij het meest geschikt is. een topwinkel!!!!!
Geweldige service
Als digibeet is het erg prettig als er in heldere en begrijpelijke taal wordt uitgelegd wat er met mijn kapotte laptop aan de hand is. De reparatiekosten bleken uiteindelijk lager dan op voorhand was aangegeven. Het personeel is vriendelijk, duidelijk en hulpvaardig, kortom: de service is geweldig.
De keuze voor DPD is zeer teleurstellend
Zeer stroef leverproces, het duurde een week na verzending voordat ik na veel moeite mijn pakketje ontvangen had.
DPD specifiek:
-niet afleveren bij de buren,
-geen optie om 1e levering op afleverpunt te laten bezorgen,
-DPD afleverpunten hebben beperkte/geen openingstijden buiten kantoortijden en hebben geen centrale ligging
- Door een laadfout mislukte de tweede levering, hier kreeg ik geen melding per mail/sms over.
- DPD is niet bereikbaar in het weekend
Digitotaal specifiek:
-Geen pdf factuur ontvangen per mail
-Verplicht account aanmaken bij bestelling
-Verzendkosten zelf betalen bij gebruik wet koop op afstand
-Verkeerde product geleverd
-wet koop af afstand gebruiken is alleen mogelijk na correspondentie

Réponse de Digitotaal
Slechte service
Product online besteld en afgehaald bij lokale winkel. Hier zou een WatchDogs2 licentie bij zitten, deze was echter al gebruikt. Hierover zou nog contact over worden opgenomen met mij. Na hier drie maal achteraan gebeld te hebben ben ik het zat en heb ik nogsteeds geen licentie. Ronduit slechte service/communicatie.
Goede service en afspraken worden goed opgebogt
Als jullie goed kijken op jullie webpage daar staat gratis levering binnen Nederland
Dus dat is ook misleidende info
Uitstekende service!
Goed en duidelijk advies in de winkel, vlotte levering en uitstekende service bij aflevering en aansluiting thuis.
alles wel geleverd maar slechte service
alles was goed geleverd wel 1 dag telaat maar dat kan gebeuren maar later wou ik het item terug retourneren omdat het me niet beviel dus ik heb op de site een retourformulier ingevuld maar ik heb hier nog steeds geen reactie op dus ik morgen maar even bellen..
Doet wat het beloofd.
Niks bijzonders, gewoon goed!
Klein minpuntje is dat ik geen telefoon nummer op de site kon vinden om snel te verifiëren of de prijs die online stond ook echt klopte.

Réponse de Digitotaal
En savoir plus sur les différents types d'avis.