Ik bestel jaarlijks 500 brochures bij Drukland, met veel tekst en enkele afbeeldingen. Dat gaat altijd prettig: duidelijke factuur met alle opties, zodat ik exact hetzelfde kan herhalen. Dit jaar voor... Voir plus
L'entreprise a répondu
Nummer 1 tegenwoordig: klantenservice! Als je een vraag hebt, heb je snel (een mens!!!) aan de lijn ipv dat je met zo'n chatbot aan de gang moet. Ronduit super! Ten tweede: (razend)snelle levering. A... Voir plus
L'entreprise a répondu
Positief verrast door de kwaliteit van het drukwerk. De prijzen zijn concurrerend en de verwachting was dat dit ook in het resultaat te zien zou kunnen zijn, maar aangenaam verrast: netjes gecentreerd... Voir plus
L'entreprise a répondu
Top leverancier, maak er veel gebruik van, bestanden eenvoudig te uploaden, printkwaliteit altijd goed en snelle levering. Als ik één verbeterpunt zou noemen, is dat om de klanten de kans te bieden om... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Madepolderweg 7A, 9608PX, Westerbroek, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Bestelling na bestelling prima tevreden! Snel geleverd, nette kwaliteit en als er eens iets niet lekker loopt wordt dat altijd netjes opgelost!

Réponse de Drukland.nl
Ik kan het echt iedereen aanraden!
Er is niets dat ze niet kunnen volgens mij.
Ik ben van iedereen tevreden.. klantendienst - kwaliteit van de bedrukking - prijs - levering.. Ben heel kritisch maar kan werkelijk geen opmerking formuleren ook al zijn we al maanden klant.

Réponse de Drukland.nl
Super goede ervaring! Ik kan het iedereen aanraden. Ze werken snel, professioneel en leveren hoge kwaliteit. Op het laatste moment moest mijn adres nog worden aangepast, en dat hebben ze direct en zonder problemen voor mij geregeld.

Réponse de Drukland.nl
Super fijne klantenservice, snelle afhandeling en perfect drukwerk!

Réponse de Drukland.nl
De site is overzichtelijk, het bestelproces makkelijk en de levering snel. Ik bestel hier altijd al mijn drukwerk.

Réponse de Drukland.nl
Super snelle levering en hele mooie kwaliteit etiketten

Réponse de Drukland.nl
Bij Drukland zijn de medewerkers zeer behulpzaam. De kwaliteit van het drukwerk en service zijn prima.

Réponse de Drukland.nl
Deskundige en snelle hulp en levering.
Goede kwaliteit voor een scherpe prijs!

Réponse de Drukland.nl
Dit bedrijf heeft in de laatste maanden sprongen gemaakt in communicatie en fulfillment.

Réponse de Drukland.nl
Goede ervaring dat ik een mailtje kreeg dat mijn ontwerp er niet helemaal goed op zou komen. Jammer was dat het ontwerp een stuk vager was dan ik me had voorgesteld (ook al werd dit aangegeven), maar op het scherm was het niet vaag dus ging er vanuit dat het wel goed was. Maar goed om dat dubbel te checken.

Wat top!
Ik had een whiteboard besteld, maar bij transport was een hoek van het bord beschadigd.
Zonder enig aarzelen of gedoe hebben ze een nieuwe opgestuurd. Top (!) Service!

Réponse de Drukland.nl
Enkel een vraag hoeven stellen over de bestandsomvang die ik kon uploaden. Dit vanwege een foutmelding. Zeer snel een reactie en toen binnen afzienbare tijd prachtig drukwerk van mijn eerste test stripboek mogen ontvangen. Zeker een aanrader.

Réponse de Drukland.nl
Voor de tweede keer hier besteld en wederom erg tevreden over de kwaliteit van het drukwerk

Réponse de Drukland.nl
Op afgesproken tijd gereed. Snel! Simpel om stukken te uploaden. Prachtig product.

Réponse de Drukland.nl
Ik had betaald voor een check van mijn bestanden maar toen ik de drukproef van mijn boek zag schrok ik van het resultaat. De boeken waren bobbelig en blijkbaar waren de marges van mijn bestanden behoorlijk te klein, want bij de lijmrand kon je de tekst bijna niet eens meer lezen.
Toen ik via mijn account en een aantal mails had aangegeven dat ik niet tevreden was over de service en het resultaat, had ik na een week nog geen reactie.
Ik had mijn boek in een grotere oplage willen laten drukken, maar ik betwijfel ten zeerste of ik dat bij Drukland laat doen.
De reactie hieronder klopt niet. Er stond eerst iets anders. Men is pas in actie gekomen nadat ik hier bovenstaande review had gegeven. Hun antwoord komt erop neer dat zij niet verantwoordelijk zijn voor het controleren van witmarges, zelfs niet als je om controle (tegen betaling) vraagt. Waar is die controle dan goed voor, vraag ik me af. Hoeveel moeite is het om aan iemand die voor het eerst een boek bestelt de controlerende vraag te stellen: "Weet je zeker dat je deze marges wil aanhouden, want ze zijn wel een beetje klein, dat kan resulteren in slechte leesbaarheid door de lijmrand".
Jammer dat jullie pas in actie komen nadat er een review wordt geplaatst. Ook jammer dat jullie de boel omdraaien. Jullie hebben de kans gehad om het af te handelen, maar het bleef stil. Een review was blijkbaar nodig om jullie in actie te krijgen.