Ik bestel jaarlijks 500 brochures bij Drukland, met veel tekst en enkele afbeeldingen. Dat gaat altijd prettig: duidelijke factuur met alle opties, zodat ik exact hetzelfde kan herhalen. Dit jaar voor... Voir plus
L'entreprise a répondu
Nummer 1 tegenwoordig: klantenservice! Als je een vraag hebt, heb je snel (een mens!!!) aan de lijn ipv dat je met zo'n chatbot aan de gang moet. Ronduit super! Ten tweede: (razend)snelle levering. A... Voir plus
L'entreprise a répondu
Positief verrast door de kwaliteit van het drukwerk. De prijzen zijn concurrerend en de verwachting was dat dit ook in het resultaat te zien zou kunnen zijn, maar aangenaam verrast: netjes gecentreerd... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Madepolderweg 7A, 9608PX, Westerbroek, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Het gaat niet heel snel, maar is wel in verhouding met de gunstige prijs. Kwaliteit is goed.

Réponse de Drukland.nl
De fotosticker van een eigen foto is geleverd volgens verwachting, met een super en strak resultaat. Ik ga nu een volgende deur bestickeren.

Réponse de Drukland.nl
Top leverancier, maak er veel gebruik van, bestanden eenvoudig te uploaden, printkwaliteit altijd goed en snelle levering. Als ik één verbeterpunt zou noemen, is dat om de klanten de kans te bieden om zelf het formaat dozen te bepalen waarin het drukwerk geleverd wordt. Wij bestellen veel a4 formaat en die komen soms in lage en brede dozen terwijl ik ze liever in dozen van a4 formaat heb. Dat bewaart wat makkelijker.

Réponse de Drukland.nl
Het zag er prima uit. Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Wel waren een paar folders beetje rafelig afgesneden. Misschien een nieuw mesje nodig!

Réponse de Drukland.nl
Bestel op regelmatige basis bij Drukland.nl, steeds een vlotte afhandeling.
Uitbegreide keuzemogelijkheden, ook voor op maat gemaakte items.
Snelle levering, en alles steeds met grote zorg verpakt.
Zeker een aanrader

Réponse de Drukland.nl
Snelle levering en aantrekkelijk geprijsd. Makkelijk contactb te krijgen met medewerkeres.

Réponse de Drukland.nl
Altijd netjes geleverd en goede kwaliteit. Al jaren blij mee.

Réponse de Drukland.nl
Afgelopen 10+ bestellingen allemaal vertraagd, soms wel een week. Ik krijg elke keer hetzelfde standaard mailtje “ Wegens een vertraging in ons productieproces heeft (een deel van) je bestelling helaas vertraging opgelopen”.
Als je voor spoed hebt betaald moet je zelf een mail sturen om je geld terug te krijgen.
Dit als vast klant sinds 10 jaar met 100+ bestellingen!

Réponse de Drukland.nl
Snelle en voordelige levering van prima kwaliteit.

Réponse de Drukland.nl
Snel en kwalitatief perfect drukwerk. Ik mag voor meerdere klanten met regelmaat uiteenlopende soorten drukwerk bestellen. Door een eenvoudige manier van het bestellen EN betalen, maakt dit tot een eenvoudige klus. Dat er geen verzendkosten gerekend worden, is mooi meegenomen. Of het nu gaat om enveloppen, briefpapier, vlaggen of dibond-borden; snel en goed geleverd. Die ene keer dat materiaal beschadigd binnen is gekomen, werd direct adequaat opgelost.
Blijf hier zeker mijn drukwerk bestellen!

Réponse de Drukland.nl
Goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook tevreden over de klantenservice. Ik zou er volgende keer weer bestellen.