Drukland.nl Avis

2 843
TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik bestel jaarlijks 500 brochures bij Drukland, met veel tekst en enkele afbeeldingen. Dat gaat altijd prettig: duidelijke factuur met alle opties, zodat ik exact hetzelfde kan herhalen. Dit jaar voor... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Nummer 1 tegenwoordig: klantenservice! Als je een vraag hebt, heb je snel (een mens!!!) aan de lijn ipv dat je met zo'n chatbot aan de gang moet. Ronduit super! Ten tweede: (razend)snelle levering. A... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Positief verrast door de kwaliteit van het drukwerk. De prijzen zijn concurrerend en de verwachting was dat dit ook in het resultaat te zien zou kunnen zijn, maar aangenaam verrast: netjes gecentreerd... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Imprimerie commerciale
  2. Imprimeur numérique
  3. Magasin d'impressions et de signalisation
  4. Magasin de vêtements imprimés

À propos de Drukland.nl

Écrit par l'entreprise

Drukland.nl is een Nederlandse online drukkerij. Bij ons betaal je altijd een lage prijs voor je drukwerk. Van flyers, brochures en folders tot posters, enveloppen en visitekaartjes. Wist je dat we zelfs 50.000.000 flyers per jaar drukken? Bij Drukland.nl bestel je al je drukwerk eenvoudig online. We zijn dé goedkoopste online drukkerij met de snelste levering. Word jij ook één van onze blije klanten?

Eigen productie van Drukland.nl

Vanaf onze productielocatie maken wij vrijwel al het bestelde drukwerk. Flyers, brochures, folders en posters, maar ook grotere producten als rollup banners en presentatiewanden maken we zelf. Offset drukwerk maken we met onze Komori drukpersen. Met deze drukpersen maken we zowel full colour als PMS drukwerk. We combineren zo veel mogelijk bestellingen op drukvellen. Op deze manier kunnen we vele orders in één keer drukken en verder verwerken. Door deze slimme manier van produceren, kunnen we de het beste drukwerk altijd voor de laagste prijs aanbieden. Digitaal drukwerk maken wij met onze HP Indigo persen. Deze digitale drukpersen zijn tegenwoordig zo goed, dat de kwaliteit vrijwel gelijk is aan die van offset drukwerk. Digitaal drukwerk is de meest gekozen drukmanier voor lage oplage drukwerk.

Onze producten

Bij Drukland.nl kun je onder andere terecht voor:

Briefpapier drukken

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(2 843)

142 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Prijs kwaliteit is in orde

Het gaat niet heel snel, maar is wel in verhouding met de gunstige prijs. Kwaliteit is goed.

Réponse de Drukland.nl

Mooi om te lezen dat je tevreden bent over de prijs en de kwaliteit.

Team Drukland

Mooie tafelkaarten

Mooie tafelkaarten, snelle levering

13 janvier 2026

Réponse de Drukland.nl

Heel fijn om te lezen dat je tevreden bent over de tafelkaarten en de snelle levering.
We helpen je graag weer de volgende bestelling!

Team Drukland

Noté 5 sur 5 étoiles

Perfecte fotosticker voor een deur

De fotosticker van een eigen foto is geleverd volgens verwachting, met een super en strak resultaat. Ik ga nu een volgende deur bestickeren.

Hey Monique,

Fijn dat je zo tevreden bent!
We zien je volgende bestelling graag tegemoet.

Top leverancier

Top leverancier, maak er veel gebruik van, bestanden eenvoudig te uploaden, printkwaliteit altijd goed en snelle levering. Als ik één verbeterpunt zou noemen, is dat om de klanten de kans te bieden om zelf het formaat dozen te bepalen waarin het drukwerk geleverd wordt. Wij bestellen veel a4 formaat en die komen soms in lage en brede dozen terwijl ik ze liever in dozen van a4 formaat heb. Dat bewaart wat makkelijker.

Beste Roeland,

Wat fijn dat je zo tevreden bent.
We nemen je verbeterpunt zeker mee.
Tot de volgende bestelling.

Het zag er prima uit

Het zag er prima uit. Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Wel waren een paar folders beetje rafelig afgesneden. Misschien een nieuw mesje nodig!

11 janvier 2026

Beste Hanneke,

Fijn dat je tevreden bent over het bestelgemak en snelheid van leveren.
Zou je ons eventueel foto's kunnen sturen van de rafelige randen? Dan zal ik dit opnemen met de productie.

Kun je ons ook het ordernummer geven? We gaan er mee aan de slag om te voorkomen dat dit weer zal gebeuren.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestel op regelmatige basis bij…

Bestel op regelmatige basis bij Drukland.nl, steeds een vlotte afhandeling.
Uitbegreide keuzemogelijkheden, ook voor op maat gemaakte items.
Snelle levering, en alles steeds met grote zorg verpakt.
Zeker een aanrader

2 janvier 2026

Beste Wim,

Wat fijn om te lezen!
Graag tot de volgende bestelling.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering en aantrekkelijk…

Snelle levering en aantrekkelijk geprijsd. Makkelijk contactb te krijgen met medewerkeres.

6 janvier 2026

Hey Jan,

Wat fijn om te lezen. Graag tot de volgende keer.

Snel en goed

Snelle, goede service en uitstekende prijs/kwaliteit.

30 décembre 2025

Beste Geert,

Heel erg bedankt voor je positieve woorden.

tevreden

Altijd netjes geleverd en goede kwaliteit. Al jaren blij mee.

19 décembre 2025

Réponse de Drukland.nl

Bedankt voor de 5 sterren Dorien!

Noté 1 sur 5 étoiles

Bijna altijd vertraging

Afgelopen 10+ bestellingen allemaal vertraagd, soms wel een week. Ik krijg elke keer hetzelfde standaard mailtje “ Wegens een vertraging in ons productieproces heeft (een deel van) je bestelling helaas vertraging opgelopen”.

Als je voor spoed hebt betaald moet je zelf een mail sturen om je geld terug te krijgen.

Dit als vast klant sinds 10 jaar met 100+ bestellingen!

22 décembre 2025

Beste Faruk,

Wat ontzettend vervelend dat dit je ervaring is. Zou je ons meer informatie kunnen geven? We komen graag met je in contact om dit naar tevredenheid op te lossen.

Snelle en voordelige levering

Snelle en voordelige levering van prima kwaliteit.

9 décembre 2025

Réponse de Drukland.nl

Dankjewel voor je positieve review.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel en kwalitatief perfect drukwerk

Snel en kwalitatief perfect drukwerk. Ik mag voor meerdere klanten met regelmaat uiteenlopende soorten drukwerk bestellen. Door een eenvoudige manier van het bestellen EN betalen, maakt dit tot een eenvoudige klus. Dat er geen verzendkosten gerekend worden, is mooi meegenomen. Of het nu gaat om enveloppen, briefpapier, vlaggen of dibond-borden; snel en goed geleverd. Die ene keer dat materiaal beschadigd binnen is gekomen, werd direct adequaat opgelost.
Blijf hier zeker mijn drukwerk bestellen!

16 décembre 2025

Hey Raimond,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met Drukland.
We zien je heel graag weer bij de volgende bestelling.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook tevreden over de klantenservice. Ik zou er volgende keer weer bestellen.

11 décembre 2025

Hey Maarten,

Wat fijn dat je zo tevreden bent. We zien je graag bij de volgende bestelling.

Snel en makkelijk

Scherpe prijs, vlotte levering, prima drukwerk.

26 novembre 2025

Hey Jan,

Fijn dat je zo tevreden bent.
Graag tot de volgende bestelling.

Drukland

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus