Brdr. D’s Vinhandel Avis 225

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

At handle via Brd. D's web-handel er både nemt og inspirerende på grund af de mange gode tilbud. Og leveringen fortjener en ekstra ros: Brd. D bruger Danske Fragtmænd, der som den eneste leverandør gi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er kommet hos Brødrene i mange år snart. Og jeg er vild med stedet (Rolighedsvej) Får altid fantastik vejledning , råd og hjælp. Stemningen i butikken er rolig og hyggelig. Der er gode smagsprøver... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Online bestilling, hastesag med få dages varsel. Kunne afhentes i butikken dagen efter. God, smilende service, det blev endda båret ud i bilen. Hvad kan man forlange mere? :) Gode vine til gode pris... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Festlig og sjov oplevelse med Vin & Banko! Skøn stemning sat af ‘opråberen’ og virkelig flotte præmier. Næste gang bliver vi hængende.

À propos de l'entreprise

1. Caviste

Écrit par l'entreprise

Brdr. D's vinhandel blev grundlagt i 2006 af brødrene Søren og Jesper Danielsen, ud fra et ønske om at tilbyde gode og autentiske vine fra rigtige vinbønder til ordentlige priser. I dag har vi tre butikker, to i København og en i Silkeborg.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Noté 2 sur 5 étoiles

Hurtig forsendelse men dårlig webshop

Hurtig forsendelse men dårlig webshop. Vi fandt en luksus æblecider som vi gerne ville købe og ville gerne tilføje en "magnum" flaske vin som gave til vores ordre - men hjemmesiden har ingen filter/søgefunktion og vi derfor nødt til at gennemgå alle sider med vin én for én for at lede efter magnum flasker. Indpakningen af vinen ved levering var ikke særlig elegant omend sikkert indpakket.

Vil kun købe fra dem igen pga. de er de eneste som har den præcise luksus æblecider vi godt kan lide...

22 juillet 2021
Logo de Brdr. D’s Vinhandel

Réponse de Brdr. D’s Vinhandel

Hej Lucas

Jeg er ked af at høre at du har haft en dårlig oplevelse på vores hjemmeside. Vi har haft nogle problemer med vores produkt søgning og filtrering, men det skulle virke igen nu. Man kan dog ikke søge på flaskestørrelse, men hvis man skriver "magnum" i søgefeltet i øverste højre hjørne, under kurven, får man vist alle vores magnum flasker.

Angående indpakningen beklager jeg og lader lageret vide at indpakningen af vinen ikke lever op til dine forventninger.

Hvis der skulle være nogle problemer i fremtiden, skal du være velkommen til at skrive direkte til mig på fc@dvin.dk.

Frederik Clemensen
Markedsføringsansvarlig

Noté 1 sur 5 étoiles

Har fået en julegave købt hos Brdr.D´s…

Har fået en julegave købt hos Brdr.D´s Vinhandel i Silkeborg, en kurv med øl og chips, åbenbart en som har stået i flere år uden at blive solgt, indhold bl.a en 0,75 Jenlain, Blonde SPECIAL m.h.t 13.01.21, chips m.h.t 03.12.20, så pas på når du handler hos Brdr. D´s vinhandel, her køber man gamle varer.

26 décembre 2020

Privat portvinssmagning.

Vi har en mindre herreklub bestående af 10 herre i alderen +50.
Vi havde booket en portvinssmagning via Brdr. D. og fik kontakt med Marco De Metri.
Marco og jeg havde en kort dialog på mail og telefonisk, hvorefter Marco kom ud til os privat, gjorde sig klar, og fik afholdt en ualmindelig god smagning. Han ramte plet både med antal flasker, portvinstyper, gode fortællinger, forklaringer og svar på spørgsmål.
Vi er alle rimelig inde i portvinens historie og smagsvarianter, men vi blev stadig alle lidt klogere. (ikke kun pga. procenterne i flaskerne)
Efterfølgende fik vi som altid gode tilbud på køb af portvin.

Står I og skal have et arrangement, så tøv ikke, men få fat i Marco, og få en super oplevelse. Det gælder naturligvis også inden for alm. vin.

Hermed min bedste anbefaling.

17 décembre 2020

5/5 stjerner

Købte 6 champagne glas på hjemmesiden.
Alt sendt hurtig afsted og pakket rigtig lækkert ind så intet kunne gå i stykker

Ikke sidste gang jeg handler der.

5 mai 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Hvad skal de med kvitteringen for at bytte en kniv?

Mageløst dårlig service at kræve kvittering for at få en kniv byttet, som er modtaget som gave - det er tydeligt fra indpakningen, at det er her, gaven er købt, og så skal jeg til at ulejlige giveren med at komme op med kvitteringen og selv af sted en gang til for at bytte. Til gengæld bliver det sidste gang, jeg skal derind :-(

24 février 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Når der sælges vin som ikke er på lager…

Når der sælges vin som ikke er på lager i butikken og de cancellerer ordren, synes jeg ikke det er OK.
Derfor kan hjælp i butikkerne godt være super som jeg har skrevet i en anden anmeldelse, men det her er ikke OK

5 novembre 2018
Logo de Brdr. D’s Vinhandel

Réponse de Brdr. D’s Vinhandel

Hej Thomas,

Vi er rigtigt kede af at vi ikke har kunne levere din ordre. Der er ikke noget vi hellere ville.

- Som jeg skrev til dig på mail opstod der desværre en teknisk fejl, som gjorde at varer der ikke var på lager blev sat til salg i vores webshop. Dette gjorde vi naturligvis opmærksom på, lige så snart vi opdagede fejlen.

Da produktet du havde bestilt samtidig var et meget begrænset produkt, var det efterfølgende heller ikke muligt for os at skaffe det andetsteds fra. Som en kompensation for dette tilbød vi dig derfor 15% rabat i webshoppen på dit næste køb. En rabat der også gælder varer der i forvejen er nedsat.

Vi bestræber os på at gøre vores bedste for vores kunder, hver dag. Men ind imellem opstår der fejl. Dem forsøger vi at lære af og i dette tilfælde har vi nu været igennem hele vores tekniske set-up for at finde ud af hvor fejlen er opstået og på den måde forsøge at undgå at det sker igen.

Uanset hvad skal jeg beklage at vi ikke har været istand til at leve op til dine forventninger.

Pedro Engberg Andersen
Markedsføringsdirektør

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk behandling af kunder!

Bestilte en ordentlig omgang vin hos Brdr. D´s vinhandel på Frederiksberg. 5 kasser af en sydfransk producent. Jeg brød mig ikke om den og sendte den tilbage. GLS(send aldrig vin med dette firma) smadrede en del af flaskerne og sendte resten tilbage til mig! Efter at have snakket med en venlig medarbejder fra butikken samt chefen, Søren, fik jeg det samlede beløb tilbage! Stort! Tak for god behandling! Super firma! Ville gerne handle noget mere ind der, men desværre skal man op på et ret stort beløb for at kunne sende fragtfrit, og det er ærgerligt!

5 janvier 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

Var glad for Brdr. D før men...

...har aldrig været ude for så arrogant og uforskammet en service som på Østerbrogade. Kommer ALDRIG igen. Må være Ordrup eller nok helt anden butik fra nu af...

29 juin 2016

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus