Brdr. D’s Vinhandel Avis 224

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Festlig og sjov oplevelse med Vin & Banko! Skøn stemning sat af ‘opråberen’ og virkelig flotte præmier. Næste gang bliver vi hængende.

L'entreprise a répondu

Jeg er kommet hos Brødrene i mange år snart. Og jeg er vild med stedet (Rolighedsvej) Får altid fantastik vejledning , råd og hjælp. Stemningen i butikken er rolig og hyggelig. Der er gode smagsprøver... Voir plus

L'entreprise a répondu

At handle via Brd. D's web-handel er både nemt og inspirerende på grund af de mange gode tilbud. Og leveringen fortjener en ekstra ros: Brd. D bruger Danske Fragtmænd, der som den eneste leverandør gi... Voir plus

L'entreprise a répondu

Online bestilling, hastesag med få dages varsel. Kunne afhentes i butikken dagen efter. God, smilende service, det blev endda båret ud i bilen. Hvad kan man forlange mere? :) Gode vine til gode pris... Voir plus

1. Caviste

Écrit par l'entreprise

Brdr. D's vinhandel blev grundlagt i 2006 af brødrene Søren og Jesper Danielsen, ud fra et ønske om at tilbyde gode og autentiske vine fra rigtige vinbønder til ordentlige priser. I dag har vi tre butikker, to i København og en i Silkeborg.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Altid fremragende service!

Der var lidt bøvl med at få tilsendt min billet til et kommende event men efter kontakt til butikken, blev dette løst på fornem vis. :)

29 août 2022

Réponse de Brdr. D’s Vinhandel

Mange tak for de flotte ord Loui

Altid god service

Har brugt Brdr. D’s adskillige gange og det har altid været en god oplevelse. De er ofte også imødekommende, hvis man får nydt det gode tilbud lidt for hurtigt og gerne vil købe mere til samme pris, selvom tilbuddet ikke længere er gældende. Det er god service, synes jeg. 🍷😊

18 juillet 2022

Glimrende online vin

Fint udvalg af vine. Fornuftige priser og hurtig levering . God kommunikation fra fragtfirmaet men en emailbekræfrelse på ordren fra vinhandelen med information om forventet forsendelsesdato ville være velkommen.

29 juin 2022

Fin og hurtig levering.

Fin og hurtig levering.
Vi er fuldt tilfreds.

21 avril 2022

Réponse de Brdr. D’s Vinhandel

Hej Jan. Det er jeg rigtig glad for at høre. Så håber jeg også at æble boblerne smager jer :-)

Jeg er netop flyttet fra Frederiksberg

Jeg er netop flyttet fra Frederiksberg, men derfor glemmer man ikke sin vinhandler.
Jeg bestilte til levering, og uden forsinkelse ankom 12 flasker af den ønskede Chianti.
Selv her i Odsherred nyder man livet :-)

20 mars 2022

Réponse de Brdr. D’s Vinhandel

Mange tak for de fine ord Flemming :-)

Jeg er glad for at vi har fået lov til at "flytte med" til Odsherred.

Venlig hilsen
Frederik Clemensen
Markedsføringsansvarlig

Skuffende service

Skuffende service.
Bestiller og afhenter en smagskasse torsdag hvoraf jeg får 5 ud af 6 forkerte vine. Det er simpelthen for skuffende, når man gerne støtter den lokale vinhandel.

Jeg gør venligt opmærksom på at alle kan begå fejl og lægger op til løsning fra deres side. Det eneste jeg får besked på er, at jeg kan bytte mine vine tirsdagen ugen efter. Hvad kan jeg bruge det til, når jeg skal bruge vinene til weekenden?

Heldigvis ligger der en masse andre lokale vinhandler på Østerbro.

…Tak for jeres svar, men I skulle ikke kun “muligvis” have været bedre. I skulle have gjort det. Desuden forsikrede I mig over tlf, at I havde alle vinene i korrekte årgange med undtagelse af én. Derfor er det ikke acceptabelt. Jeg fastholder stadig én stjerne.

15 février 2022

Réponse de Brdr. D’s Vinhandel

Jeg er ked af at du har haft en kedelig oplevelse hos os.

Vi havde ikke smagekassen, som du havde set online, i vores butik på Østerbro, så vi prøvede at lave en smagekasse der kom så tæt på som muligt. Vinene var de sammen, men dog i andre årgange. Vinene i den kasse vi sammensatte til dig er i lige så høj kvalitet som den i smagekassen vi har til salg på nettet, hvilket også kan se på vinenes ratings.

Vi skulle muligvis have været bedre til at fortælle dig om disse ændringer, samt have gennemgået vinene med dig i butikken, før du fik kassen med hjem, hvilket vi bekalger rigtig meget ikke var tilfældet.

Med venlig hilsen
Frederik Clemensen