ELdirekte.no AS Avis

4 793
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Wwooww vi fikk sjokk at det var såå enkelt å bytte. Vi hadde 2 råtne vifter på bad. Som ikke har vært bytta på 40 år. Da vi tokk av de gamle å så inni. Da fikk vi sjokk. De kunne brent når som hels... Voir plus

L'entreprise a répondu

Bestilte nordic home kjøle og varme vifte. Det tok to dager det fra jeg bestilte og til den låg i postnord pakkeboksen! Lappene var klistra direkte på vifte emballasjen, fordel jeg slapp unødvendig p... Voir plus

L'entreprise a répondu

Enkelt å bestille- kjapt levert - topp produkt. Eneste minus; Vell enkel emballasje samt at eneste mulige transportør var Post nord som vi har dårlig erfaringer med. Denne gangen var tildels unntaket... Voir plus

L'entreprise a répondu

Bestilte 2 stk 100 Ah LiOn batterier og en 20A lader på Onsdag, Fikk det levert på nærbutikken min fredag kl 13! Utrolig raskt, og for bare en sum av 69,- kr i frakt! Det er like kjapt som det tar å k... Voir plus

1. Magasin de matériel électrique
  2. Magasin d'électronique
  3. Fournisseur de systèmes de protection contre les incendies
  4. Fournisseur d'équipements de chauffage
  5. Magasin de luminaires

Écrit par l'entreprise

ELdirekte.no AS leverer elektromateriell, belysning, varme, smarthus om mye mer til særdeles hyggelige priser! Vi har lager i Norge, rask levering og frakt fra 59,-.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

5 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(4 793)

719 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hjulet passet perfekt

Hjulet passet perfekt. Rask levering.

19 août 2026

Réponse de ELdirekte.no AS

Så fint å høre at hjulet passet perfekt! 😊 Takk for tilbakemeldingen!

Rask bestilling og levering

Her var det rask og enkel bestilling og rask levering. Veldig fornøyd 😊

19 août 2026

Réponse de ELdirekte.no AS

Så hyggelig å høre at du er fornøyd! 😊 Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Rask handel

Rask handel, riktig pris

Réponse de ELdirekte.no AS

Så bra! 😊 Hyggelig å høre at du er fornøyd med handelen!

Rask levering

Rask levering, gode produkter, rimelige priser.

17 août 2026

Réponse de ELdirekte.no AS

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både produktene, prisene og leveringen 😊

Treg levering trekker litt ned

Treg levering trekker litt ned. Det gjelder de fleste firma som benytter Postnord som fraktselskap. Fem dager på å levere en pakke internt i Norge er for dårlig.

17 août 2026

Réponse de ELdirekte.no AS

Takk for tilbakemeldingen 😊 Vi forstår godt at fem dager føles lenge å vente. Hyggelig at du deler erfaringen din med oss, og vi håper resten av handelen stod til forventningene!

Bra service

Rask levering

Réponse de ELdirekte.no AS

Så fint å høre 😊 Takk for tilbakemeldingen!

Superrask levering

Superrask levering. Fantastiske produkter 🤩

Réponse de ELdirekte.no AS

Så hyggelig å høre! 🤩 Tusen takk for fine ord!

Raskt ekspedert

Raskt ekspedert, og rask levering.

Réponse de ELdirekte.no AS

Så bra å høre! 😊 Takk for hyggelig tilbakemelding!

Treigt, men billig

Billigere varer, men prosess og levering er for treigt. Dårlig kommunikasjon.

Réponse de ELdirekte.no AS

Takk for tilbakemeldingen. Hyggelig at du er fornøyd med prisene våre, men vi beklager at både levering og kommunikasjon har tatt for lang tid. Det tar vi med oss videre 😊

Enkelt og grei måte å handle på

Enkelt og grei måte å handle på. Gode produkter og pris.😊

14 août 2026

Réponse de ELdirekte.no AS

Så hyggelig å høre 😊 Veldig fint at du er fornøyd med både handelen, produktene og prisene!

Kjøpte og betalte varen den 13.08

Kjøpte og betalte varen den 13.08, og nå den 21.08 er varen enda ikke sendt.

Det er alt for tregt.

Réponse de ELdirekte.no AS

Beklager at du har måttet vente så lenge på bestillingen din. Det skal selvfølgelig ikke ta så lang tid. Ta gjerne kontakt med oss, så sjekker vi opp i hva som har skjedd 😊

Veldig bra

Alt bra, hjemmesider, salg, til levering og produkt. Fantastisk rask leveranse. Flinke folk på kundesenteret også som kunne sine saker.

Réponse de ELdirekte.no AS

Så utrolig hyggelig å høre! 😊 Tusen takk for fine ord, det setter vi stor pris på!

Rask håndtering

Rask håndtering, men posten somlet

Réponse de ELdirekte.no AS

Så fint å høre at vi fikk behandlet ordren raskt 😊 Synd det tok litt ekstra tid på veien!